Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Sommer написав:А потом, когда ему приводят цитату, в которой внезапно оказывается, что миротворческая миссия в большинстве своем состоит из сил НАТО...
Ладно, последний комментарий и идешь (первым среди всех форумчан - поздравляю!!) в мой игнор-лист - "substantial" ну ни в одном варианте перевода не значит "в большинстве своем", или даже "доминирующий".
Для этого есть много устоявшихся выражений, как largely, in most, in much, in the majority of.
Substantial - это значительный, существенный. Вот, собственно, и уровень твоего английского (либо уровень дна, на которое ты можешь опуститься, жульничая в споре).
PS: а чтобы узнать истинную степень участия НАТО в миротворческой миссии ООН в Косово, нужно пройти по ссылке на UNMIK, которую я дал выше - 4-й раз уже призываю
Sommer написав:А потом, когда ему приводят цитату, в которой внезапно оказывается, что миротворческая миссия в большинстве своем состоит из сил НАТО...
Ладно, последний комментарий и идешь (первым среди всех форумчан - поздравляю!!) в мой игнор-лист
Что, ты таки виртуал волгаря? Тот тоже любил запихивать в игнор тех, кто его глупость выставлял на всеобщее обозрение.
mephala написав:ну якщо ти не можеш знайти навіть вже по цитатам то на. почитай. Марш-бросок на Приштину
а ось сама резолюція United Nations Security Council Resolution 1244 цитата з резолюції: "Authorize international peacekeeping force with substantial NATO participation in Kosovo (currently performed by the Kosovo Force, KFOR)" сам в стані перекласти в гуглі не забанили?
ЗІ продублював ще раз. а то декотрі дивлюся роблять вигляд що не бачили
Еще одному - ссылку и на резолюцию (которую ты только что повторил), и на UNMIK (о котором в резолюции речь на одну строчку выше твоей выдержки) я привел выше.
Любителям надергать цитат в одно предложение это уже не поможет - кто хочет разобраться, имеет все инструменты сделать это
ще раз для тугодумів які всралися і намагаються робити вигляд що все в порядку.
ВАША БРЕХНАЯ №1. ви сказали що у сша та їх союзників не було мандату. чому брехня СБ ООН резолюцією 1244 прийняло рішення про введення миротворчих сил ООН із значною участю військ НАТО. куди і входив британський підрозділ під егідою KFOR. і британський підрозділ йшов до аеропорту як частина миротворчих сил ООН. вас що - таки насправді забанили в гуглі а власного розуму перекласти не вистачає?
ВАША БРЕХНЯ №2. про послідовність подій. чому брехня спочатку було прийнято резолюцію 1244 яка дозволила міжнародні миротворчі сили із значною участю сил НАТО і тільки потім раша почала свою операцію по захопленню аеродрому. раша станом на 11 червня 1999 року вже знала про прийняту резолюцію. причому текст вона знала давно так як до прийняття документу його потрібно ще підготувати. тому саме раша пішла на конфлікт. причому не з нато а саме з миротворчими силами ООН.
ВАША БРЕХНЯ №3. про те що спочатку сша порушило а потім вже рф чому брехня військова операція яка проводилася НАТО проводилася коли на СБ ОНН всі були ЗА і тільки раша з китаєм утрималися. Ну а як раша та китай голосують ми вже знаємо. На власній шкурі в Криму все відчули. тому операція була проведена в супереч волі раші та китаю. раша коли почала свою операцію "Целью операции было установление контроля над аэропортом «Слатина» (ныне - Международный аэропорт Приштины) раньше британского подразделения KFOR". тобто раша проводила операцію не проти волі сша або її союзників а проти миротворчих сил ОНН!!! за введення яких самі і проголосували!!! сюр якийсь. однією рукою голосують за ввід миротворчих сил ООН а потім з ними ж вступають в конфлікт.
ВАША БРЕХНЯ №4 про те що я придумав факти розвитку подій захоплення аеропорту чому брехня коли я описав послідовність дій раші про захват аеропорту яке відбулося після прийняття СБ ООН резолюції 1244 звинуватили мене в придумуванні фактів без приведення посилань. причому самі привели посилання на UNMIK а не на саму резолюцію. ще й написав що я сів до калюжі хоча сам в неї з розгону гепнувся. коли ж я привів посилання на саму резолюцію де чорним по білому написано про участь сил НАТО у миротворчих силах ООН яке прийнято раніше початку операції раші почав відмазуватися типу я вже давав це посилання. але цей маніпулятор як жодного разу не дав посилання на саму резолюцію а давав тільки на сам UNMIK так і не в стані банально зробити переклад самої резолюції.
Востаннє редагувалось mephala в Сер 07 сер, 2019 00:50, всього редагувалось 1 раз.
Смотрю Схемы про Барышевский суд, истцов, решения суда и главного бенефициара. Ад, 3.14зда и виолончель. Беня абсолютно без тормозов. "Зробили всіх разом".
mephala написав: ВАША БРЕХНАЯ №1. ви сказали що у сша та їх союзників не було мандату. чому брехня СБ ООН резолюцією 1244 прийняло рішення про введення миротворчих сил ООН із значною участю військ НАТО. куди і входив британський підрозділ під егідою KFOR. і британський підрозділ йшов до аеропорту як частина миротворчих сил ООН. вас що - таки насправді забанили в гуглі а власного розуму перекласти не вистачає?
Ау, есть кто дома??? Не было санкции на военную операцию, а не миротворческую миссию после нее! ТВОЯ БРЕХНЯ И МАНИПУЛЯЦИЯ 1.
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №2. про послідовність подій. чому брехня спочатку було прийнято резолюцію 1244 яка дозволила міжнародні миротворчі сили із значною участю сил НАТО і тільки потім раша почала свою операцію по захопленню аеродрому. раша станом на 11 червня 1999 року вже знала про прийняту резолюцію. причому текст вона знала давно так як до прийняття документу його потрібно ще підготувати. тому саме раша пішла на конфлікт. причому не з нато а саме з миротворчими силами ООН.
Я на другом не сильно то и настаивал - ТВОЯ БРЕХНЯ И ДОДУМКА 2. НАТО - разбомбила страну, РФ - захватила аэропорт. Кто агрессор, пусть каждый решит для себя
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №3. про те що спочатку сша порушило а потім вже рф чому брехня військова операція яка проводилася НАТО проводилася коли на СБ ОНН всі були ЗА і тільки раша з китаєм утрималися. Ну а як раша та китай голосують ми вже знаємо. На власній шкурі в Криму все відчули. тому операція була проведена в супереч волі раші та китаю. раша коли почала свою операцію "Целью операции было установление контроля над аэропортом «Слатина» (ныне - Международный аэропорт Приштины) раньше британского подразделения KFOR". тобто раша проводила операцію не проти волі сша або її союзників а проти миротворчих сил ОНН!!! за введення яких самі і проголосували!!! сюр якийсь. однією рукою голосують за ввід миротворчих сил ООН а потім з ними ж вступають в конфлікт.
Тут даже комментировать нечего - смотри пункт 1 (ТВОЯ БРЕХНЯ 1, ПРОДУБЛИРОВАННАЯ ДВАЖДЫ )
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №4 про те що я придумав факти розвитку подій захоплення аеропорту чому брехня коли я описав послідовність дій раші про захват аеропорту яке відбулося після прийняття СБ ООН резолюції 1244 звинуватили мене в придумуванні фактів без приведення посилань. причому самі привели посилання на UNMIK а не на саму резолюцію. ще й написав що я сів до калюжі хоча сам в неї з розгону гепнувся. коли ж я привів посилання на саму резолюцію де чорним по білому написано про участь сил НАТО у миротворчих силах ООН яке прийнято раніше початку операції раші почав відмазуватися типу я вже давав це посилання. але цей маніпулятор як жодного разу не дав посилання на саму резолюцію а давав тільки на сам UNMIK так і не в стані банально зробити переклад самої резолюції.
Я привел ссылку на статью UNMIK, где была ссылка на резолюцию - ТВОЯ БРЕХНЯ И НЕРАСТОРОПНОСТЬ 3(4)
mephala написав: ВАША БРЕХНАЯ №1. ви сказали що у сша та їх союзників не було мандату. чому брехня СБ ООН резолюцією 1244 прийняло рішення про введення миротворчих сил ООН із значною участю військ НАТО. куди і входив британський підрозділ під егідою KFOR. і британський підрозділ йшов до аеропорту як частина миротворчих сил ООН. вас що - таки насправді забанили в гуглі а власного розуму перекласти не вистачає?
Ау, есть кто дома??? Не было санкции на военную операцию, а не миротворческую миссию после нее! ТВОЯ БРЕХНЯ И МАНИПУЛЯЦИЯ 1!
ще раз нагадую читачам 10 числа прийнято резолюцію 1244 де чорним по білому написано: "Authorize international peacekeeping force with substantial NATO participation in Kosovo (currently performed by the Kosovo Force, KFOR)" для тих кого в гуглі забанили даю переклад "Дозволити міжнародні миротворчі сили зі значною участю НАТО в Косові (зараз виконуються Силами Косово, КФОР)" 11 числа раша починає операцію захоплення аеропорту і 12го завершує. причому до аеропорту йшли підрозділи бритів які діяли під егідою ООН.
zРадио написав:
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №2. про послідовність подій. чому брехня спочатку було прийнято резолюцію 1244 яка дозволила міжнародні миротворчі сили із значною участю сил НАТО і тільки потім раша почала свою операцію по захопленню аеродрому. раша станом на 11 червня 1999 року вже знала про прийняту резолюцію. причому текст вона знала давно так як до прийняття документу його потрібно ще підготувати. тому саме раша пішла на конфлікт. причому не з нато а саме з миротворчими силами ООН.
Я на другом и не настаивал - ТВОЯ БРЕХНЯ И ДОДУМКА 2. НАТО - разбомбила страну, РФ - захватила аэропорт. Кто агрессор, пусть каждый решит для себя
йому про коня а він про корову. я йому про послідовність подій навколо захоплення аеропорту а він мені про інші операції тре. я йому про те що у військ нато був мандат ООН коли вони йшли до аеропорту а він мені про операцію яка вже завершилася станом на 10 число.
zРадио написав:
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №3. про те що спочатку сша порушило а потім вже рф чому брехня військова операція яка проводилася НАТО проводилася коли на СБ ОНН всі були ЗА і тільки раша з китаєм утрималися. Ну а як раша та китай голосують ми вже знаємо. На власній шкурі в Криму все відчули. тому операція була проведена в супереч волі раші та китаю. раша коли почала свою операцію "Целью операции было установление контроля над аэропортом «Слатина» (ныне - Международный аэропорт Приштины) раньше британского подразделения KFOR". тобто раша проводила операцію не проти волі сша або її союзників а проти миротворчих сил ОНН!!! за введення яких самі і проголосували!!! сюр якийсь. однією рукою голосують за ввід миротворчих сил ООН а потім з ними ж вступають в конфлікт.
Тут даже комментировать нечего - смотри пункт 1 (ТВОЯ БРЕХНЯ 1, ПРОДУБЛИРОВАННАЯ ДВАЖДЫ )
ну я вже дав коммент до його не здатність зробити банальний переклад резолюції
zРадио написав:
mephala написав:ВАША БРЕХНЯ №4 про те що я придумав факти розвитку подій захоплення аеропорту чому брехня коли я описав послідовність дій раші про захват аеропорту яке відбулося після прийняття СБ ООН резолюції 1244 звинуватили мене в придумуванні фактів без приведення посилань. причому самі привели посилання на UNMIK а не на саму резолюцію. ще й написав що я сів до калюжі хоча сам в неї з розгону гепнувся. коли ж я привів посилання на саму резолюцію де чорним по білому написано про участь сил НАТО у миротворчих силах ООН яке прийнято раніше початку операції раші почав відмазуватися типу я вже давав це посилання. але цей маніпулятор як жодного разу не дав посилання на саму резолюцію а давав тільки на сам UNMIK так і не в стані банально зробити переклад самої резолюції.
Я привел ссылку на статью UNMIK, где была ссылка на резолюцию - ТВОЯ БРЕХНЯ И НЕРАСТОРОПНОСТЬ 3(4)
спочатку звинуватити мене в тому що я вигадав послідовність дій а потім коли зрозумів що гепнувсь у калюжу почав відмазуватися посиланням яке є частиною резолюції а не саме нею. тим паче що я описував взагалі як розгорталися події в цілому а не тільки текст прийнятої резолюції.
mephala написав:ще раз нагадую читачам 10 числа прийнято резолюцію 1244 де чорним по білому написано: "Authorize international peacekeeping force with substantial NATO participation in Kosovo (currently performed by the Kosovo Force, KFOR)" для тих кого в гуглі забанили даю переклад "Дозволити міжнародні миротворчі сили зі значною участю НАТО в Косові (зараз виконуються Силами Косово, КФОР)" 11 числа раша починає операцію захоплення аеропорту і 12го завершує. причому до аеропорту йшли підрозділи бритів які діяли під егідою ООН.
Можешь напоминать хоть 100500 раз - бомбежки Югославии велись с 24-го марта по 10-июня 1999-го безо всяких резолюций ООН на то. И лишь разбомбив военные и промышленные силы страны была начата миротворческая операция, которую ты здесь втюхиваешь как начало, а не конец конфликта!
mephala написав:я йому про послідовність подій навколо захоплення аеропорту а він мені про інші операції тре. я йому про те що у військ нато був мандат ООН коли вони йшли до аеропорту а він мені про операцію яка вже завершилася станом на 10 число.
Так я ж уже признал (хотя никогда и не отрицал) незаконный захват аэропорта РФ - что ты еще от меня хочешь? Но это произошло ПОСЛЕ незаконных бомбардировок страны силами НАТО, а не ДО них.
mephala написав:спочатку звинуватити мене в тому що я вигадав послідовність дій а потім коли зрозумів що гепнувсь у калюжу почав відмазуватися посиланням яке є частиною резолюції а не саме нею. тим паче що я описував взагалі як розгорталися події в цілому а не тільки текст прийнятої резолюції.
Да ты из лужи не вылазил Не заметил бомбардировку, длившуюся 2.5 месяца и стоившую 7 тыс жизней, и еще претендуешь на корректность изложения последовательности событий? Ухахахаха
mephala написав:ще раз нагадую читачам 10 числа прийнято резолюцію 1244 де чорним по білому написано: "Authorize international peacekeeping force with substantial NATO participation in Kosovo (currently performed by the Kosovo Force, KFOR)" для тих кого в гуглі забанили даю переклад "Дозволити міжнародні миротворчі сили зі значною участю НАТО в Косові (зараз виконуються Силами Косово, КФОР)" 11 числа раша починає операцію захоплення аеропорту і 12го завершує. причому до аеропорту йшли підрозділи бритів які діяли під егідою ООН.
Можешь напоминать хоть 100500 раз - бомбежки Югославии велись с 24-го марта по 10-июня 1999-го безо всяких резолюций ООН на то. И лишь разбомбив военные и промышленные силы страны была начата миротворческая операция, которую ты здесь втюхиваешь как начало, а не конец конфликта!
ще раз для тих хто в танку - я писав про те що на момент захоплення рашою аеропорту у сил нато був мандат ООН. про що ти не вважав за потрібне навіть згадати. чи сказати не всю правду - не значить збрехати?
zРадио написав:
mephala написав:я йому про послідовність подій навколо захоплення аеропорту а він мені про інші операції тре. я йому про те що у військ нато був мандат ООН коли вони йшли до аеропорту а він мені про операцію яка вже завершилася станом на 10 число.
Так я ж уже признал (хотя никогда и не отрицал) незаконный захват аэропорта РФ - что ты еще от меня хочешь? Но это произошло ПОСЛЕ незаконных бомбардировок страны силами НАТО, а не ДО них.
я писав про послідовність подій навколо захоплення аеропорту. коли я писав свій допис там щось окрім згадування захоплення аеропорту та інфи про резолюцію 1244 ще щось було? так на якій підставі ти мене звинуватив що я придумав факти? оббрехав?
zРадио написав:
mephala написав:спочатку звинуватити мене в тому що я вигадав послідовність дій а потім коли зрозумів що гепнувсь у калюжу почав відмазуватися посиланням яке є частиною резолюції а не саме нею. тим паче що я описував взагалі як розгорталися події в цілому а не тільки текст прийнятої резолюції.
Да ты из лужи не вылазил Не заметил бомбардировку, длившуюся 2.5 месяца и стоившую 7 тыс жизней, и еще претендуешь на корректность изложения последовательности событий? Ухахахаха
моя калюжа тільки в твоїй уяві. а от твоя реальна так як я писав про послідовність подій навколо захоплення аеропорту. а те що ти вирішив прифантазувати попередню операцію нато яка вже була завершена на момент прийняття резолюції 1244 та захоплення аеропорту рашою - то проблеми твоєї фантазії. як і твого сидіння в калюжі.
Sommer написав:[quote="4720468:Libo" ........ Штатские тыловые крысы эмоционально обсуждают проблемы армии? В чём суть вашего спора?
В том, что до Киева дойдут в 10 раз быстрее, потому что у них расходы в 10 раз больше.
Странно, правда, почему НАТО до сих пор до Москвы не дошло, у них разница в расходах еще больше. [/quote] 1. В 10 раз быстрее кого? И о "разах" писал мефала. 2. Разницу между "дошли" и "могут дойти" Вы не видите?
Как это не могли? А кто в Чечне две войны устроил? Кто убивал прибалтов? Кто лез воевать в Молдову и Грузию?
Вы с датами ничего не путаете? Это всё происходило в 90-е? И первую чеченскую можно хоть в какой-то мере расценивать как успех РФ?
Вы напрасно защищаете мефалу. Опасность добросовестных идиотов в том, что они могут убедить "ширнармассы" в мощи укр. армии по сравнению с росс. (правда, не уверен в добросовестности). Это может помешать руководству договариваться о мире и изменить, к примеру, результаты референдума (если он будет проводиться) об условиях мира/перемирия. Не думаю, что их пропаганда повлияет на решение верхов о военном решении на Донбассе, но чем чёрт не шутит. Я практически уверен в том, что никакого "дранг нах Киев" в сегодняшней ситуации Путин не организует, но попытка военного решения на Донбассе развяжет ему руки и последствия могут быть непредсказуемыми. Причём, в этом случае мы в значительной степени потеряем поддержку Запада.
"Лёгким движением руки" форум "превращается... превращается..." ("Бриллиантовая рука"). На несколько страниц обсуждение Югославии. Регулярное обсуждение жизни, порядков и расходов в России. Ощущение такое, что "порохоботов" больше волнует жизнь в России, чем в Украине. Очень напоминает некоторые росс. сайты и "их" ботов - любой вопрос быстро переходит на "хохлов" и Украину. Украина всем побоку? Или у нас нет проблем, кот. стоило бы обсуждать?