Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 46894690469146924693 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:21

Перес де Куэльяр написав:
  M-A-X написав:В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
В мене сім"я збіглася, бо я прочитав і дуже голосно сміявся. І Ви прочитайте, те що написали і посміємось разом. В мене немає більше запитань до вас.

там у вас в родині пропонують цих 50 тис., посадити/розстріляти?
цікаво що ЗСУ близько 200 тис.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:26

Re: Політичні дискусії

flyman написав:там у вас в родині пропонують цих 50 тис., посадити/розстріляти?
цікаво що ЗСУ близько 200 тис
Ні, ці 200тис. зараз подумали, що до них ЗНЕНАЦЬКА ВНОЧІ завітає МГБ ДНР, бо їх аж 50тис. Оце так ганьба на форумі, слів немає.
Перес де Куэльяр

Заблокований
Подякував: 1033 раз.
Подякували: 1033 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:30

flyman написав:
  flyman написав:А мы для них не равноправный партнер.

для них ми "руській мір", що в Росії що в Україні для них скрізь "рашен піпл" і "Наташи", так само як для нас китайці однакові китайці

так що маєш чарівне кільце, яке тре кинути до вулкану?

Здається, так. Це кільце - наша жадібність і небажання слухати розумних людей. Забрати і проср...ти - оце воно.
А потім, коли вже все про..но - "а як так вийшло? Я ж не хотів?"
Хотів, падлюко!.. Скільком розумникам в око врізав? А на..уй послав? скільки непотрібу хитруни напарили? Скільки сам викинув? І сестра не сестра, а чорт лисий!..

Бо все може скінчитися розвалом України. Особливо якщо порохоботські витребеньки уставити списа в колеса дадуть результат.
хай Бог милує, зелені і так ледве їдуть. Замість контролювати і направляти зелених заради України, йолопи-порохоботи у ФБ як оті лисички з Плутанини. Що із сірничками бавилися біля моря.

І от тоді, дурники - землю жерти будуть, лікті кусати.
Як усе про..бали?..

Вам все ох..енно, хоча українців не 52 млн, а 35.
Хоча ВВП не росте з 1990 року
Країна майже просрана-вони гетьмана обирають
Нема народу дурнішого за наш, мабуть
Востаннє редагувалось Навуходоносор в Нед 24 лис, 2019 20:33, всього редагувалось 1 раз.
Навуходоносор

Подякував: 820 раз.
Подякували: 1022 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:32

Еще одно семейство зе-билов лишилось иллюзий

На днях встречаю у почтовых ящиков соседа-чернобыльца.
Рассматривает счета за ком.услуги без привычных льгот (50%) и громко в не совсем цензурной форме рассказывает что он думает про Зе, его супругу, мать, "слуг каломойского" и пр. :mrgreen:

Голосовали, по его словам, всем семейством за клоуна и СН и добавил - "шоб они сдохли".

Зображення
avax

Подякував: 46 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:34

Starikan написав:
  flyman написав: У 2013 ЄС викручував руки із Асоціацією, а Росія радо давала кредити.
"На зло мамі відморожу вуха" - ось така політика.
Невже ні Європу ні США ні МВФ не навчило, що диктування вимог Україні не приносить нікому користі. А от Росія готова фінансувати повернення України до руського міра.

Насколько я понял, примерно у половины (а, возможно, и больше) здешних участников постепенно формируется такая точка зрения (наиболее четко и давно сформулированная нашим топ-менеджером):

1. Незалежнисть на хлеб не намажешь.
2. "Запад" нас нае..ал.
3. С Россией надо дружить, только она нам поможет (поэтому никаких НАТО и ЕС).

Возможно, они и правы с чисто прагматической (экономической, желудочной и т.п.) точки зрения. Во всяком случае, великий прагматик ИВК одобрил бы :wink:

Во-первых, ты меня переврал. Но разбор вранья я опущу - кто читает форум, тот мои позиции и от первого лица знает.

А во-вторых, очень странно слышать критику желудочно-кишечной мотивации пересичных от ярого хулителя совка за "дефицит колбасы" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Выходит, что тогда материальное было выше, а сейчас - духовное? Очень, очень натянуто. Особенно, если учесть, что в СССР дефицит колбасы компенсировался первенством в космосе (тем, за что нас будут помнить люди будущего), а сегодня - пресловутой "гідністю", которую ни самому не потрогать, ни детям не передать...
Востаннє редагувалось Радіо в Нед 24 лис, 2019 20:35, всього редагувалось 1 раз.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:37

M-A-X написав:В случае реинтеграции военные формирования будут расформированы, или часть войдет в вооруженные силы Украины.
В мене сім"я збіглася, бо я прочитав і дуже голосно сміявся. І Ви прочитайте, те що написали і посміємось разом. В мене немає більше запитань до вас.

Зря смеялись. И, видимо, о структуре армейских подразделений вы знаете только из фильмов.
МОТОСТРЕЛКОВЫЙ БАТАЛЬОН (МСБ)
в т.ч.
- взвод снабжения (22 «УРАЛА»: топливозаправщики, под боеприпасы, кухни, перевозки раненых и т.д.)
- батальонный медпункт: отделение ТПК (модернизированные «ЛуАЗы»); во главе – фельдшер (прапорщик), к-рый руководит работой ротных санинструкторов (старших сержантов); у санинструктора в роте под началом отделение санитаров-солдат (3 чел.)
- ремонтная мастерская (на 3-х кунгах)
- хим. отделение во главе с химиком-инструктором (прапорщиком, штат 80-х)

yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:45

M-A-X написав:Но я не волал, что Зе Бох. Я за него не голосовал.

Да кто же тогда голосовал за Зеленского. Где эти 73% ?
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:46

M-A-X написав:
  Перес де Куэльяр написав:Досягнення України за часу Порошенка. Економіка та реформи в Україні.
1) збережена Незалежність України;
2) збережена і продовжила розвиватися демократія в країні;
3) розвивається і "повільно інституціоналізується" громадянське суспільство;
4) підписана Угода про асоціацію Україна - ЄС;
5) введений безвізовий режим між Україною і ЄС;
6) в Конституції закріплений вектор на приєднання до ЄС і НАТО;
7) розпочатий глибокий процес політичної і економічної децентралізації;
8. Армія реформується у боєздатну силу, супротивну ворогові;
9) створена єдина помісна церква в Україні;
10) створена і зберігається міжнародна коаліція на підтримку санкцій проти Росії;
11) проведена декомунізація;
12) посилена українізація держави;
13) тисячі патріотично налагоджених молодих людей уперше пришли на держслужбу;
14) досягнута макростабільність: інфляція знижується по траєкторії НБУ, держборг знижується, скорочується дефіцит бюджету, а ВВП і валютні резерви ростуть; плаваючий валютний курс є відмінним буфером для потенційних зовнішніх шоків (економіка стала стресовитривалою);
15) посилена і збережена інституціональна незалежність НБУ; проведена реформа банківського сектора і забезпечена фінансова стабільність (банківський сектор показав рекордний прибуток в 2018 році);
16) введена електронна система держзакупівель ProZorro;
17) проведена перша стадія пенсійної реформи;
18) прийнято нове законодавство про приватизацію;
19) понижена корупція в енергетичній сфері - "Нафтогаз" став прибутковим;
20) розпочата глибока медична реформа;
21) розпочата реформа корпоративного управління на держпідприємствах;
22) введено електронне декларування для держчиновників;
23) створено Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) і Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП), завершується запуск Вищого антикорупційного суду; 24) запускається середньострокове бюджетування;
25) відкриті сотні держреєстрів і петабайти відкритих даних;
26) проведені своєчасні демократичі вибори в 2019 році

1. А Вы не хотите оформить этот список в отдельной теме, чтобы не потерялось и там обсуждать.

Нечего там обсуждать - распечатать на фотобумаге, в рамочку, и на стену :mrgreen: Причем, я не троллю - именно по этому списку я уже пытался спорить с Пересом. Но изменений с тех пор в нем нет и не будет - разве что еще допишет несколько перемог на фоне дуростей и пассивности Зели
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:48

avax написав:Еще одно семейство зе-билов лишилось иллюзий

Рассматривает счета за ком.услуги без привычных льгот (50%) и громко в не совсем цензурной форме рассказывает что он думает про Зе, его супругу, мать, "слуг каломойского" и пр. :mrgreen:

Голосовали, по его словам, всем семейством за клоуна и СН и добавил - "шоб они сдохли".

Зображення

воно не лишилося ілюзій, воно буде шукати на нових виборах хто їм обіцятиме манну небесну.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 24 лис, 2019 20:56

avax написав:Еще одно семейство зе-билов лишилось иллюзий

Ваш сосед просто пока не знает, что с 1 октября с.г. действует новый порядок льгот для всех льготников (не только чернобыльцев, но и УБД, инвалидов войны, многодетных матерей и пр., пр., пр.) - теперь деньги, которые раньше перечислялись управлениями соцзахиста различным обслуживающим организациям, полностью, по социальным нормам, перечисляются на открытий для каждого льготника индивидуальный счет в Ощадбанке, с которого льготник сам решает сколько какой организации перечислить денег.

К примеру ему положено 4,5 куб. м газа, но за месяц он сжег только 2. Ранее ему перечислили бы за 1 куб, теперь на счет перечислят за 2,25 куба, независимо от количества израсходованного. И так по всем позициям - газ, электричество, вода и канализация, плата за содержание жилья, вывоз мусора и т.д.

Второй вариант - льготник, написав соотв. завление, может полностью снимать эти деньги и тратить на что угодно, хоть на оплату услуг, хоть на водку и закуску, при этом он никому не обязан отчитываться, на что потратил деньги.

Поэтому во всех платежках за октябрь и далее указана полная сумма, без учета льгот.

Узнав о таких изменениях, он, возможно, станет ярым сторонником Зеленского.
Востаннє редагувалось yanyura в Нед 24 лис, 2019 21:01, всього редагувалось 1 раз.
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
  #<1 ... 46894690469146924693 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість