|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 24 лис, 2019 19:53
freeze написав: flyman написав:Совкодрочери, ваш СРСР розпався у зв"язку з тим, що це був людожерський неефективний режим. А Україна як в дореволюційній Росії так і при СРСР була хоч і найіагоміша, але все ж колонія.
Какая колония, если украинцы и выходцы с Украины после Сталина фактически руководили СССР и советской армией ? Наряду с русскими и евреями. Остальных в руководстве было очень мало.
Керували може і українці але тільки ті які молилися на мацкву. Інших просто відразу відправляли туди куди макар телят не ганяв.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лис, 2019 19:55
Starikan написав:У МВФ чисто бухгалтерский подход. И если бы мы не имели долгов перед МВФ - вы были бы абсолютно правы. Но если ЗВР после изъятия МВФовских денег будет не 20, а 15 - картина будет тоже нерадостная.
Ничего страшного нет и в ЗВР 15, лет 5 назад могу ошибаться, но ЗВР были 7, мы были моложе, здоровее, оптимистичнее, некоторые и богаче, при 7 мир не упал с неба на землю, тем более при 15 ЗВР уж точно ничто и не произойдет, а подавляющее большинство пересичных об этом и не узнают.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 24 лис, 2019 19:55
freeze написав:От пения толку мало, а товарищ своим решением взял и забрал из РСФСР Крым и передал любимой Украине, за что до сих пор предается жесточайшей критике от наследников РСФСР, какой-нибудь Иванов или Либерман вряд ли бы так поступили.
а чому згадуєте тільки про крим? потрібно перераховувати всі землі які були перерозподілені між республіками.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лис, 2019 19:59
freeze написав:Ничего страшного нет и в ЗВР 15, лет 5 назад могу ошибаться, но ЗВР были 7, мы были моложе, здоровее, оптимистичнее, некоторые и богаче, при 7 мир не упал с неба на землю, тем более при 15 ЗВР уж точно ничто и не произойдет, а подавляющее большинство пересичных об этом и не узнают.
Стесняюсь спросить.., а що з курсом стало, коли ЗВР впали до 7?
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:04
mephala написав:Керували може і українці але тільки ті які молилися на мацкву
Вы опять разделяете украинцев, на тех кто управлял советской империей, и обычных работяг, которые выполняли обычную работу. Так такое во всех нациях, кто то наверху пирамиды, кто то посередине, кто то у основания.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:07
lapay написав:Стесняюсь спросить.., а що з курсом стало, коли ЗВР впали до 7?
И что вы тогда меньше кушали ? Или хуже одевались ?
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:08
Перес де Куэльяр написав: Перес де Куэльяр написав: M-A-X написав:А что входит в особый статус? Это где-то прописано? Или только манипуляции на этот счет? Вы хотите провести декоммунизацию на Донбассе
Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.
Я так і не почув читкої відповіді, можливо пишу мовою незрозумілою. Але волати тут, що ЗЕля БОХ і стратеХ, то мабуть він є ЛОХ.Чекаю відповіді, як бути Україні з цими незаконними збройними формуваннями?
Якщо в тебе під боком супердержава, то з нею тре якось рахуватися, а не заявляти "Мордор тре знищити". Перес ти як, "за цєной нє пастаіш"?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:13
Перес де Куэльяр написав: Перес де Куэльяр написав: M-A-X написав:А что входит в особый статус? Это где-то прописано? Или только манипуляции на этот счет? Вы хотите провести декоммунизацию на Донбассе
Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.
Я так і не почув читкої відповіді, можливо пишу мовою незрозумілою. Але волати тут, що ЗЕля БОХ і стратеХ, то мабуть він є ЛОХ.Чекаю відповіді, як бути Україні з цими незаконними збройними формуваннями?
Это Вы видимо мне адресуете. Но я не волал, что Зе Бох. Я за него не голосовал. В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
-
M-A-X
-
-
- Подякував: 822 раз.
- Подякували: 168 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:19
M-A-X написав:В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
В мене сім"я збіглася, бо я прочитав і дуже голосно сміявся. І Ви прочитайте, те що написали і посміємось разом. В мене немає більше запитань до вас.
-
Перес де Куэльяр
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1033 раз.
- Подякували: 1033 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 24 лис, 2019 20:19
M-A-X написав: Перес де Куэльяр написав: Перес де Куэльяр написав:Так почнем спочатку, 50тис. армії нзф ЛДНР 1-2 Армійські корпуси куди на вашу думку дінуться? Можливо вони розчиняться в натовпі лугандонії, чи може рф їх запрсить до себе цей зброд? То від цього потрібно далі і відштовхуватись, бо їх, "защитников отечества" прибирати ніхто не буде, чи ви рф не знаєте по історії і як вони діятимуть?Не для того москаль прийшов на Українську землю.
Это Вы видимо мне адресуете. Но я не волал, что Зе Бох. Я за него не голосовал. В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
скоріше за все підуть у місцеві формування МВС/поліції
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-