Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 37113712371337143715 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 10:10

Re: Політичні дискусії

mephala написав:хоча ваша логіка чимось мені кацапську нагадує - та хай горить. в нас його багато.

Непонятно только, чего вы то за российский лес так душу рвёте..
fokus

Подякував: 73 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 10:11

mephala написав:freeze
думаю в уявленні людей сибір це лісові хащі та болота.
навряд хто має на увазі вічну мерзлоту кажучи про сибір.
просто люди слабо розбираються в нюансах термінологій.
так що ви просто зіграли на цьому.

а стосовно того що в минулому році ніхто не переживав це вже ви перегинаєте палицю.
нагадати як минулого року показували випалені селища? а в цьому році пожежа в 2,5 рази більша ніж минулого року.

площі країн я спеціально надав щоб було наглядно видно скільки землі в вогні.
а не ваші оті відсотки. з єхидним - та скільки там горить. подумаєш.
хоча ваша логіка чимось мені кацапську нагадує - та хай горить. в нас його багато.

Вы просто абсолютно не понимаете масштабы Сибири, возможности пожаротушения, удаленность очагов пожаров.
Хоть можете осознать, что самолетам пожарной авиации надо лететь, чтобы заправиться, там в большинстве случаев, как из Киева в Лондон и обратно. Не говоря уже о том, что и водой заправиться на один раз лететь как с Киева в Одессу.

Вы еще покритикуйте, что при паводке в Закарпатье никто не делал дамбы на всем протяжении закарпатских рек, чтобы остановить наводнение. Тот же самый бред сивой кобылы.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 10:23

freeze
ви знову пишете про сибір.
я не даремно привів картинку де саме горить. можу ще раз привести.
Зображення
якщо бути точним у висловлюваннях то горить тайга. Східно-Сибірська тайга.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%A1%D0%B8%D0%B1%D0%B8%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D1%82%D0%B0%D0%B9%D0%B3%D0%B0

те що складно погасити я з цим не буду сперичатися. але про гасіння потрібно думати на початкових стадіях а не коли вже горить 3 млн га. та продумувати превентивні заходи зарані а не чухати потилицю коли вже горить масив.
ви доречі так бравуєте моєю не обізнанністю тушіння вогню в тайзі то може самі їх там гасили?

а з приводу закарпаття - вас вистачає лише на дамби? інші ідеї відсутні?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 10:57

Re: Політичні дискусії

https://focus.ua/economics/436641-roza_vetrov_kolomoiskogo_i_bogoliubova_budet_perevozit_vysshikh_dolzhnostnykh_lits_ukrainy
"Авиакомпания "Роза Ветров", которую контролирует группа "Приват" известного украинского миллиардера Игоря Коломойского и его бизнес-партнера Геннадия Боголюбова, получит 35 миллионов гривен за перевозку должностных лиц, в том числе президента Украины Владимира Зеленского.
Интересно, что она была единственным участником конкурса на аукционе по оказанию такого рода услуг. Срок поставки услуг - до 31 декабря 2019 года."

Бывает. Выбирать особо не из кого, да и условия другим наверно не интересны.
vano80

Подякував: 30 раз.
Подякували: 328 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 11:43

Sommer написав:https://www.liga.net/politics/opinion/deputatskiy-dnevnik-chto-je-udalos-uvezti-iz-truskavtsa-4190443
Секторальний день був потрібен для того, щоб кожен з учасників вийшов з зони комфорту і дізнався більше про суміжні теми. Не обійшлося й без дискусій: чи можна продавати український газ для населення за собівартістю (спойлер від лекторів – ні)

Ждем новых схем? Очередное "Росукрэнерго", только с Беней вместо Фирташа?

Только у порохофилов в голове может поместиться то, что на продаже 15 млрд кубов газа по себестоимости (1х условных денег) можно украсть больше, чем на продаже 15 млрд кубов газа с 3-кратной наценкой (3х условных денег) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 11:48

zРадио написав: на продаже 15 млрд кубов газа по себестоимости (1х условных денег) можно украсть больше, чем на продаже 15 млрд кубов газа с 3-кратной наценкой (3х условных денег) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

дані в студію собівартості видобутку, зберігання, транспортування та розподілу газу.
інакше розмова про те хто скільки вкрав одне бла бла бла.
як і взагалі розмова про те скільки ж повинен коштувати наш власний газ для споживача
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 12:48

По газу.
Интересная статья https://vesti-ukr.com/strana/341433-kohda-v-krane-net-vody-kak-hazovye-skhemy-bjut-po-narodu.
Цитировать не буду. Там много букв, не хочу вырывать куски. Тут сразу обвинят не знаю в чём.
Кому интересно, почитайте.
Я к чему. Газ в Украине как был главной коррупционной схемой, так пока и остаётся. И если мы этой зимой будем платить за отопление в разы больше или вообще останемся без газа винить в этом можно будет все правительства за последние лет 25.
Тут "порохоботы" больше всего озабочены вопросом "посадок" - уже можете начинать требовать посадки всех, кто занимался газовыми вопросами в Украине.
Решать, что делать сегодня, понимаю, сложно и не интересно. Сажать просто и понятно.

По сравнению расходов на укр. и росс. армию.
Удивляют 2 вещи - сколько можно придумать аргументов, чтобы доказать, что 10-30-кратная разница в расходах ни о чём не говорит, и требование к оппоненту проанализировать подробно расходы росс. армии при полном нежелании привести самому хоть одну цифру и хоть какой-нибудь анализ. :)

P.s. К вопросу о мошенничествах с газом ещё одна статья - https://vesti-ukr.com/strana/344645-na-trube-oni-sideli-pochemu-hlavu-nak-naftohaz-prochat-v-premery
Востаннє редагувалось ЛАД в Вів 06 сер, 2019 13:01, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 12:50

Kudrjavuy
"Смешались в кучу кони, люди". :evil:
Бросьте бредить, переходите к конструктиву.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 13:03

mephala написав:
  zРадио написав: на продаже 15 млрд кубов газа по себестоимости (1х условных денег) можно украсть больше, чем на продаже 15 млрд кубов газа с 3-кратной наценкой (3х условных денег) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

дані в студію собівартості видобутку, зберігання, транспортування та розподілу газу.
інакше розмова про те хто скільки вкрав одне бла бла бла.
як і взагалі розмова про те скільки ж повинен коштувати наш власний газ для споживача

Я регулярно делаю расчеты себестоимости по мере публикации отчетности Укргаздобычи. Ищи на профильной ветке. Заодно и тон на пол-октавы не забудь снизить :mrgreen:
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Вів 06 сер, 2019 13:39

Баблонавт написав:
  mephala написав:....коли ви так і не відповіли яким чином плаває видобуток газу.
Кхм.
По моим личным скромным наблюдениям Вам на этот вопрос ответили минимум три разных человека. Сколько раз - уже и считать нет смысла.
Вы просто не хотите видеть ответ, это да.
А потом пытаетесь навязать свою точку зрения при слабых аргументах.
По моим наблюдениям так поступают незрелые личности. Надеюсь, что Вы не такой человек.

От брехлива людина.
Я читаю регулярно цю вітку. Була тільки одна - що "маневрують" введенням/виведенням скважин. Але ця відповідь очевидно бредова, тому що такі великі коливання добутку зима/літо неможливо "зманеврувати" введенням/виведеням скважин.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 37113712371337143715 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор