Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 46884689469046914692 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 19:53

freeze написав:
  flyman написав:Совкодрочери, ваш СРСР розпався у зв"язку з тим, що це був людожерський неефективний режим. А Україна як в дореволюційній Росії так і при СРСР була хоч і найіагоміша, але все ж колонія.

Какая колония, если украинцы и выходцы с Украины после Сталина фактически руководили СССР и советской армией ? Наряду с русскими и евреями. Остальных в руководстве было очень мало.

Керували може і українці але тільки ті які молилися на мацкву.
Інших просто відразу відправляли туди куди макар телят не ганяв.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 19:55

Re: Політичні дискусії

Starikan написав:У МВФ чисто бухгалтерский подход.
И если бы мы не имели долгов перед МВФ - вы были бы абсолютно правы. Но если ЗВР после изъятия МВФовских денег будет не 20, а 15 - картина будет тоже нерадостная.

Ничего страшного нет и в ЗВР 15, лет 5 назад могу ошибаться, но ЗВР были 7, мы были моложе, здоровее, оптимистичнее, некоторые и богаче, при 7 мир не упал с неба на землю, тем более при 15 ЗВР уж точно ничто и не произойдет, а подавляющее большинство пересичных об этом и не узнают.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 19:55

freeze написав:От пения толку мало, а товарищ своим решением взял и забрал из РСФСР Крым и передал любимой Украине, за что до сих пор предается жесточайшей критике от наследников РСФСР, какой-нибудь Иванов или Либерман вряд ли бы так поступили.

а чому згадуєте тільки про крим?
потрібно перераховувати всі землі які були перерозподілені між республіками.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 19:59

freeze написав:Ничего страшного нет и в ЗВР 15, лет 5 назад могу ошибаться, но ЗВР были 7, мы были моложе, здоровее, оптимистичнее, некоторые и богаче, при 7 мир не упал с неба на землю, тем более при 15 ЗВР уж точно ничто и не произойдет, а подавляющее большинство пересичных об этом и не узнают.

Стесняюсь спросить.., а що з курсом стало, коли ЗВР впали до 7?
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:04

mephala написав:Керували може і українці але тільки ті які молилися на мацкву

Вы опять разделяете украинцев, на тех кто управлял советской империей, и обычных работяг, которые выполняли обычную работу.
Так такое во всех нациях, кто то наверху пирамиды, кто то посередине, кто то у основания.
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:07

lapay написав:Стесняюсь спросить.., а що з курсом стало, коли ЗВР впали до 7?

И что вы тогда меньше кушали ? Или хуже одевались ?
freeze
4
Форумчанин року

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:08

Перес де Куэльяр написав:
  M-A-X написав:А что входит в особый статус?
Это где-то прописано?
Или только манипуляции на этот счет?
Вы хотите провести декоммунизацию на Донбассе
Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.
Я так і не почув читкої відповіді, можливо пишу мовою незрозумілою. Але волати тут, що ЗЕля БОХ і стратеХ, то мабуть він є ЛОХ.Чекаю відповіді, як бути Україні з цими незаконними збройними формуваннями?

Якщо в тебе під боком супердержава, то з нею тре якось рахуватися, а не заявляти "Мордор тре знищити". Перес ти як, "за цєной нє пастаіш"?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:13

M-A-X написав:А что входит в особый статус?
Это где-то прописано?
Или только манипуляции на этот счет?
Вы хотите провести декоммунизацию на Донбассе
Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.
Я так і не почув читкої відповіді, можливо пишу мовою незрозумілою. Але волати тут, що ЗЕля БОХ і стратеХ, то мабуть він є ЛОХ.Чекаю відповіді, як бути Україні з цими незаконними збройними формуваннями?

Это Вы видимо мне адресуете.
Но я не волал, что Зе Бох. Я за него не голосовал.
В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
M-A-X

Подякував: 822 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:19

M-A-X написав:В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
В мене сім"я збіглася, бо я прочитав і дуже голосно сміявся. І Ви прочитайте, те що написали і посміємось разом. В мене немає більше запитань до вас.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:19

M-A-X написав:
  Перес де Куэльяр написав:Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.

Это Вы видимо мне адресуете.
Но я не волал, что Зе Бох. Я за него не голосовал.
В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.

скоріше за все підуть у місцеві формування МВС/поліції
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 46884689469046914692 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти