Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
pcust32 написав:Добрый день Моя свекровь наконец-то дозрела до мысли что получать пенсию будет проще на карточку.
Во, у меня похожий вопрос есть. Щас по дефолту получаю соц выплаты на карточку ощада, хотел бы перебежать к бегемоту. Каков алгоритм действий?
Я наоборот хочу звалити з Привату подалі.Приват може зупинитися в любий момент.Ощад не найгірший варіант.
У ощада просто в активе есть разве бесплатные сэп переводы с карточки. А у зеленой тушки и проценты за овернайт остаток на счете, и депозит безналоговый, хммм...
escobar написав:Во, у меня похожий вопрос есть. Щас по дефолту получаю соц выплаты на карточку ощада, хотел бы перебежать к бегемоту. Каков алгоритм действий?
Я наоборот хочу звалити з Привату подалі.Приват може зупинитися в любий момент.Ощад не найгірший варіант.
У ощада просто в активе есть разве бесплатные сэп переводы с карточки. А у зеленой тушки и проценты за овернайт остаток на счете, и депозит безналоговый, хммм...
Есть СЭП ваащето с картсчета, а не карточки. Есть и у ощАда. Овернайт? Эт вы так про бессрочный депо, он у ощАда 9%, а у бегемота -- 7% Безналоговый? Так вы пенсию будете на депо оставлять или тратить? У ощАда есть СМС-инфо за 5-7грн/мес, от которого оч. трудно избавиться, а ИБ вааще без этой абонки не работает
Квесторе_поверніться написав:На цю годину хто в лідерах?
clientage
хотел воздержаться, но раз так - нужно срочно исправлять
Знову, як і багато років тому змагання між валютною і банківською гілкою. Найкращі представники визначені...між ними і розгорнеться змагання за пальму першості.