Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 47574758475947604761 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 13:23

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Непорядочность ЗЕ:
- назначения богданов, сивох и т.д.;
- обещания (референдумов и пр.);
- реакция на кнопкодавство, конверты и пр.

І зрадофільска брехня, куди ж без неї, про те, що є тільки широкомасштабна війна чи капітуляційний мир, про лугандонське вугілля, про фантастичну корупцію на митниці, яку вже "перемогли", і тому подібне. Плюс намагання все підм'яти під себе, починая від антикорупційних органів, закінчуючи мерами мільйонників. Про хворе бажання посадити попередників "по беспрєдєлу", я вже вгазалі мовчу.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 13:26

Re: Політичні дискусії

Аlександр написав:Так когда отменим поезд Львов-Москва. Или во Львове до сих пор еще не созрели

Як тільки почнуть їздити поїзди РЖД в Крим. Ті компанії, які літали в Крим, ми заблокували, потіми вони нас тотально, а ми, у відповідь, їх, теж тотально.
З залізницею буде те саме.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 13:41

Libo написав:
  Tegularius написав:Вообще можете назвать категории граждан, жизнь которых улучшилась при Порошенко, не считая получивших власть политиков, чиновников, их членов семей и волонтеров АТО?

С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты.
Это наше величайшее достижение и его значение на многие века.
:!: :!: :!:

Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 14:15

lapay написав:
  detroytred написав:Непорядочность ЗЕ:
- назначения богданов, сивох и т.д.;
- обещания (референдумов и пр.);
- реакция на кнопкодавство, конверты и пр.

І зрадофільска брехня, куди ж без неї, про те, що є тільки широкомасштабна війна чи капітуляційний мир, про лугандонське вугілля, про фантастичну корупцію на митниці, яку вже "перемогли", і тому подібне. Плюс намагання все підм'яти під себе, починая від антикорупційних органів, закінчуючи мерами мільйонників. Про хворе бажання посадити попередників "по беспрєдєлу", я вже вгазалі мовчу.

Углу. По сути продолжение покрывания вот этого:
https://m.youtube.com/watch?v=ckpJNrmDnhc

Стоит посмотреть от начала и до конца.
Это не просто капец...

Собственно, только при бросании компроматами широкой публике становится доступна реальность.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 14:17

Tegularius написав:
  mephala написав:
  Tegularius написав:При Порохе я стал жить хуже, много хуже, чем до него. На той же самой должности после вычета налогов, коммуналки и прочей "обязаловки", я могу за свою зарплату в 2019 приобрести гораздо меньше, чем в 2013.

проїдаючи кредитні гроші або накопичення попередніх років завжди шикарно.
от тільки той хто не розуміє що свято має властивість закінчуватися - приречений жебракувати. звісно ж звинувачуючи в цьому інших а не себе.

ЗІ
знаю декількох таких. отримали спадок від батьків та все прогуляли. шикарно їм жилося декілька років. а як прогуляли - то тепер всі винні що їм погано живеться. бо ще й кредитори почали по "печени" давати.

Ну да, это всё папередники виноваты, как же я не учел такой шикарный контраргумент. :D

при чому тут попередники?
я вказав на саму ущербність подібного мислення коли людина не замислюється над тим яким чином отримані блага. просто вважає що дайте ще як було тоді.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 14:41

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 15:29

Goodman написав:
  Libo написав:С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты.
Без него , без.
Порох банально вложился в Майдан, преследуя цели негодяев, которые пожинают плоды революции. Он и компания отменил приказ о высадке десанта в Крыму.

Вот теперь мне стало понятно, кто эти 73%.
Всем спасибо, все свободны :wink:
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 15:59

Re: Політичні поїзди

Аlександр написав:когда отменим поезд Львов-Москва. Или во Львове до сих пор еще не созрели

Еще не все лично посмотрели, как в России плохо живут.
sal

Заблокований
Подякував: 824 раз.
Подякували: 293 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 16:10

lapay написав:
  Аlександр написав:Так когда отменим поезд Львов-Москва. Или во Львове до сих пор еще не созрели

Як тільки почнуть їздити поїзди РЖД в Крим. Ті компанії, які літали в Крим, ми заблокували, потіми вони нас тотально, а ми, у відповідь, їх, теж тотально.
З залізницею буде те саме.

Лепэн, так в московию катаются самые что ни на есть украинские поезда! :)
Насколько я помню, все они входили в пятерку самых прибыльных направлений укрзализныци.
Назло бабушке уши отморожу :)
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 04 гру, 2019 17:09

Libo написав:
  Tegularius написав:Вообще можете назвать категории граждан, жизнь которых улучшилась при Порошенко, не считая получивших власть политиков, чиновников, их членов семей и волонтеров АТО?

С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты.
Это наше величайшее достижение и его значение на многие века.
:!: :!: :!:

Связь между Постом и Вашим ответом:
То, что "революцию делают романтики, а её результатом пользуются му***(это я полит корректно выразился)".
Теперь вероятно пришло время ставить перед .... - вопросы, да так, что бы ни кто не откупился и не сбежал.

Вопросов поверьте, на порядок больше, чем ответов.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 47574758475947604761 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор