Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
простой вопрос если я закажу белую карту и переведу с черной свои деньги на белую то с меня при снятии все равно будет 0,5 % ? - думаю ДА. 0,5% и есть ли минимум например не меньше 5 грн ? - думаю нету
yama написав:простой вопрос если я закажу белую карту и переведу с черной свои деньги на белую то с меня при снятии все равно будет 0,5 % ? - думаю ДА. 0,5% и есть ли минимум например не меньше 5 грн ? - думаю нету
Нужно просто прочитать тарифы. Без 0.5 идёт только зп и чистая прибыль ЧП, и то 50к максимум.
І новорічні покращення.: 1Зняття готівки в гривні та валюті з карток і депозитів тепер доступне в мережі відділень ще одного нашого партнера — А-Банку. Це понад 200 відділень по всій Україні. 2Скасування комісії 0,5% (мінімум 10 грн) за зняття готівки з карток в гривні у відділеннях ТАСКОМБАНКа
stryzhko написав:І новорічні покращення.: 1Зняття готівки в гривні та валюті з карток і депозитів тепер доступне в мережі відділень ще одного нашого партнера — А-Банку. Це понад 200 відділень по всій Україні. 2Скасування комісії 0,5% (мінімум 10 грн) за зняття готівки з карток в гривні у відділеннях ТАСКОМБАНКа
Ну чо, там убыло, здесь прибыло. Раньше с карты моно пополняли депо в Тазике, и снимали. С января ТАС вводит комиссию за такое. Теперь можно сразу с картой Моно в кассу? Так, это же еще лучше, на одно телодвижение меньше.