Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Непорядочность ЗЕ: - назначения богданов, сивох и т.д.; - обещания (референдумов и пр.); - реакция на кнопкодавство, конверты и пр.
І зрадофільска брехня, куди ж без неї, про те, що є тільки широкомасштабна війна чи капітуляційний мир, про лугандонське вугілля, про фантастичну корупцію на митниці, яку вже "перемогли", і тому подібне. Плюс намагання все підм'яти під себе, починая від антикорупційних органів, закінчуючи мерами мільйонників. Про хворе бажання посадити попередників "по беспрєдєлу", я вже вгазалі мовчу.
Аlександр написав:Так когда отменим поезд Львов-Москва. Или во Львове до сих пор еще не созрели
Як тільки почнуть їздити поїзди РЖД в Крим. Ті компанії, які літали в Крим, ми заблокували, потіми вони нас тотально, а ми, у відповідь, їх, теж тотально. З залізницею буде те саме.
Tegularius написав:Вообще можете назвать категории граждан, жизнь которых улучшилась при Порошенко, не считая получивших власть политиков, чиновников, их членов семей и волонтеров АТО?
С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты. Это наше величайшее достижение и его значение на многие века.
detroytred написав:Непорядочность ЗЕ: - назначения богданов, сивох и т.д.; - обещания (референдумов и пр.); - реакция на кнопкодавство, конверты и пр.
І зрадофільска брехня, куди ж без неї, про те, що є тільки широкомасштабна війна чи капітуляційний мир, про лугандонське вугілля, про фантастичну корупцію на митниці, яку вже "перемогли", і тому подібне. Плюс намагання все підм'яти під себе, починая від антикорупційних органів, закінчуючи мерами мільйонників. Про хворе бажання посадити попередників "по беспрєдєлу", я вже вгазалі мовчу.
Tegularius написав:При Порохе я стал жить хуже, много хуже, чем до него. На той же самой должности после вычета налогов, коммуналки и прочей "обязаловки", я могу за свою зарплату в 2019 приобрести гораздо меньше, чем в 2013.
проїдаючи кредитні гроші або накопичення попередніх років завжди шикарно. от тільки той хто не розуміє що свято має властивість закінчуватися - приречений жебракувати. звісно ж звинувачуючи в цьому інших а не себе.
ЗІ знаю декількох таких. отримали спадок від батьків та все прогуляли. шикарно їм жилося декілька років. а як прогуляли - то тепер всі винні що їм погано живеться. бо ще й кредитори почали по "печени" давати.
Ну да, это всё папередники виноваты, как же я не учел такой шикарный контраргумент.
при чому тут попередники? я вказав на саму ущербність подібного мислення коли людина не замислюється над тим яким чином отримані блага. просто вважає що дайте ще як було тоді.
Libo написав:С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты.
Без него , без. Порох банально вложился в Майдан, преследуя цели негодяев, которые пожинают плоды революции. Он и компания отменил приказ о высадке десанта в Крыму.
Вот теперь мне стало понятно, кто эти 73%. Всем спасибо, все свободны
Аlександр написав:Так когда отменим поезд Львов-Москва. Или во Львове до сих пор еще не созрели
Як тільки почнуть їздити поїзди РЖД в Крим. Ті компанії, які літали в Крим, ми заблокували, потіми вони нас тотально, а ми, у відповідь, їх, теж тотально. З залізницею буде те саме.
Лепэн, так в московию катаются самые что ни на есть украинские поезда! Насколько я помню, все они входили в пятерку самых прибыльных направлений укрзализныци. Назло бабушке уши отморожу
Tegularius написав:Вообще можете назвать категории граждан, жизнь которых улучшилась при Порошенко, не считая получивших власть политиков, чиновников, их членов семей и волонтеров АТО?
С Порошенко мы отстояли нашу свободу и человеческое достоинство и не стали рабами русской свиноты. Это наше величайшее достижение и его значение на многие века.
Связь между Постом и Вашим ответом: То, что "революцию делают романтики, а её результатом пользуются му***(это я полит корректно выразился)". Теперь вероятно пришло время ставить перед .... - вопросы, да так, что бы ни кто не откупился и не сбежал.
Вопросов поверьте, на порядок больше, чем ответов.