Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze и shapo зачем же так синхронно ? Прямо два брата акробата freeze, что там с Гончаруком ? ему уже сделали внушение, что выдавать успехи попередников за свои это плохо ? или выдали премию ?
pesikot написав:shapo Примитивно. Прочту и на иврите. Только, это не избавит от твоего вранья. Ссылок на МИД Израиля нет, что они не отреагировали.
Ни хрена себе. Это я тебе должен справку из израильского МИДа показать отреагировали или нет? Брат избитого пишет, что не отреагировали, а тебе мало? Ты хоть гугл-переводчиком воспользуйся
shapo написав:встречали Путина в 2014г как австрийцы в 1938г Гитлера.
І що? Австрія сьогодні в складі Німеччини? Чи Гітлер від цього- чи то не повісився ,чи то не отруївся ,чи то не застрелився? Так що аналогію для українців Ви вибрали хорошу,адже згідно неї і Крим буде наш і пуйло своєю смертю не помре. Мені подобається,як не як - а й євреї гарні порівняння можуть знайти.
Дано не бачив настільки тормознутого єврея... 1 Приведене відео показує як встигло насолити НКВД і Радянська влада місцевому населенню всього за два роки До речі -нехай би Зе глянув це відео,там добре показано що ті ж 73% які вчора за нього голосували - завтра проголосують навіть не за Порошенка з Турчиновим чи Парубія з Яценюком... Вони проголосують за Суд Лінча 2 І все таки Як це відео заперечує моє припущення про те чим закінчить пуйло і чий буде Крим?