Как можно сравнивать жесткое тоталитарное государство с госсобственностью с аморфным образованием под названием нынешняя Украина
| 
 | 
 | 
| 

Додано: П'ят 17 січ, 2020 19:36 Якби коло Вас не було агресивного сусіда.який використовує спеціально створені ним варіанти( а ви йому ще й підігруєте) тоді б не потрібно було жорстких законів Простий приклад Ні у Франції ,ні у Англії ні у США - не має претензій до Канади - тому там спокійно уживаються Французський з Англійським Те саме можна сказати про Швейцарію... А от коли Німеччина була агресивною по суті-то Чехія,Австія відразу були покарані більш сильнішою Німеччиною і все завдяки тому що в Чехії і в Австрії були носії німецької мови. Тепер розумієте? При розгляді питання треба брати до уваги не міфічні варіанти абсолютної справедливості... А реально задавати собі запитання Якщо я зроблю так і так-як це допоможе/зашкодить моєму ворогу(агресивній сусідній державі). 
  Додано: П'ят 17 січ, 2020 19:46 mephala 
 Нынешнее "высшее образование", не отвечает Современным требованиям! Не говоря уже за "среднее-специальное"! Проблема в том, что Теоретически, "гражданин, не понимающий сути происходящего, не имеющий базовых знаний в Экономике(вот, как братва из Кабмина), не должен иметь Права Голосовать!   Кого "они", такие граждане наизбирают? Шарлатанов, шуллеров!   И вот тут, ответы на вопросы "кому нужно образование". Если тем, кто хочет Украину поставить на колени нужно проводить свои "реформы", то они будут заинтересованы в Низком уровне образования населения, отстутствию финансовой грамотности и пр.   Касаемо "руссификации" при СССР. Целью Империи(СССР), было создание общего языка общения. Так что, это следствие имперских амбиций Совка! Ну как, вот в США, несмотря на толпы мексиканцев, китайцев, индусов и пр. народов, учитывая преподавание в лучших Университетах на английском, происходит "насильная американизация населения США"! Но, Вы же не говорите, что "США- тюрьма народов, нет преподавания на Индейском(коренной народ Америки) в Гарварде??? Не сможете ответить на этот вопрос.   Додано: П'ят 17 січ, 2020 19:50 Re: Політичні дискусії
  Додано: П'ят 17 січ, 2020 20:01 Вывели мальчика. в трусиках в маечке...... А по суті 1 Підручники видавались на українській, якщо було 5 млн учнів * 10 предметів=50 млн підручників... 2 Я почав читати в 1972 році , з 1966 проживав у Львові 90% прочитаних мною художніх книг були а - російською мовою б - видані в Кишиневі... Тому може та ліза й бачила засилля української літератури , точно так само як інші розповідають про засилля ковбаси по 2-20... але в реалі все було як мінімум трошки не так. 
  Додано: П'ят 17 січ, 2020 20:02 budivelnik  
 Кошмар! В 21-м веке, во времена Глобализации, рассматриваются самые понятные каждому Вопросы, а не какая-то "справедливость"! Целесообразность! Рентабельность тех или иных "действий"! При нынешних условиях жизни, образования, медобслуживания, налогообложения, пенсионного обесепечения... какова Рентабельность человеческой Жизни? Если посмотреть со стороны, окажется... что "простой человек - всю жизнь должен Пахать с одной целью - ВЫЖИТЬ!" " -Мыкола! Ты зачем родился? - Ну как? Чтобы заплатить налоги, накопить на лечение и подохнуть!! - А путешествия, творчество, да просто... любовь? - Какая любовь? Когда! Забухал, детей заделал, ото и вся любовь!" Вывод: Родился мёртвым! Поэтому, кто хочет ЖИТЬ, тот - начинает ценить Себя, своё Здоровье, свой Труд, Мастерство! Нет возможности реализовать себя в Украине? Да нет проблем, уезжают! В Канаду, кстати, при знании языка, молодой семье, не так сложно и уехать. Особенно - специалистам!   А если Человек разумный, не смог выучит английский... ну, он, не очень разумный, я думаю... или ленивый.   Так что, большинство, думает не о том, что Вы пишете а о своей семье, детях и Смысле Жизни!   Додано: П'ят 17 січ, 2020 20:06 yanyura  Розкажу випадок з життя. Співробітниця спитала поради, в моєї матері, як зробити, щоб на українське радіо потрапило її привітання чоловіку, з ювілеєм. Мати каже: "Напиши привітання українською мовою." Його не тільки поставили першим, в ефір, але й прочитали з особливим натхненням, бо всі інші були російською мовою. Так що книжки книжками, а життя йшло шляхом тотальної русифікації, хоча і не можна сказати, що насильницької.  Додано: П'ят 17 січ, 2020 20:09 1 Звинувачувати мене що я погано турбуюсь про дітей -може тільки повний неадекват 2 Для таких як ви - благополуччя-це повна миска баланди без можливості перетворити її на щось більш поживне під протекторатом росії Для таких як я - благополуччя-це залізний занавіс між азіопою і нами ,з одночасною відсутністю кордонів між нами і Європою 3 Питання до вас Ви хочете жити так як живуть в росії чи так як живуть в Європі Якщо так як в росії - то кордон з Європою посилюємо, з росією знімаємо Якщо так як в Європі - то кордон з росією посилюємо - з Європою знімаємо І чим більша прозорість кордону - тим менші відмінності між життям населення. Так що думайте 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей Модератор: Модератор | 
 |