Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
19yuriy91 написав:знаю людей оттуда, которые поддерживали майдан, были и есть противники раши, но которые не смогли уехать. работают щас в органах власти тамошней, не высшего, так скать уровня.
Теж знаю. Людина слабка. Чисто по людськи, можна їх мотивацію зрозуміти. Але де-юре, це - злочиці. Їм треба винести вирок і амністувати, можливо. Робота в органах влади, в подальшому їм заборонена назавжди. Тобто люстрація.
Залишитися і співпрацювати з окупантом - суть різні речі. Є певні професії, що вимагають жертовності і служіння: військові, всі силовики, судді, вчителі, чиновники. Це державні люди, що разом стоять на сторожі держави, як інституції. Кожний на своєму рівні з них, повинен плекати цю державу і захищати. Чи то словом, чи то ділом. На крайній випадок, самоусунутися, але ніяк не співпрацювати. Є багато інших способів заробітку. Хоч двірником пішли б. Але не співпраця з ворогом. І вони це усвідомлювали. Це колоборанти. Серед них можуть бути й добрі люди, але це виправдовує їх злочин. Як люди, ми з любов'ю до них ставимося, але працювати в подальшому, там де вони працювали при окупантах, зась! Не може бути претензій в колоборації до робітників, селян, лікарів. Це професії, що не пов'язані з плеканням держави, як інституції, з почуттям морального обов'язку. Лікар повинен лікувати всіх, він надавав клятву Гіпократа, селянин вирощує хліб, робітник виробляє продукцію...Це звичайні професії, щоб забезпечити хліб насущний. А чому може навчити вчитель - колоборант? Як перевзутися на льоту? Як Батьківщину любити? А як може судити суддя, що порушив закон? Так що покарання повинно бути. А потім вже, можливо, амністія...І то вибірково. Треба вивчати, чим конкретна людина там займалася і ступінь її участі у злочинах: пасивний споглядач чи активний подєльник.
То есть вся цель - остановить пуйла. От продвижения. Это звучит в интервью.
Хорошо. Но ЗЕ и ГШУ и не собирается не останавливать его. Но Зверобий с потолка аргументирует - всё открываем и пускаем его (иди сколько хочешь). С потолка. Просто ложь.
Ведь она знает, что отвод на прежние оборудованные позиции.
Так часто згадуєш Марусю, ну визнай подобається ж тобі, хоча б тому що в неї яйка сталеві і міцніші ніж у тебе? Поважаєш і це добре. Ось ще послухай, та вигадуй далі. https://www.youtube.com/watch?v=zuExn0wGAzk
Что же ты так примитивно в сторону уводишь, пытаясь перевести на личности поднятые вопросы? Зачем твои рефлексии и фантазии о моем отношении хоть к кому?)))
Неужто ты не понял, почему я ссылаюсь на неё и т.п.?
Объясняю (иначе точно не увидишь очевидного): потому что на озвученное ими мнение ты не будешь голосить, что это маячня, детский сад, вата, зрадники, пятая колона и т.д.
Да собственно, ты и догадываешься, раз бросился вводить в сторону.
Кстати, так и не ответил на простой вопрос: если разведение так (как ты тут нафантазировал по-взрослому)) выгодно пуйлу, то почему он обстрелами и иным (тем же приездом депутата в З-5) создаёт препятствия?
З.Ы. вместо о голословном о вигадуваннi лучше конкретизируй, что я придумывал, если я тебе сказанное Звиробий приводил.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 05 лис, 2019 21:51, всього редагувалось 1 раз.
YKK написав:antey1969 Спасибо за комментарий! Я все это знаю
Попробуйте писать свои мысли, а не повторять одни и те же фейковые тексты. Здесь многих удаляют и многих банят надолго, я тоже не исключение
Не помню, чтобы YKK писал "одни и те же фейковые тексты". Вас банили, но если правильно помню, в основном за хамство, по "политическим статьям" Вы, вроде, не попадали. Тем более, на месяц Вас не банили.
ЛАД писал(а): -------------- zРадио писал(а): ............ Чтобы на улицах Львова не звучали русскоязычные песни, если так хотят львове. И чтобы улицы Киева не носили имена членов ОУН, если так хотят киевляне. --------------- Очень сомневаюсь, что "так хотят львовяне", среди кот. очень много русскоязычных. Скорее, так хочет облсовет и отдельные, особо "патриотичные" личности.
Вы уже и за жителей Львова расписываетесь И про патриотов почти в каждом посте
Вы мне уже и сомневаться запрещаете? И пишу я не о патриотах, а о "патриотах".
Козак-характерник написав:..... А чому може навчити вчитель - колоборант? Як перевзутися на льоту? Як Батьківщину любити? ...
Чему может научить учитель математики, физики, химии,..., даже русского языка? Своему предмету.
Професія вчителя передбачає не лише навчання, а й виховання. Виховний момент. Є навіть стаття про звільнення: аморальний вчинок. Нехай працює в іншому місці. Не вчителем.
zРадио написав:............ Чтобы на улицах Львова не звучали русскоязычные песни, если так хотят львове. И чтобы улицы Киева не носили имена членов ОУН, если так хотят киевляне. ..........
Очень сомневаюсь, что "так хотят львовяне", среди кот. очень много русскоязычных. Скорее, так хочет облсовет и отдельные, особо "патриотичные" личности.
Ну я здесь уважаю институт представительства - если решение принимает выборный орган, значит это мнение самих людей.
Правда, есть нюанс - на заседаниях советов не должен появляться всякий сброд с оружием и громкими лозунгами. Иначе это уже не мнение людей, а мнение сброда (или его спонсоров)
19yuriy91 написав:знаю людей оттуда, которые поддерживали майдан, были и есть противники раши, но которые не смогли уехать. работают щас в органах власти тамошней, не высшего, так скать уровня.
Теж знаю. Людина слабка. Чисто по людськи, можна їх мотивацію зрозуміти. Але де-юре, це - злочиці. Їм треба винести вирок і амністувати, можливо. Робота в органах влади, в подальшому їм заборонена назавжди. Тобто люстрація.
Залишитися і співпрацювати з окупантом - суть різні речі. Є певні професії, що вимагають жертовності і служіння: військові, всі силовики, судді, вчителі, чиновники. Це державні люди, що разом стоять на сторожі держави, як інституції. Кожний на своєму рівні з них, повинен плекати цю державу і захищати. Чи то словом, чи то ділом. На крайній випадок, самоусунутися, але ніяк не співпрацювати. Є багато інших способів заробітку. Хоч двірником пішли б. Але не співпраця з ворогом. І вони це усвідомлювали. Це колоборанти. Серед них можуть бути й добрі люди, але це виправдовує їх злочин. Як люди, ми з любов'ю до них ставимося, але працювати в подальшому, там де вони працювали при окупантах, зась! Не може бути претензій в колоборації до робітників, селян, лікарів. Це професії, що не пов'язані з плеканням держави, як інституції, з почуттям морального обов'язку. Лікар повинен лікувати всіх, він надавав клятву Гіпократа, селянин вирощує хліб, робітник виробляє продукцію...Це звичайні професії, щоб забезпечити хліб насущний. А чому може навчити вчитель - колоборант? Як перевзутися на льоту? Як Батьківщину любити? А як може судити суддя, що порушив закон? Так що покарання повинно бути. А потім вже, можливо, амністія...І то вибірково. Треба вивчати, чим конкретна людина там займалася і ступінь її участі у злочинах: пасивний споглядач чи активний подєльник.
всё так. но не мешало бы эту самую люстрацию и в самой Украине провести. у нас, и на освооб. территориях колоборанты не наказаны - и в органах власти, и в силовиках, и в преподах. не наказаны и те, кто во власти был за "русскую весну" в 14 в Одессе, Херсоне и тд. да по майданным делам, и тдтп.
так шо надо - разобраться как следует и наказать кого попало
ЛАД написав:Не помню, чтобы YKK писал "одни и те же фейковые тексты". Вас банили, но если правильно помню, в основном за хамство, по "политическим статьям" Вы, вроде, не попадали. Тем более, на месяц Вас не банили.
На месяц не банили - чего не было, того не было. По "политическим" меня банили, что-то не помню, чтобы вы меня защищали. У вас избирательная память, как и зрение.