Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Стор. 4 тарифів: "Зняття готівки за карткою в Українi– 0,9% від суми зняття– безкоштовно, у разі виплати депозитних коштів у валюті у відділенні Універсал Банку" тазік та абанька зламались на 0%% видачу депо?
Здравствуйте. Как быстро должна зайти выплата депозита по реквизитам из Моно на карту АБанка? И вообще, зайдет ли, если я сегодня отправил по старым реквизитам , а не по ИБАН? Моно, говорит, что нужно обращаться в банк-получатель, чтобы они или вернули платеж, или зачислили деньги на мой счёт. В АБанке говорят, что они не причем, и если платеж был проведен не по ИБАН, то он должен автоматически вернуться на счёт в МОНО.
summerbornn написав:Здравствуйте. Как быстро должна зайти выплата депозита по реквизитам из Моно на карту АБанка? И вообще, зайдет ли, если я сегодня отправил по старым реквизитам , а не по ИБАН? Моно, говорит, что нужно обращаться в банк-получатель, чтобы они или вернули платеж, или зачислили деньги на мой счёт. В АБанке говорят, что они не причем, и если платеж был проведен не по ИБАН, то он должен автоматически вернуться на счёт в МОНО.
Задзвоніть до братків по 7776...запасіться ІВАН реквізитом. Може переправлять Ваш платьожик на потрібний рахунок.
summerbornn написав:Здравствуйте. Как быстро должна зайти выплата депозита по реквизитам из Моно на карту АБанка? И вообще, зайдет ли, если я сегодня отправил по старым реквизитам , а не по ИБАН? Моно, говорит, что нужно обращаться в банк-получатель, чтобы они или вернули платеж, или зачислили деньги на мой счёт. В АБанке говорят, что они не причем, и если платеж был проведен не по ИБАН, то он должен автоматически вернуться на счёт в МОНО.
1) якщо відправили до 16-години, то до вечора мав би зайти; 2) АБанка права, Моно не мав відправляти за старими реквізитами, а СЕП НБУ має його завернути, якщо ж він, раптом, пропустить, то думаю, що і АБанка пручатись не буде. Зачекайте до кінця дня - він має опинитись або там, або там.
Так почему же Моно не переделал приложение, чтобы писало не "рахунок", а ІВАN? И еще вопрос: почему, после ввода ИБАН, я должен еще вводить МФО, если все это есть в ИБАНЕ?
summerbornn написав:Так почему же Моно не переделал приложение, чтобы писало не "рахунок", а ІВАN? И еще вопрос: почему, после ввода ИБАН, я должен еще вводить МФО, если все это есть в ИБАНЕ?
Очевидно, що це запитання потрібно адресувати "банку", а не клієнтам. Розкажіть потім, чим закінчилось.