Проблемы в КС Украинский финансовый союз

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інвестиції в кредитні спілки, пошук партнерів для створення кредитної спілки. Купівля проблемних кредитів і депозитів. Усе, що не підпадає під вже існуючі теми. Зберегти та примножити.
  #<1 ... 1920212223 ... 61>
Повідомлення Додано: П'ят 09 жов, 2009 16:37

Сьогодні я була взасіданні суду в який подавала позов на КС УФС.Засідання не відбулося із-за неявки представника КС. Звідти я поїхала на Городецького в КС.Там працює ініціативна група,від якої я і дізналась про збори,які відбудуться 20 жовтня об 11 годині в сквері біля театру Івана Франка. Така ж об'ява є при вході в КС УФС. ВКЛАДНИКИ! Приходьте всі на ЗБОРИ!!!!!!Будемо діяти всі РАЗОМ!!!!!
plp2009

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 10:59

А кто знает, что говорит временная администрация. Они что-нибудь обещают?
natscor

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 11:40

Добрый день! Я тоже вложила деньги в этот КС. И честно говоря уже руки опускаются, не знаю что делать и куда бежать. Причем влипла не одна , папа и мама тоже отнесли туда деньги. У меня и отца депозиты закончились а у мамы еще нет. Уже никому не верю...Наняла юриста, причем вроде бы не плохого.Он муж моей хорошей знакомой. Типа занимался моим делом .Как говорил что все будет просто суппер!! Я написала кучу разных заяв. КС выдал мне 2 гарантийных листа, что обязуется повернуть деньги до такого-то числа..и ничего. Мой юрист якобы ездил в КС, общался с начальником правления и другими цацами, Каждый раз говорил что все ок!, вот ч-з неделю деньги будут у меня, потом еще ч-з пару дней и т.д. Пел что обо всем договорился. Потом сказал что подал документы в суд и им мало не покажется.. Потом сказал между прочим, что неплохо подружился там с кем-то, и теперь хотят дело провернуть.., так что не переживай ты первая на выплату стоишь в очереди! Но я уже что-то начала сомневаться, недоверять ему, но он сказал что уже ч-з недельку- вторую мне должна прийти повестка в суд. Кстати , сколько раз юриста просила показать мой иск в суд, но каждый раз находилась причина, типа забыл на работе, дома ремонт и сложно достать, завтра и т.д. Так прошло еще пару месяцев. В итоге я спросила в каком районе он подавал в суд, Юрист сказал что в печерский. Я поехала проверять , была на Арсенальной и на Крещатике. Никакого иска на КС от моего имени никто не подавал! У меня был такой шок!! 8 месяцев лапши и все коту под хвост!! Я просто уверена что его там отблагодарили и очень не плохо, чтобы он тянул время. Теперь он бегает как мальчик от меня и на звонки не овечает.
Так что вот такие дела! Теперь не знаю с чего начинать и как это делать. Юристам больше не верю. Если кто-то знает , подскажите пожалуйста как мне действовать. Не собираюсь дарить, то что мне пренадлежит!!
Lyidmila

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 16:02

Людмила, я выиграла суд по иску к УФС. Могу составить вам исковое.
знакомая

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 16:08

Буду Вам очень благодарна. И скажите, Вам все вернули или еще в процессе?
Lyidmila

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 16:25

Вам еще нужен источник о назначении временным администратором Союза Ольги Гастуляк? информация из Лиги-Закон. Могу сбросить если нет доступа.
Lyidmila

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 16:32

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
від 16.09.2009 р. N 674

Про відсторонення керівництва від управління фінансовою установою та призначення тимчасової адміністрації кредитної спілки "Український Фінансовий Союз"
Відповідно до пункту 5 частини першої статті 40, пункту 1 частини першої статті 46 Закону України "Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг", статті 26 Закону України "Про кредитні спілки", абзацу шостого підпункту 12 пункту 5 Положення про Державну комісію з регулювання ринків фінансових послуг України, затвердженого Указом Президента України від 04.04.2003 N 292, розглянувши справу про порушення кредитною спілкою "Український Фінансовий Союз" (далі - Спілка) (код за ЄДРПОУ 33637777, місцезнаходження, відповідно до інформації, внесеної до Державного реєстру фінансових установ: 01004, м. Київ, вул. Терещенківська, буд. 5) (місцезнаходження філії Кредитної спілки "Український фінансовий союз": 01001, м. Київ, вул. Городецького, буд. 10/1) вимог законодавства про фінансові послуги, порушену згідно із актом про порушення від 31.08.2009 N 816/43/2, Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України постановила:

1. У зв'язку з систематичними порушеннями Спілкою законних вимог Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України відсторонити від управління Спілкою весь склад правління Спілки (голову правління Спілки Седлецького Ігоря Геннадійовича та інших членів правління) та весь склад спостережної ради Спілки (голову спостережної ради Спілки Іванову Яну Леонідівну та інших членів спостережної ради).

2. Призначити тимчасовим адміністратором Спілки Гастуляк Ольгу Любольївну (сертифікат на право здійснення тимчасової адміністрації відповідного виду фінансових установ від 05.10.2006 N 5, виданий відповідно до розпорядження Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України від 05.10.2006 N 6292) строком на 3 місяці, з правом, у разі необхідності, подальшого продовження повноважень тимчасового адміністратора за окремим рішенням Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України.

3. Установити, що першочерговими завданнями, які мають бути вирішені в процесі діяльності тимчасового адміністратора Гастуляк О. Л., є організація виконання фінансовою установою зобов'язань перед її учасниками, клієнтами або третіми особами, усунення порушень законодавства про фінансові послуги та запобігання створенню кризових явищ, що можуть призвести до невиконання прийнятих фінансовою установою зобов'язань, та розроблення плану фінансового оздоровлення Спілки.

4. Установити 16 жовтня 2009 року граничним терміном для надання тимчасовим адміністратором до Держфінпослуг плану роботи тимчасової адміністрації на період здійснення повноважень та кошторису витрат тимчасової адміністрації.

5. Установити щомісячну періодичність подання звітних даних Спілки наростаючим підсумком з початку звітного періоду у терміни до 25.10.2009 та 25.11.2009 разом із звітом тимчасового адміністратора про здійснену роботу за попередній місяць.

6. Зобов'язати юридичних та фізичних осіб не перешкоджати здійсненню тимчасовим адміністратором своїх повноважень.

7. Тимчасовому адміністратору у разі неможливості приступити до виконання своїх повноважень через перешкоди з боку керівництва Спілки або інших осіб не пізніше наступного робочого дня звернутися до відповідного органу державної виконавчої служби із заявою про примусове виконання цього розпорядження.

8. Це розпорядження може бути пред'явлене до виконання протягом одного року з наступного дня після його видачі.

9. Розпорядження набирає чинності з 17.09.2009.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту тимчасового адміністрування фінансово-кредитних установ Третьякову Г. М.

Голова Комісії
В. Суслов

Протокол засідання Комісії
від 16 вересня 2009 р. N 509

© Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА», 1991 - 2009
© ТОВ «ЛІГА ЗАКОН», 2007 - 2009
Lyidmila

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 18:05

знакомая написав:Людмила, я выиграла суд по иску к УФС. Могу составить вам исковое.

Был бы очень благодарен в помощи по составлению заявления...
Yuriy1968

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 18:14

[b]Yuriy1968[/b]

Напишите мне в личку свои телефоны. Я вам позвоню.
знакомая

Повідомлення Додано: Вів 13 жов, 2009 18:17

Получила сегодня очередной ответ на свой очередной запрос из Держкомфинпослуг. Полная туфта. Там люди разбогатели за наш счет.

Людмиле, которая спрашивает, получила ли я деньги - Людмила! Ваш вопрос неуместен. От выиграша в суде до получения денег есть путь. Но его легче пройти с решением суда в руке, чем без такового.
знакомая

#<1 ... 1920212223 ... 61>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє