Уточню, дурость. Жаба сейчас живет около цифри 18,75%+.
|
|
![]() Якщо вірно порахував, то через коміс вигода чистими лише 5.4%=(150*0.805-5)/2142.86, не так уже й багато. Є сенс в тому, щоб до 55 днів додати за кредитні, але ж це вартує ще 1%, проте депо за цей період трохи більше дасть. Все це, якщо не каруселити, бо тоді вигода тане ще на 3%... Востаннє редагувалось kreuz в Суб 09 лис, 2019 16:08, всього редагувалось 1 раз.
![]() Сенс дискусії був не в тому велика ставка чи мала, а в тому, чи буде +1% до ставки при лонгуванні безподаткового депозиту якщо його сума є більше 250тис. грн. (згідно теперпішньої акції від привата) чи треба такий депозит розірвати і без пролонгації оформити як новий
![]() uaprofi......Яндекс КАРТЫ.....Днр или ЛНР?
Востаннє редагувалось ROLF в Суб 09 лис, 2019 18:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: ПриватбанкЯ дико извиняюсь, но я снова про акцию
Итак, мною были задан один и тот же вопрос представителю банка в фейсбуке и оператору онлайн чата в Приват24: Прошу уточнити, чи діє ще акція "Чорна п"ятниця позаздрить". На сторінці всіх акцій її немає, але в Правилах написано, що діє до 30 листопада, і реєстрація в акції досі працює. Было получено два взаимоисключающих ответа. В онлайн чате: "Так, діє з 19 серпня 2019 до 30 листопада 2019. З 19.08.2019 до 30.11.2019 включно зареєструйтесь в акції та розраховуйтеся карткою Visa на будь-яку суму в інтернет-магазинах. Кешбек 5% з кожної купівлі в будь-яких інтернет-магазинах за умови оплати карткою Visa від ПриватБанку. Максимальна сума відшкодування за весь період акції – 250 грн." В фейсбуке: "Добрий день. Акція діяла до 30 вересня 2019." После того, как я спросил фейсбуковца, почему его информация противоречит информации поддержки Приват24, он замолчал навсегда. Затем я обратился с тем же вопросом к представителю банка на минфине. Представитель попросил в личку контактные данные, чтобы "щоб перевірити інформацію та розібратися в ситуації, що склалася" и дальнейшая переписка продолжалась там: ПБ: Добрий день. Ми розглянули Ваш випадок і дозвольте відмітити, що акція розділена на три періоди: 1) 19.08.2019 – 30.09.2019; 2) 01.10.2019 – 31.10.2019; 3) 01.11.2019 – 30.11.2019. Це зазначено також на сайті: Я: Вибачте, хіба я питав, на які періоди розділена акція? Суть справи в тому, що на питання "Чи дана акція досі діє?" були отримані дві взаємовиключаючі відповіді від оператора онлайн чату в Приват24 і від офіційного представника банку у фейсбук. Питання виникло в зв"язку з тим, що на сторінці усіх акцій Приватбанку Тож прошу підтвердити, чи беру я участь в акції, якщо зареєструвався в ній на цьому тижні? ПБ: Ваш випадок потребує більш ретельного аналізу. Ми передали дане питання на розгляд профільному співробітнику. По результату Вам надамо відповідь. Приносимо вибачення за можливі незручності. Я: У мене нема ніякого випадку. Просто скажіть, діє акція на даний час чи ні. После чего и этот представитель замолк. Вобщем, всё мутно. Примите к сведению те, кто планировал закупаться на предстоящих распродажах.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|