Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
greenozon написав:"деб..и б. " кашль Лаврова політичні і інші ризики зашкалюють. зеки мочать попередника.
ПОРОХ має вийти з передряги ще сильнішим.
Якби не В(н)ашим коштом...
сьогодні
Згідно зі звітністю Міжнародного інвестиційного банку, його активи за три квартали впали втричі - до 3,06 млрд грн (з 9,36 млрд грн на початок року), передусім, за рахунок скорочення портфелю цінних паперів і грошових коштів, тоді як кредитний портфель зменшився на 8,6% (до 1,7 млрд грн). http://финбаланс.ком.юа/news/aktivi-ba ... i-kvartali
Десь банка писала, що після Дня народження наче місяць обіцяє по 100 грн за запрошеного. Комусь таке попадалось, бо точно бачив, але зараз не знаходжу?..
kreuz написав:Десь банка писала, що після Дня народження наче місяць обіцяє по 100 грн за запрошеного. Комусь таке попадалось, бо точно бачив, але зараз не знаходжу?..
kreuz написав:Десь банка писала, що після Дня народження наче місяць обіцяє по 100 грн за запрошеного. Комусь таке попадалось, бо точно бачив, але зараз не знаходжу?..
В начале этого месяца даже 200 грн. обещали но я не приглашал.
А Ви скрін ще можете зробити?
Я не помню куда приходило такое сообщение, надо искать.