Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 50735074507550765077 ... 7544>
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:34

Re: Політичні дискусії

lapay написав:
  freeze написав:ГБР рассмотрит, дело ведется по незаконному пересечению границы неким персонажем Петром Инкогнито, расследуют и доложат общественности, кто это был, потом можно будет по итогам обсудить.

Спочатку цього Петра Інкогніто треба знайти... А те, що Порошенко літав на Мальдіви, зі своїм паспортом, ніхто і не заперечує.

Под своим никто не летал, публиковали фамилии и имена членов семьи Инкогнита, эти фамилии были не Порошенко, да и некий Петро был под другой фамилией.

Пусть ГБР разбирается, законно или нет. Имхо, не самое большое преступление, скорее для шума.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:36

lapay написав:З ким договорняк - з кривавим пастором, чи кондитером? Крим сдали місцеві контрактники і командири, які масово зрадили присязі, як і вічнолегитимний.

А и.о. президента Турчинов давал письменный приказ о защите военных объектов и отражению агрессии России?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:38

freeze написав:Под своим никто не летал, публиковали фамилии и имена членов семьи Инкогнита, эти фамилии были не Порошенко, да и некий Петро был под другой фамилией.

Пусть ГБР разбирается, законно или нет.

https://www.pravda.com.ua/news/2018/02/28/7173145/
Президент Петро Порошенко заявив, що перетинав кордон під час поїздки на Мальдіви за власним паспортом та прізвищем, пройшовши реєстрацію у прикордонників, а всі кошти, витрачені на літак та готель, задекларував.

Про це він заявив на прес-конференції у середу в Києві, відповідаючи на запитання журналіста щодо того, чи передавав він комусь свої президентські обов'язки на час відпустки на Мальдивах, за яким прізвищем він перетинав кордон та як сплачував рахунки за готель та переліт.

Порошенко заявив, що відповідно до Конституції президент не має права передавати свої обов'язки, тому він протягом останніх чотирьох років "цілодобово на зв'язку".

"На початку січня я свої повноваження нікому не передоручав. Кордон я перетинав за своїм прізвищем, за своїм паспортом і проходив реєстрацією у прикордонників", - сказав президент.

Він також зазначив, що кошти за літак та готель оплачував зі свого банківського рахунку в українському банку.

"В поданій декларації в найближчі три тижні ви зможете у цьому переконатися", - додав Порошенко.

Президент наголосив, що не витратив на відпочинок жодної копійки з українського бюджету.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:38

shapo написав:Как мне когда-то рассказывал алжирец-франкоман в Москве 35 лет назад французы где-то говорили,

35 лет назад, вы бетон заливали под Буран.
А не алжирцы вам рассказывали :)
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:41

shapo написав:и.о. президента Турчинов давал письменный приказ о защите военных объектов и отражению агрессии России?

"Єдиний наказ, на який багато військових чекало (до речі, навіть на суді про зраду Януковича про це говорили), – це наказ вийти з Криму. Але я такий наказ тоді дати не міг. Я підписав 28 лютого, коли стало відомо про відкриту фазу окупації, інший наказ – забезпечити оборону військових частин і арсеналів у Криму і, в разі необхідності, застосовувати зброю", – сказав Турчинов.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/crimea/tu ... 41109.html
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:41

freeze написав:ГБР рассмотрит, дело ведется по незаконному пересечению границы неким персонажем Петром Инкогнито, расследуют и доложат общественности, кто это был, потом можно будет по итогам обсудить.

Год прошел, никак не смогли расследовать.
Зато расследуют самого Трубу и его дела.

Но вы продолжайте верить в Мальдивы :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:52

lapay написав:
  shapo написав:и.о. президента Турчинов давал письменный приказ о защите военных объектов и отражению агрессии России?

"Єдиний наказ, на який багато військових чекало (до речі, навіть на суді про зраду Януковича про це говорили), – це наказ вийти з Криму. Але я такий наказ тоді дати не міг. Я підписав 28 лютого, коли стало відомо про відкриту фазу окупації, інший наказ – забезпечити оборону військових частин і арсеналів у Криму і, в разі необхідності, застосовувати зброю", – сказав Турчинов.
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/crimea/tu ... 41109.html

Я это вранье знаю .
Комментарии под этой статьей:
Брехун, письменного приказа не было и пастор просто струсил, а силы были и даже десант уже был в воздухе, но его вернули обратно. Это предательство.
Турчинов был гарантом территориальной целостности государства, а не гарантировал ее. За это – от 12 до 15 лет!!!

"Герой" Крима заговорил о том, как он с удовольствием бы "разбил" россиян под Симферополем и Ялтой, если бы армия у него была "боеспособной"... Уже давно известно, что армия, ВВ и Альфа СБУ все же были как в Крыму, так и в самой Украине, и в достаточном количестве, чтобы оказать достойное сопротивление. Но у таких, как Турчинов и иже с ним не было ни воли, ни желания воевать. Даже самолеты с десантниками в воздухе развернули. Для купирования проблемы сил было достаточно. Но, только что дорвавшись до корыта, они с удовольствием делили портфели, слушали "члена РНБО" Тимошенко, назначали моряков министрами обороны, не выполняли законы Украины и т.д. А теперь эти "герои" "разбили бы"... Смешно слушать клоунов...
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 21:54

pesikot написав:
  shapo написав:Как мне когда-то рассказывал алжирец-франкоман в Москве 35 лет назад французы где-то говорили,

35 лет назад, вы бетон заливали под Буран.
А не алжирцы вам рассказывали :)

Бетон я заливал 40 лет назад, а 35 лет назад учился в Москве в аспирантуре с алжирцами, вьтнамцами и пр.
Тщательней нужно изучать мою биографию
Двойка, садись.
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 22:15

shapo написав:
Бетон я заливал 40 лет назад, а 35 лет назад учился в Москве в аспирантуре с алжирцами, вьтнамцами и пр.
Тщательней нужно изучать мою биографию
Двойка, садись.

Ты заливал бетон под Буран за 10 лет до его запуска :)
И то было, либо тебе срок, либо стройбат :)
Ты выбрал стройбат
Кому ты здесь про аспирантуру грузишь :)

Тщательней надо свою биографию писать :)
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 07 січ, 2020 22:22

shapo написав:Я это вранье знаю .

Так почитайте стенограму РНБО, щоб не повторювати свою, ватну, брехню, про те, хто здав Крим, і хто міг його захистити https://www.radiosvoboda.org/a/29794488.html
lapay

Заблокований

Профіль

#<1 ... 50735074507550765077 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість