Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 35033504350535063507 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 07:10

Волгарь написав:В защиту Петро Алексевича.
Не зная деталей, не берусь судить, но согласитесь что, еврей-алкоголик (или просто пьющий) - это такая же редкость, что и еврей-колхозник. Неужели именно такой раритет и стал Президентом. Может его не всегда твердая речь и бравый вид связаны с каким-либо заболеванием?

1) В Израиле полно евреев-алкоголиков приехавших из бывшего СССР
2) После 2014г с подачи российских СМИ Порошенко начали называть Вальцман. При этом никто не удосужился обьяснить кто из его предков и когда поменял фамилию
3) Порошенко прихожанин православной церкви, вначале российской , потом украинской.
Его по закону о возвращении Израиля на основании этого факта никогда не признают евреем и не дадут гражданства Израиля.
4) Поскольку у меня самого диабет, то с этим заболеванием знаком хорошо.
Никаких изменений в поведении не наблюдал ни у кого из своих коллег по несчастью. Пить нежелательно т.к. процесс приближения финала жизни от этого ускорится.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 07:36

shapo написав:
  budivelnik написав:Так,мій час дорогий..
Тому я волію мати під рукою авто ,яке використовується максимум 15% і стоїть 85%... Але стоїть там де мені треба, і готове їхати тоді коли мені треба а не тоді коли воно вільне...
Так само і з житлом....
Я маю своє... і при цьому я можу орендувати де хочеш на тих 10% часу що буду знаходитись на такій відстані від свого , що мені дешевше буде використати орендоване...
Але маючи варіанти на вибір
Використати на ніч номер в Буковелі розміром 3 на 4
Я скористаюсь власним авто , витрачу 3 години часу і палива на 200 км-щоб переночувати в себе дома... хоча 9 з 10-тьох подібних до мене і 100 зі 100 студентів-приймуть інше рішення...
А все тому що в мене холодильник з телевізором стоять там де мені зручно і в холодильнику не страва від шеф-кухара продажною вартістю в 200-1000 грн , а споживчою максимум дотягує до 100 грн в мене в холодильнику...
І час мій хоч і дорогий,але він мій....
Таким чином
Спільне використання шкарпеток-є ідеальним для нижче середнього рівня і зовсім не підходить для того хто не понти пускає .а пробує жити в комфорті з своїм я.
Такое дорогое время что , приехав на отдых, готов ехать обратно 200км лишь бы не снимать дорогую гостиницу и не переплачивать в ресторане.
Тут якраз навпаки
Я переплачую більше їдучи додому-ніж переплата в ресторані чи зняти житло..
Просто я виходячи з ресторану-завжди голодний... без привязки скількитам зї-якась психологічна особливість
  shapo написав: По поводу что не найдется машина в нужный час, то я уже объяснял, что реалии большого, даже украинского, а не американского города отличаются от твоего села и там такой проблемы нет.
И долговременная аренда жилья в цивилизованной стране отличается от украинской
Ага-за бугром такіє вішні....
Тільки чомусь убер в години пік (свята і так далі) вартість перевезень може підняти в три рази...
Чомусь як тільки концерт на Арені-Львів чи поїзд з Києва - то жодне авто не піде на Стрийську чи Вокзал на протязі як мінімум години поки там все не розсмокчеться..
  shapo написав:Вот только обслуживание авто, страховка, продажа авто и пр. это дело взявшего кредит, а не компании отдавшей авто в лизинг.
Тільки за те що хтось на себе взяв менінгіт по обслуговуванню авто - платить той хто використовує авто..
Поцікавтесь різницею по лізингу і кредитом-будете не приємно вражені

І по Вашій ссилці-чому молодь не любить водити авто..
Молодь любить водити ,любить мати своє житло - просто ці речі настільки дорогі для пересічної ,що для того щоб не отримати психологічну травму від не можливості це реалізувати - мозок придумує відмазку...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 09:07

Кумовство і блат серед зеКоманди:
знайомі і родичі кварталу займають керівні посади.
Все це нагадує часи Януковича.

https://censor.net.ua/news/3137304/podr ... irovannogo
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 09:38

Re: Політичні дискусії

Сергій Руденко
8 липня о 08:05 ·
10 запитань до президента Зеленського

Пане Володимире Володимир Зеленський, оскільки іншої можливості поставити Вам запитання нині у мене немає, скористаюсь FB.

Сподіваюсь, Ви, як людина діджитальна, дасте відповіді на всі запитання. Гаразд? Отже:

1. Під час виборчої кампанії Ви обіцяли продати два із трьох літаків, якими користується президент України. Ви говорили, що будете користуватися рейсовими літаками. Скажіть, чи виставлені вже на аукціони ці літаки і скільки разів за останні 50 днів Ви літали рейсовими літаками?

2. Коли Ви позбудетесь кортежів, які ускладнюють рух містом?

3. Ви обіцяли прийти лише на один президентський термін. До його закінчення 4 роки і 10 місяців. Скажіть, чи варто у такому разі розпочинати грандіозний переїзд Адміністрації президента в Український дім? Чи Ви нині готуєте Офіс вже для свого наступника?

4. Коли до відповідальності будуть притягнуті Свинарчуки? Що заважає вашій владі це зробити?

5. Ви обіцяли відкриті конкурси для високопосадовців. Попри усі застереження Ви без усіляких конкурсів призначили Віталія Комарницького та Павла Кириленка головами прифронтових обласних державних адміністрацій - Луганської та Донецької. Перший - представник Партії регіонів із солідним стажем, людина, яка марить слов’янським союзом і має відверто сепаратистські погляди. Другий має брата, який служить у “ДНР”. Що Вас змусило підписати укази по Комарницькому і Кириленку? Чи несете Ви персональну відповідальність за них?

6. За останній місяць Віктор Медведчук взяв під контроль третій інформаційний канал в Україні. Один із проектів кума Путіна - телеканал NewsOne готує телеміст разом із телеканалом “Россия 24”, який заборонений в Україні. Чи готове підконтрольне Вами СБУ перешкодити цій інформаційній провокації? Коли будуть позбавлені ліцензії телеканали, які працюють на ворога?

7. Під час виборчої кампанії Ви обіцяли, що СБУ не буде більше займатися економічними злочинами. Утім, кілька днів тому відомство Баканова провело обшуки на двох тютюнових фабриках - у Вінниках, що на Львівщині, та у Жовтих Водах на Дніпропетровщині. Що робили там СБУшники, не скажете?

8. Коли Ви, як і обіцяли, будете вимагати від гарантів Будапештського меморандуму гарантій безпеки для України?

9. Ви обіцяли запровадити одноразову “нульову декларацію” для бізнесу. Ви говорили, що кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи, а отримані кошти направити тим, хто неспроможний оплатити комунальні послуги. Чи готовий вже законопроект про це? Можете із ним ознайомити громадськість?

10. Чи не хотіли б Ви взяти участь в експерименті і як пенсіонери прожити на пенсію 1,5 тис.грн на місяць - такому експерименті, який Ви пропонували президентові Порошенку?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 09:52

budivelnik написав:Тільки за те що хтось на себе взяв менінгіт по обслуговуванню авто - платить той хто використовує авто..

Молодь любить водити ,любить мати своє житло - просто ці речі настільки дорогі для пересічної ,що для того щоб не отримати психологічну травму від не можливості це реалізувати - мозок придумує відмазку...

1) Время на обслуживание и
последующую продажу авто и есть стоимость времени которое я тут безуспешно пытаюсь пояснить
2)Соотношение заработка к стоимости авто или жилья у нынешней молодёжи развитых стран(не украинской) точно не ниже чем у их отцов или тем более дедов. Причина в другом - за 30 лет изменились ценности и приоритеты
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 09:59

V2 написав:Сергій Руденко
8 липня о 08:05 ·
10 запитань до президента Зеленського

Пане Володимире Володимир Зеленський, оскільки іншої можливості поставити Вам запитання нині у мене немає, скористаюсь FB.

Сподіваюсь, Ви, як людина діджитальна, дасте відповіді на всі запитання. Гаразд? Отже:

1. Під час виборчої кампанії Ви обіцяли продати два із трьох літаків, якими користується президент України. Ви говорили, що будете користуватися рейсовими літаками. Скажіть, чи виставлені вже на аукціони ці літаки і скільки разів за останні 50 днів Ви літали рейсовими літаками?

2. Коли Ви позбудетесь кортежів, які ускладнюють рух містом?

3. Ви обіцяли прийти лише на один президентський термін. До його закінчення 4 роки і 10 місяців. Скажіть, чи варто у такому разі розпочинати грандіозний переїзд Адміністрації президента в Український дім? Чи Ви нині готуєте Офіс вже для свого наступника?

4. Коли до відповідальності будуть притягнуті Свинарчуки? Що заважає вашій владі це зробити?

5. Ви обіцяли відкриті конкурси для високопосадовців. Попри усі застереження Ви без усіляких конкурсів призначили Віталія Комарницького та Павла Кириленка головами прифронтових обласних державних адміністрацій - Луганської та Донецької. Перший - представник Партії регіонів із солідним стажем, людина, яка марить слов’янським союзом і має відверто сепаратистські погляди. Другий має брата, який служить у “ДНР”. Що Вас змусило підписати укази по Комарницькому і Кириленку? Чи несете Ви персональну відповідальність за них?

6. За останній місяць Віктор Медведчук взяв під контроль третій інформаційний канал в Україні. Один із проектів кума Путіна - телеканал NewsOne готує телеміст разом із телеканалом “Россия 24”, який заборонений в Україні. Чи готове підконтрольне Вами СБУ перешкодити цій інформаційній провокації? Коли будуть позбавлені ліцензії телеканали, які працюють на ворога?

7. Під час виборчої кампанії Ви обіцяли, що СБУ не буде більше займатися економічними злочинами. Утім, кілька днів тому відомство Баканова провело обшуки на двох тютюнових фабриках - у Вінниках, що на Львівщині, та у Жовтих Водах на Дніпропетровщині. Що робили там СБУшники, не скажете?

8. Коли Ви, як і обіцяли, будете вимагати від гарантів Будапештського меморандуму гарантій безпеки для України?

9. Ви обіцяли запровадити одноразову “нульову декларацію” для бізнесу. Ви говорили, що кожен бізнесмен за 5% зможе задекларувати та легалізувати свої доходи, а отримані кошти направити тим, хто неспроможний оплатити комунальні послуги. Чи готовий вже законопроект про це? Можете із ним ознайомити громадськість?

10. Чи не хотіли б Ви взяти участь в експерименті і як пенсіонери прожити на пенсію 1,5 тис.грн на місяць - такому експерименті, який Ви пропонували президентові Порошенку?

На эти вопросы хотелось бы услышать ответы местных "порох выноват".
По пунктам.
А зеля... А шо зеля. Может он думал, что "поезд стой, раз, два", реально работает. Ему знакомый прапорщик рассказывал :mrgreen:
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 10:01

V2

Вопросы по добкину составлены уязвленным поражением шефа порохофила, я даже удивился, что нет вопроса - вы обещали мир на Донбассе, прошло 50 дней, а мира нет, почему вы не выполняете свои обещания ?
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 10:20

shapo написав:
  budivelnik написав:Тільки за те що хтось на себе взяв менінгіт по обслуговуванню авто - платить той хто використовує авто..

1) Время на обслуживание и
последующую продажу авто и есть стоимость времени которое я тут безуспешно пытаюсь пояснить
Давайте на пальцях
Я купив авто в 2013 за 15000 доларів
Вартість пробігу(паливо+обслуговування) 0,1 долар
Сьогодні на спідометрі - 175 000 км
Вартість пробігу на таксі сьогодні 0,4 долара км
Робимо просте порівняння
15000 доларів+175 000 км*0,1 =32 500 доларів
175 000 км * 0,4 = 70 000 доларів
І це при тому що в мене на руках авто вартістю в 8000(обяви на авторіа) 6000(автовикуп вже)
То я виграв чи програв?
  shapo написав:2)Соотношение заработка к стоимости авто или жилья у нынешней молодёжи развитых стран(не украинской) точно не ниже чем у их отцов или тем более дедов. Причина в другом - за 30 лет изменились ценности и приоритеты
Звичайно що змінились...
Комсомольці 20-тих 20-того століття - самі будували країну,
зеленофіли 20-тих 21-го століття-чекають поки для них збудують
Телевізор вбив в голову що кока-кола+хот-дог - це вау...
Чіпси-вау в квадраті...
І ніхто чомусь не порівнює складових цих продуктів
Вартість аналога кока-коли по споживчим характеристикам не дотягне і до 1 грн
Вартість хот-дога- 150 грн кг, тобто це вартість нормальної ковбаси-а отримуємо хліб...
Чіпси - це взагалі вау-солена олія+трошки крохмалу =250 грн кг...
І так у всьому...
Тому ще раз
Ми пройшли заміну вершкового масла-спредом... і тоді коли проходили - спред був модним...
Тепер молоді навязують модні рішення
життя в компютері ,харчування на ходу,сімя після 35...
Як на мене-така віртуальність до добра не доведе..
І останнє
Чому власники заводів-житла - є власниками? Адже Ви стверджуєте що інші пріорітети...Чому ці власники не віддали ці заводи суспільству?
Може тому вони й власники-що телевізор замінив молоді мозок?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 лип, 2019 10:29, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 10:28

freeze написав:V2

Вопросы по добкину составлены уязвленным поражением шефа порохофила, я даже удивился, что нет вопроса - вы обещали мир на Донбассе, прошло 50 дней, а мира нет, почему вы не выполняете свои обещания ?

А что, был бы плохой вопрос? Пороха же можно упрекать про две недели. Чем зеля хуже?
Или это нога, кого надо нога?
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 13 лип, 2019 10:38

Re: Політичні дискусії

Я нізащо не буду голосувати за команду Зе,
бо вони гарних знайомих набрали на важливі пости, пишуть скрізь
ціну на газ не знизили у тричі хоча б
соціальну норму на газ не підняли (КМУ порівнює обсяги споживання газу у Європі і на сході України). Погано в школі вчилися вони, бо в Європі зими набагато тепліші, чим в Україні, там на клімат впливає тепла океанська течія, Гольфстрім.
Арміський збір Зе не відмінив!
Тому буду голосувати за Життя!
Yuri_61

Подякував: 378 раз.
Подякували: 474 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 35033504350535063507 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти