Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 45244525452645274528 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:13

Епілог

І все ж таки, якщо розглядати питання відродження нації і творення держави в історичному контексті, то треба наголосити на тому факті, що процес радянізації України призвів не лише до деукраїнізації значної частини населення східних земель України, а й в цілому поширення на ВСІЙ території держави такого явища, як умовно "ватник". "Ватник", це не лише прибічник "російського миру", ні, він може бути одягнутим у вишиванку, добре володіти українською мовою, але мислити категорично, радикально, використовувати ті ж самі методи, що його протилежність - "ватник" у російському ватнику-тулупі. Це дзеркальне відображення однієї і тої самої іпостасі. І тоді "ватник" перетворюється на "вишиватника". Він цього іноді, навіть не усвідомлює, ругає того самого "ватника", але то є його братан по духу, його ж дзеркальне відображення. Така діалектика. Довго нам ще відхаркувати з себе радянський спадок. 8) Всі ми є жертвами, в певному розумінні, продуктом свого часу. Але це наша історія. Було і погане і добре в ній. Але вона є нашою історією, яку треба знати, вивчати, розуміти. І лише тоді буде порядок в головах і серцях. :P
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 07 лис, 2019 16:21, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:18

Волгарь написав:
  detroytred написав:Волгарь
Страницы показывают, что учится.

В качестве экзамена на бы сюда на форум сепара или боевика.
Поговорить...

Как в старом анекдоте?
- Тук-тук-тук.
- Кто там?
- Мы из КГБ.
- А сколько вас?
- Двое.
- Ну вот и поговорите друг с другом.
Конечно, говорить лучше, чем стрелять. Но, судя по настроениям тех, кто переехал из Донбасса в Нижний Новгород (сапожник в мастерской/продавщицы в пекарне), даже стараясь не бередить раны (по говору сразу понятно), но прорывается - ПОГОВОРИТЬ НЕ ПОЛУЧИТСЯ. У Вас своя правда, у этих людей своя....

Вот поэтому я за обывателя (в виде пива, футбола и контракта , и т.п. И уже морали, как лишь приложения к этой базе. Раз уж эволюционировать очень долго) двумя руками.
За эту модель.

Хорошо. На Ваш взгляд, если допустим это так, то почему власть имущие (обеих сторон) не морозят войну?
Есть иные версии, кроме предрекаемого Вами краха Украины?
А то, получается, у вас ждут нашего краха, у нас вашего.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:26

Подолянин написав:
  ЛАД написав:А что мы от США получили военную помощь на млрд. долларов?
Что-то не слышал.
2018
Пентагон уточнил, куда пойдут $200 млн для украинской армии
Общая военная помощь США Украине достигнет $1 млрд, начиная с 2014 года.

1 млрд. за 6 лет.
И 1 сделка с США тоже на 1 млрд. Думаю, не единственная.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:34

flyman написав:......
ага, там в одних про те що німці - супер нація, інші раби або генетичне сміття.
в інших - що клас пролетарів понад усе, а решта непотріб.
Методи однакові.

Подчёркнутого в идеологии не было.
Да и на практике тоже. "Лес рубят, щепки летят" - щепки летели во все стороны, в т.ч. страдали и пролетарии. Просто это не были какие-то громкие процессы.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:35

Re: Політичні дискусії

flyman написав:
  freeze написав:При чём тут Гитлер и Сталин ?
Сепаратисты - это люди внутри системы, которые хотят себя отделить от этой системы.

каталонці - сепари, о.к.
а ОРДЛО, там окрема лугандонська нація, лугадоньска мова, що там особливого такого?

Нет никаких внятных критериев, почему США отсепарировали от Великобритании. И язык одинаковый, и нации никакой не было. Не знаю, чего им вместе не жилось.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:41

flyman написав:
  ЛАД написав:Я знаю примеры совсем других "лугандонцев".

але це не змінює факт, що після "повернення ОРДЛО" в Києві виросте кількість випадків з вогнестрілом

Возможно, но не уверен.
Оно уже выросло. И не только в Киеве.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:45

detroytred написав:
В качестве экзамена на бы сюда на форум сепара или боевика.
Поговорить...

недавно разговаривал с таковым.
был активным участником "событий" - референдум, воевал, ранения, потом был "военным комендантом" одного городка.
щас на пенсии(ях) :mrgreen:
меня заинтересовало - получил ли он за свою "службу" надбавки какие к пенсиям, то да сё.
а потом он меня спрашивает - а на Украине лучше?
притом тон такой был, что он ну очень сомневается в реализации того, что было обещано в "народных республиках".
19yuriy91

Подякував: 265 раз.
Подякували: 396 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:50

Тракторист написав:
  ЛАД написав:
  Подолянин написав:------------------
ЛАД
А что мы от США получили военную помощь на млрд. долларов?
Что-то не слышал.
---------------------
2018
Пентагон уточнил, куда пойдут $200 млн для украинской армии"Общая военная помощь США Украине достигнет $1 млрд, начиная с 2014 года."

1 млрд. за 6 лет.
И 1 сделка с США тоже на 1 млрд. Думаю, не единственная.

а про пенсильванский уголёк уже забыли? ;)

Спасибо, что напомнили.
Но я же написал: "Думаю, не единственная". Лень было вспоминать, что ещё.
Опять же, думаю, что и с Вашей добавкой список не полный.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 16:54

freeze написав:Нет никаких внятных критериев, почему США отсепарировали от Великобритании. И язык одинаковый, и нации никакой не было. Не знаю, чего им вместе не жилось.

Англія стримувала розвиток виробничих сил в своїх колоніях: обмеження в торгівлі, заборона відкривати деякі підприємства. Тобто недобросовісна конкуренція, відсутність рівних умов. По факту - буржуазна революція. Запальний сірник - так зване "Бостонське чаювання". Були революції де питання повалення монархії і феодалізму поєднювалися з вимогами національного звільнення, а це яскравий приклад, що в основі життєдіяльності людей, все ж економіка, матеріальне, хліб. А все інше: релігія, мова, культура, другорядне. Це й урок гіперпатріотам. Скільки не закликай до патріотизму, а людина в першу чергу потребує хліба! Одним лише патріотизмом ситий не будеш. Грішні, бо живемо в тілі... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 07 лис, 2019 17:01

freeze написав:
flyman написав:
  freeze написав:При чём тут Гитлер и Сталин ?
Сепаратисты - это люди внутри системы, которые хотят себя отделить от этой системы.

каталонці - сепари, о.к.
а ОРДЛО, там окрема лугандонська нація, лугадоньска мова, що там особливого такого?

Нет никаких внятных критериев, почему США отсепарировали от Великобритании. И язык одинаковый, и нации никакой не было. Не знаю, чего им вместе не жилось.

Не бачиш різниці між колонією і частиною держави?
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

#<1 ... 45244525452645274528 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор