Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45214522452345244525 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:22

Внезапно

ЛАД написав:А что мы от США получили военную помощь на млрд. долларов?
Что-то не слышал.
2018
Пентагон уточнил, куда пойдут $200 млн для украинской армии
Общая военная помощь США Украине достигнет $1 млрд, начиная с 2014 года.
Подолянин

Подякував: 25 раз.
Подякували: 117 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:24

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Так может танки совсем не нужны? Достаточно БТРов и БМП?
По современным и старым танкам это Ваше личное мнение? Вы сравнивали их ТТХ? Видели какие-то боевые испытания? Или лишь бы сказать?
1 Т-64, Т-72, Т-80 я бачив(знаю) ще в 1990
2 Зміна(модернізація) начинки це
а - переведення засобів звязку на новіші(грубо заміна лампових на цифрові)
б - активний захист
в - засобі стабілізації гармати для стрільби при русі
3 Гармати не міняються.а значить дальність ураження залишається на попередньому рівні .правда можуть змінюватись привідні механізми що на якісь відсотки може пришвидшити прицілювання,але точно не в рази.

Таким чином
Перше 15 модернізованих Т-64 , рознесуть в пух і прах 5 нових Оплотів (а 15 до 1 - це ....)
Друге - 15 модернізованих танків легше(ефективніше) розкидати по фронту ніж спробувати захистити піхоту одним новим на цьому ж фронті
Третє - модернізованим протистоять не модернізовані які педерація зняла з консервації
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:24

zРадио написав:
  andrijk777 написав:Є українці, які є українці. А є українці, які не є українцями, а є просто населенням. 300 років окупації далися взнаки і значна частина населення сучасної України асимілювалася. Вони не стали руськими(ті що стали - їх мало), але вони вже не українці. Я їх називаю ватою. Приклади: ЛАД, zРадио, freeze.

Козак, а я вам говорил, что ничего не выйдет из-за вот таких чертей рогатых???

Коллега, мне кажется, это, потому что Андрей777 и пр., так вешающие безосновательно ярлыки *вата*, вживую никогда с ватниками не спiлкувались.
Не знают или не понимают, что такое *вата*.

Потому что вата - это они же (зеркальное отражение) только в рашенской одежке)))
Такие же категоричные и одноплоскостнын. Только в другом направлении.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:28

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Так может танки совсем не нужны? Достаточно БТРов и БМП?
По современным и старым танкам это Ваше личное мнение? Вы сравнивали их ТТХ? Видели какие-то боевые испытания? Или лишь бы сказать?
1 Т-64, Т-72, Т-80 я бачив(знаю) ще в 1990
2 Зміна(модернізація) начинки це
а - переведення засобів звязку на новіші(грубо заміна лампових на цифрові)
б - активний захист
в - засобі стабілізації гармати для стрільби при русі
3 Гармати не міняються.а значить дальність ураження залишається на попередньому рівні .правда можуть змінюватись привідні механізми що на якісь відсотки може пришвидшити прицілювання,але точно не в рази.

Таким чином
Перше 15 модернізованих Т-64 , рознесуть в пух і прах 5 нових Оплотів (а 15 до 1 - це ....)
Друге - 15 модернізованих танків легше(ефективніше) розкидати по фронту ніж спробувати захистити піхоту одним новим на цьому ж фронті
Третє - модернізованим протистоять не модернізовані які педерація зняла з консервації

Каких ламповых?))
Это уж слишком грубо.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:29

Козак-характерник написав:Вже Вам багато хто відповів, з чим погоджуюся. Ви висуваєте занадто високі вимоги до звання "українець". При чому Ваші критерії справжнього українця, вони доволі суб'єктивні. З ними можна погоджуватися або ні, але Ви маєте право так думати. Але не нав'язувати іншим. Та ж порада, що давав і Будівельнку, залиште собі і людям право на помилку! Адже істину справжню знає лише Бог! Зрозумійте, що люди всі різні. І не важлива навіть тут національність.

Не буде у нас справжньої держави, поки ви так думаєте.
Будуть і дальше вибирати Яників і Зеленських.
Хочете і дальше наступати на граблі - це ваш вибір.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:30

andrijk777 написав: А є українці, які не є українцями, а є просто населенням. 300 років окупації далися взнаки і значна частина населення сучасної України асимілювалася.

Ось на це хочу звернути увагу. Акцент правильно зроблений на розгляді явища деукраїнізації в історичному розвитку. Треба розуміти, чому відбувся такий процес? І хто винуватий, що так сталося? Бо в деяких не вистачає розуміння і терплячості, толерантності. Розмовляв з людиною у Львові, що із запалом доводила мені, що Голодомор був на західній частині України, а не східній. Мовляв, що вони постраждали від геноциду комуністів. На повному сурйозі... :P Втім відомо, що західноукраїнські землі тоді були в складі Польщі. Але людина свято вірить, що вони є найбільш постраждалі, а я видумую все. :P А процес деукраїнізації на східних теренах тому і набув такого розмаху, бо був справжній геноцид. Це треба пам'ятати і розуміти, а не огульно звинувачувати тих людей, що вони є не українці. Вони є українці, такими як є. Так історично склалося. І ми живемо з ними в одній хаті, вони є наші брати і сестри. А ось виваженої гуманітарної політики, щоб навернути їх до усвідомлення себе українцями, з тими вимогами, що Ви висунули до них, то є тривалий і виважений процес. Тут повинна бути грамотна політика, а не радикалізм і нетерпимість. Бо кожну справу треба робити з любов'ю! Не важливо скільки справ ми зробимо. Нехай це буде не багато справ, а лише одна справа, але зроблена з любов'ю! :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:35

andrijk777 написав:
  Козак-характерник написав:Вже Вам багато хто відповів, з чим погоджуюся. Ви висуваєте занадто високі вимоги до звання "українець". При чому Ваші критерії справжнього українця, вони доволі суб'єктивні. З ними можна погоджуватися або ні, але Ви маєте право так думати. Але не нав'язувати іншим. Та ж порада, що давав і Будівельнку, залиште собі і людям право на помилку! Адже істину справжню знає лише Бог! Зрозумійте, що люди всі різні. І не важлива навіть тут національність.

Не буде у нас справжньої держави, поки ви так думаєте.
Будуть і дальше вибирати Яників і Зеленських.
Хочете і дальше наступати на граблі - це ваш вибір.

Да как же Вы не поймете, что Яник, ЗЕ - это прямое следствие косяков Ющенко, Порошенко.
К последним нужно увеличивать требования.

Это намного эффективнее будет, чем пытаться просто отбить у пересичного естественное шарахание в противоположную сторону.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:35

freeze написав:
  andrijk777 написав:По цьому означенню:
Гітлер виходить сепаратист. Відділив частину Франції.
Сталін також сепаратист. Відділив частину Німеччини.
Давай поставимо знак рівності між Сталіним і Дудаєвим(як сепаратисти).
Що я хотів сказати я сказав - виділив.

При чём тут Гитлер и Сталин ?
Сепаратисты - это люди внутри системы, которые хотят себя отделить от этой системы.

каталонці - сепари, о.к.
а ОРДЛО, там окрема лугандонська нація, лугадоньска мова, що там особливого такого?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:37

andrein написав:Анекдот:

Решили в Киеве прекратить транзит вонючего москальского газа. Вечером перекрыли трубу. Утром прибегает министр обороны к президенту:

- Пан Президент! Наша армия разбита, танковые колонны движутся на Киев...

- Так. На сколько вы сможете задержать русских?

- Это немцы...

:)

Польщу уже взяли?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 15:38

detroytred написав:
  zРадио написав:
  andrijk777 написав:Є українці, які є українці. А є українці, які не є українцями, а є просто населенням. 300 років окупації далися взнаки і значна частина населення сучасної України асимілювалася. Вони не стали руськими(ті що стали - їх мало), але вони вже не українці. Я їх називаю ватою. Приклади: ЛАД, zРадио, freeze.

Козак, а я вам говорил, что ничего не выйдет из-за вот таких чертей рогатых???

Коллега, мне кажется, это, потому что Андрей777 и пр., так вешающие безосновательно ярлыки *вата*, вживую никогда с ватниками не спiлкувались.
Не знают или не понимают, что такое *вата*.

Потому что вата - это они же (зеркальное отражение) только в рашенской одежке)))
Такие же категоричные и одноплоскостнын. Только в другом направлении.

Треба нам всім розмовляти, щоб була нація і держава. І не лише розмовляти, але й чути один одного. Але розмовляти, як вчив Господь, не з позицій гордині, чванства, а з любов'ю! :P Бо ніхто не знає істини і замислу Божого! Всі ми рівні перед Богом!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 07 лис, 2019 15:39, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

#<1 ... 45214522452345244525 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей