Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
keep написав:la9 чтоб войти по б/н нужна карта, комис на депо-карту 1%, выход - надо тестить.
А вот я понял п. 3.4 тарифов, что на эту карту можно зайти сепом с 2620 на шару. Я ошибаюсь? Там сноску нужно смотреть. Сейчас сайт не могу с телефона открыть, чтобы дать ссылку . Кто сможет - посмотрите, плиз!
keep написав:la9 чтоб войти по б/н нужна карта, комис на депо-карту 1%, выход - надо тестить.
А вот я понял п. 3.4 тарифов, что на эту карту можно зайти сепом с 2620 на шару. Я ошибаюсь? Там сноску нужно смотреть. Сейчас сайт не могу с телефона открыть, чтобы дать ссылку . Кто сможет - посмотрите, плиз!
Из других банков п.3.3. 1%, не меньше 5 грн.
3.3. Безготівковим переказом з рахунків за переліком11 Не тарифікується 3.4. Безготівковим переказом з інших рахунків (крім рахунків п. 3.3.) Не тарифікується