Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Я что-то не припоминаю чтобы при Порошенко кто-то в Украине сидел на велфере, а Зеленский, придя к власти 2 месяца назад, его отменил
budivelnik написав:Ще раз Ми з 1917 по 1990 йшли взагалі назад З 1990 по 2004 - йшли в сторону 2004-2010 - йшли в Європу 2010-2014 - йшли в росію 2014-2019 - йшли в Європу.... І у всіх наших походах приймали участь популісти ,які не хотіли признати що не можна одночасно бути соціально орієнтованою і розвивати капіталізм.. Можна щось одне... Але перше не довго.
А ты сам и твой кумир Порошенко куда все это время шли, в правильном направлении?
безвіз, ЄС, НАТО ..
хоча тут бачу олгінці топлять, що вірний курс - за руській мір і тайожний саюс
Я что-то не припоминаю чтобы при Порошенко кто-то в Украине сидел на велфере, а Зеленский, придя к власти 2 месяца назад, его отменил
budivelnik написав:Ще раз Ми з 1917 по 1990 йшли взагалі назад З 1990 по 2004 - йшли в сторону 2004-2010 - йшли в Європу 2010-2014 - йшли в росію 2014-2019 - йшли в Європу.... І у всіх наших походах приймали участь популісти ,які не хотіли признати що не можна одночасно бути соціально орієнтованою і розвивати капіталізм.. Можна щось одне... Але перше не довго.
А ты сам и твой кумир Порошенко куда все это время шли, в правильном направлении?
Навіщо тобі знати куди ми йшли?Ти вже прийшов,без дітей,в країну яку не любиш ,мови якої не знаєш ,в якій зникнеш.... Для всіх інших Економічна складова-така штука,яка не дає політикам робити дурниці... Вони звичайно пару років можуть повикабенюватись... але в розрізі десятків років рух України був тільки в одному напрямку Подалі від Росії-Поближче до Європи Нам вистарчило 27 років ,щоб зафіксувати курс в ЄС і НАТО в Конституції Нам вистапрчило 10 років щоб змінити 70% комуністів в раді на 60% регіоналів (проросійських ) в Раді І ще 17 років пішло на те ,щоб зменшити кількість проросійськи настроєних партій з 60% до 15% (може 20% , але точно в 2019 в Раді буде менше 30% оппоблоківців)
shapo написав: И что бы нашли присланные из Москвы или из областного центра у крестьян без помощи их соседей? Из одного села активист ходил в соседнее село и там выгребал зерно, а навстречу шел такой же с той же целью. Так что все сделали сами
Sommer написав:Ну-ну. А не хочешь такую же логику применить про свой любимый Израиль: что не один теракт не случился бы без помощи евреев? Как не хочешь?
Ты в очередной раз бредишь приплетя зачем-то Израиль. А у меня тесть 35 лет назад купил в Барышевке Киевской области дом из которого его хозяин, председатель сельсовета, ходил в Березань искать зерно , а из Березани шел такой же в Барышевку. Так этот дом соседи прокляли, что и сказалось позже на всех его потомках.
Ну совсем уже бабушкины сказки пошли. Ты бы хоть правдивее что-нибудь придумывал, чем такие истории для непослушных детей.
shapo написав:Ты в очередной раз бредишь приплетя зачем-то Израиль. А у меня тесть 35 лет назад купил в Барышевке Киевской области дом из которого его хозяин, председатель сельсовета, ходил в Березань искать зерно , а из Березани шел такой же в Барышевку. Так этот дом соседи прокляли, что и сказалось позже на всех его потомках.
Sommer написав:Ну совсем уже бабушкины сказки пошли. Ты бы хоть правдивее что-нибудь придумывал, чем такие истории для непослушных детей.
Конечно, сказки. Ведь кто мог лучше знать где украинский крестьянин мог припрятать зерно чем присланный из России городской русский или еврей. Они перед командировкой курсы проходили по поиску припрятанного зерна.
shapo написав:Ты в очередной раз бредишь приплетя зачем-то Израиль. А у меня тесть 35 лет назад купил в Барышевке Киевской области дом из которого его хозяин, председатель сельсовета, ходил в Березань искать зерно , а из Березани шел такой же в Барышевку. Так этот дом соседи прокляли, что и сказалось позже на всех его потомках.
Sommer написав:Ну совсем уже бабушкины сказки пошли. Ты бы хоть правдивее что-нибудь придумывал, чем такие истории для непослушных детей.
Конечно, сказки. Ведь кто мог лучше знать где украинский крестьянин мог припрятать зерно чем присланный из России городской русский или еврей. Они перед командировкой курсы проходили по поиску припрятанного зерна.
А концтабори та перетворити 1\6 світу в ГУЛАГ? Тупі українці-селюки до цього не додумалися. А от одна "розумна" нація ... цілком вірогідно.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 28 чер, 2019 21:53, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Давайте полегше з термінами 1 Геноцид - це коли в населення зерно забирають ,а більше їм їсти нічого 2 Якщо населення при збільшенні тривалості життя зменшується тому що це ж населення стало менше займатись сексом, або в них стало більше грошей на презервативи - це не геноцид ,це лінь,яка притаманна якраз відносно багатшим суспільствам...
Ви взагалі розумієте, що пишете? Радянський союз за 4 роки найстрашнішої війни втратив 20 мільйонів населення, а квітуча Україна за 20 років 10 мільйонів офіційно, а якщо проаналізувати споживання хлібу то 20 мільйонів. Від 500 тисяч на рік скорочується населення України!!! Це повний капєц!!!
Ще раз 1 Ми не втратили , в нас ніхто не вмер голодною смертю 2 В нас зменшилась народжуваність 3 В нас збільшилась тривалість життя 4 Всі країни Європи+Прибалтика - мають мінусову демографію 5 Європа,США мінусову демографію компенсовуютьеміграцією... 6 Навіть при зменшенні до 35 млн , нас буде 60 осіб на км2 . в той час коли в тій же росії всього 7 осіб на м2
Тому саме по собі зменшення кількості населення,яке відбувається в природній,а не силовий спосіб - не несе ніяких загроз.
ПС В мене 4-ро дітей Скільки у Вас? І всі в кого 1 або 2 - створили ситуацію,що в Україні буде зменшуватись населення. Але ж я не повинен ходити і Вашим дружинам показувати комариків...Займіться цим питанням якось самостійно і не звинувачуйте в цьому 50-ти річних мужиків типа Порошенко(до речі в нього також 4-ро)
ППС Зменшення населення на 20%+ збудовано за 27 років ще 30% - в 1,5 рази збільшили кількість житла, на особу.яке Ви можете використовувати.тому тільки казкар почне розповідати що він не може розмножуватись в 25 м2 на особу. в тойчас коли його дідусі-тати прекрасно збільшили населення України з 30 млн в 1951(маючи 7 м2 на особу) до 51 млн в 1991(маючи 17 м2 на особу).
innamax2008 написав:budivelnik Ви взагалі розумієте, що пишете? Радянський союз за 4 роки найстрашнішої війни втратив 20 мільйонів населення, а квітуча Україна за 20 років 10 мільйонів офіційно, а якщо проаналізувати споживання хлібу то 20 мільйонів. Від 500 тисяч на рік скорочується населення України!!! Це повний капєц!!!
Это уже было следствием. И естественно ответственность с пересичного за это никто не снимает.
Речь была о причине.
Вы ключевое слово - *сначала* специально проигнорировали. Абы потроллить?
Хорошо, и чем отличается причина для углекопа от причины для харьковского или днепропетровского... ну скажем рабочего?
Сначала протролллили, а теперь хорошо?))) Плохо, но отвечу. Принципиально ничем - я же ведь сразу указал, что Киев бездействовал в отношении феодалов Донбасса, Харькова. Ну и Днепра. По ходу событий же отличается. Тем, что хозяева Донбасса решили поиграть сильнее и дальше, чем харьковские. А днепровские и вовсе отказались (Беня).
То есть сманипулировали бы при желании и харьковским, и днепровским работягой. По причине указанной.
shapo написав:уже где-то слышал - " Мы старый мир разрушим до основания, а затем...."
Я имел в виду другое. Нужно было взять за образец конституцию США, где нет никаких "социальных государств" и прочих обещаний всеобщего благоденствия (не буду писать "халявы"). Такие подробности должны прописываться в законах, которые, в свою очередь, должны подстраиваться под текущую экономическую обстановку.
Социального государства нет, а велфер есть
Правильно, есть категории населения, нуждающиеся в помощи, субсидиях и т.п. Но велфер прописан в законах, а не Конституции. Я же не предлагаю полностью отменить социальные обязательства государства.
Еще пример: считаю неправильным, когда по закону отменяют спецпенсии, размеры пенсий ограничивают, а Конституция не разрешает снижать пенсии тем, кому они были назначены ранее.