|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:29
lel написав:В Веб версии был значек Скайпа. Сейчас в контактах выглядит как alfabankнижнее подчеркиваниеua
Всегда с улыбкой читаю словосочетание "нижнее подчёркивание". Ещё сразу вспоминается "Эс как доллар". )
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:36
Alfa_Bank написав: Долярчик написав:100% так і є! - в жодному банку я на такий брехливий цинізм не натрапляв, як в цьому банку! - будь-де, коли запитуєш касира при тій, чи іншій операції: "... а комісія буде при такій операції?" - то вам нормально і чесно відповідають, а не цинічно БРЕШУТЬ, кажучи "ні"! - а потім Ви попадаєте на великий коміс, так як касир Вам ЗБРЕХАВ, бо треба було знати їх правила/вичитувати десь на їхніх сайтах/чи десь там в них на склі у відділенні приклеєно.... - чому на таку хрінь має тратити свій час клієнт??? - і чому так ЦИНІЧНО БРЕШУТЬ клієнтам працівники банку? - то хто ж захоче другий раз стати їхнім клієнтом, чи порадить його друзям/знайомим? ....я тепер завжди, де чую тільки назву цього банку(не важливо, чи від друзів/знайомих/чи просто десь в черзі...) зразу починаю з фрази: "... оооо, нікому не раджу цей банк!!!"
==== Долярчик, доброго дня. Прошу вас вказати адресу відділення, дату та час звернення до касира, коли вам була повідомлена некорректна інформація, перевіримо.
====== ...та то вже десь з півтора року пройшло..... - а відділення у Львові на Сихові! п. с. ... тут десь в архівах(якщо не потерли) то має бути дата, з якої я почав "плюватись"! - от тоді це і трапилось!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:41
Долярчик написав:...та то вже десь з півтора року пройшло..... - а відділення у Львові на Сихові!
Довгенько, навряд чи згадають Якщо виникнуть поточні питання, пишіть, буду рада відповісти.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1414 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:43
Долярчик написав:... - будь-де, коли запитуєш касира при тій, чи іншій операції: "... а комісія буде при такій операції?" - то вам нормально і чесно відповідають, а не цинічно БРЕШУТЬ, кажучи "ні"! - а потім Ви попадаєте на великий коміс, так як касир Вам ЗБРЕХАВ..."
Аллюсик, а разве в этом случае НЕ ДЕЙСТВУЕТ правило, шо мона в течение 15 мин не отходя от кассы отменить операцию с возвратом ВСЕХ уплаченных комиссий?
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:47
mustbe написав: lel написав:В Веб версии был значек Скайпа. Сейчас в контактах выглядит как alfabankнижнее подчеркиваниеua
Всегда с улыбкой читаю словосочетание "нижнее подчёркивание". Ещё сразу вспоминается "Эс как доллар". )
Потому что не бывает среднего или верхнего подчеркивания?)
-
guntherhouse777
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 346 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:49
clientage написав: Долярчик написав:... - будь-де, коли запитуєш касира при тій, чи іншій операції: "... а комісія буде при такій операції?" - то вам нормально і чесно відповідають, а не цинічно БРЕШУТЬ, кажучи "ні"! - а потім Ви попадаєте на великий коміс, так як касир Вам ЗБРЕХАВ..."
Аллюсик, а разве в этом случае НЕ ДЕЙСТВУЕТ правило, шо мона в течение 15 мин не отходя от кассы отменить операцию с возвратом ВСЕХ уплаченных комиссий?
Что-то похожее есть по валютообмену - если клиент в течении 15 минут передумал, то при наличии квитанции он может осуществить обратный обмен. А вот чтобы по каким-то другим кассовым операциям - я такого не встречал 
-
Flamingo
-
1
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 2214 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
1
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:51
mustbe написав: lel написав:В Веб версии был значек Скайпа. Сейчас в контактах выглядит как alfabankнижнее подчеркиваниеua
Заставили одеть очки и поискать где там в телефоне это нижнее _______ _- нашёл. Клава как то привычней.
-
lel
-
-
- Подякував: 1106 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:51
... п. с. 2
....там я описував, як я поклав на депо суму грн майже "під фонд" на 3міс. а тоді, по закінченню депо, прийшов його забрати.... - у касира "щось не виходило" всю суму за раз зняти і вона запропонувала зняти її частинами(щось за 4 рази) - я запитав, чи буде комісія? - відповіль - "ні" ... я кажу, то знімайте.... - зняли за пару раз.... ... все ок....
.... через пару місяців телефонують мені з банку, що в мене борг! -я не повірив, думав то щось з карткою...
... коли приїхав у відділення, то вияснилось, що то причина не в картці, бо вона заблокована за некористування, а причина/борг в тому, що при знятті суми більше, ніж якісь там ліміти встановлені банком - знімається комісія! - ЗВІДКИ МЕНІ ЦЕ БУЛО ЗНАТИ???
- і касир збрехав, що комісії нема!!!
... а зняло, майже 1 тис. грн. комісії!!! (зробило борг)
... я тоді сплатив той борг, а всі рахунки закрив.... картковий - теж! - а картку, при мені порізали ножицями....
....цей "гіркий привкус" брехні мені запам'ятався на все життя!!!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:54
Долярчик написав:...цей "гіркий привкус" брехні мені запам'ятався на все життя!!!
Вы просто не умеете готовить Аллу 
-
Вкладчик1234
-
- Форумчанин року
-
- Заблокований
- Подякував: 9350 раз.
- Подякували: 4482 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
3
Додано: Вів 13 сер, 2019 16:56
clientage написав: Долярчик написав:... - будь-де, коли запитуєш касира при тій, чи іншій операції: "... а комісія буде при такій операції?" - то вам нормально і чесно відповідають, а не цинічно БРЕШУТЬ, кажучи "ні"! - а потім Ви попадаєте на великий коміс, так як касир Вам ЗБРЕХАВ..."
clientage, добрый день. Все зависит от платежа и его статуса, но нужно сразу же на месте уточнять у кассира, сможет ли он вернуть оплату.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1414 раз.
-
-
Профіль
-
-