Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
1finanсier написав:але безготівковий вхід/вихід з інших банків/на інші банки начебто з комісією
в тарифі депозитної карти є цікавий пункт
3.4. Безготівковим переказом з інших рахунків (крім рахунків п. 3.3.) Не тарифікується
для 3.3 є зноска внизу, там є список рахункоів. але 2620 я не знайшшов, отже..
для гривні на вихід є безкоштовний п2п
"- з рахунків інших банків та з рахунків, що відкрито у АТ «АБ «РАДАБАНК»: 1200, 1919, 2600, 2601, 2602, 2650, 2809, 3510, 3519, 3610, 3619" они имеют ввиду что : - з усіх рахунків інших банків та з рахунків, що відкрито у АТ «АБ «РАДАБАНК»: 1200, 1919, 2600, 2601, 2602, 2650, 2809, 3510, 3519, 3610, 3619
Нет! Я сам клюнул на это и осенью хотел зайти в банк. В отделении сказали, что любой безнал с другого банка на депозитную - однозначно с комиссией! Т.е., здесь в п.3.4 "текст немного по-дебильному написан" (С)
la9 написав:Нет! Я сам клюнул на это и осенью хотел зайти в банк. В отделении сказали, что любой безнал с другого банка на депозитную - однозначно с комиссией! Т.е., здесь ... 012020.pdf в п.3.4 "текст немного по-дебильному написан" (С)
la9 написав:Нет! Я сам клюнул на это и осенью хотел зайти в банк. В отделении сказали, что любой безнал с другого банка на депозитную - однозначно с комиссией! Т.е., здесь ... 012020.pdf в п.3.4 "текст немного по-дебильному написан" (С)
Сибарит написав:la9 Я понял, что это со всех счетов в других банках и со списка счетов внутри банка. Могу ошибаться, но как это проверить не знаю. Текст немножко неоднозначно написан, а я в таких случаях предпочитаю перестраховываться.
Треба тестити.
Теплая линия, а горячей ее трудно назвать, на мой вопрос касательно п.п. 3.3, 3.4 и пополнения с 2620 другого банка, зависла в ступоре и ушла в совещательную комнату. Через время вернулась и сообщила, что с 2620 другого банка вход бесплатный. Довольный, я пошел в отделение. В отделении категорически опровергли эту инфо, вход платный. Ушел. Пока что контакт с банкой не налажен.
Интересно, у нас есть хоть один банк, у которого показания горячей линии и сотрудников отделений совпадают? Такое ощущение, что нет
Ми з радістю презентуємо Вам нову версію додатку RB24 – v61. Що нового? 1. Змінено інтерфейс сторінки входу до мобільного додатку. Відтепер він більш доброзичливий та інтуїтивно зрозумілий. 2. Для платіжних карток, на рахунки яких встановлено овердрафт, у меню «Картки» доступний перегляд тривалості пільгового періоду та суми обов`язкового платежу. 3. А ще на Вас чекає невеличкий, але дуже приємний сюрприз. Ваш РАДАБАНК!
1) Алла предлагает спец. условия при обмене от 10к. Как заявлено. хз что это такое. Спец. условия по онлайн обмену?
Твій персональний курс валют При обміні від 10 000 $ або 10 000 €
звернись до менеждера та запропонуй свій курс або отримай вигідну індивідуальну пропозицію зафіксуй свій курс та резервуй зручний час для обміну протягом дня у менеджера обмінюй швидко та безпечно без обмеження максимальної суми
2) У рада банке обмен без комиссий? в принципе можно пополнить через кассы и не снимать или снять потом. ИЛИ же купить контрабас тем самым обналичить.