Как закрыли, так и откроют, когда цель принуждения будет достигнута.
Еще найдутся и портновы, которые докажут, что закрытие было незаконным.
|
|
![]() Ще раз для народжених в танку. 1 Мова - це інструмент... Ми ж не звинувачуємо вогонь в тому що згоріла хата...Ми звинувачуємо того ,хто створив умови щоб вогонь спалив хату Тому , так як я не переживаю що Макарєвіч чи Ахеджакова скористаються інструментом російська мова для того щоб зробити мені гірше- то я їх спокійно слухаю 2 А тепер по суті Вован пітерскій використовує три складові раССейського міра Русский язик Русскую церковь Русскую агресию.... 3 Для того щоб уціліти як Держава ми потихеньку запускаємо маховик контрпропоганди.... де основним жупелом є руССкий.... 4 Так як цим маховиком ми практично не користувались останні 300 років - то ми поки що погано усвідомлюємо які сили ми запускаємо, але Наприклад в мене є правило Не роби того ,що не хочеш ,щоб робили тобі..... Але це правило працює постійно... до моменту поки хтось собі щось не позволив в мою сторону. Моя відповідь може бути адекватною, а може й гіперболізованою... Ще Дудаєв попереджав Не чіпайте українців....... 5 Таким чином,використавши російську для розпалення агресивного ставлення росіян проти українців...вован пітєрський зробив добре собі-захопив крим,почав війну,записав себе в історію...але при цьому він зробив погано як власному населенню так і нам...(росіяни зараз живуть гірше ніж в до Кримський період) 6 З іншого боку Поки в нас був мир-дружба -жвачка, то різних там жиріків чи мерів в кєпках перекривали наші Корчинські-Тягнибоки.... Але коли росія захопила частину наших територій- маховик захисту почав розкручуватись Може путіна приріжуть і віддадуть Крим, так як знищили захара-і гіві - але маховик ненависті до всього раССейського не зупиниться поки будуть жити внуки загинувших в ОРДЛО.... Таким чином Можете й далі патякати російською-мені і Україні по барабану А от коли ви будете змушувати використовувати російську своїх внуків - ви просто приречете їх на статус неповноцінних членів Українського суспільства. або створите для них умови для еміграції в педерацію То як - будете своїх внуків виховувати російською-чи засуните свою гординю вЯлІкАгА рУссКаГа - розуміючи що поїзд вже пішов
![]() Не а!
А с 13-14 го года! Если уж заварили кашу - то Украину необходимо было возвращать Украинцам. Теперь Вы в праве даже напомнить о "голосовалке" на этом форуме и попросить показать цифры модера. А так же донести до остальных, что их поимели, как хотели. Или немного получше. Попробовать найти общий язык с каждым. Ведь здесь практически со всех регионов. ![]() budivelnik
Своим "патякати" и пр. аналогичным продолжайте и дальше помогать Пу, как уже помогли ему с Донбассом. Это даже "не то плохо, что у меня корова сдохла, а то хорошо, то у соседа тоже". У РФ от Вашего отношения к русскому языку ничего не изменится. А у нас может. Разговоры о языке надоели хуже горькой редьки. Можете оставаться при своём мнении. Переубедить Вас невозможно. Логика близка к 0. ![]() Дядя -ти дурак? 1 Вован сам локалізував своїх прихильників межами ОРДЛО 2 Тепер там войнушки.... наголошую - не в Донбасі - а в 10% Донбасу... Тому я й писав вовану пітерскому - Героя України , за визволення 90% територій України від впливу руССкАгА міра. Цей пасаж до чого? Це Україна почала війну і вкрала в педерації Кубань чим отримала санкції і погіршила як своє так і педерації життя? Чи педерація вкрала крим за що отримала санкції чим погіршила життя своїх мешканців(за рахунок санкцій) і мешканців України(за рахунок бойових дій) Але при цьому Погіршення тим сильніше і на тих територіях - де перебувають більшість прихильників вована... Якась дивна мокшанська логіка Я закликаю погіршити умови використання на території України - і не боюсь цих закликів( і їх наслідків) . а якийсь скритий русофіл пробує мене переконати що москалям це як слону дробіна - а мені буде гірше? Що розбомбите воронєж? Чи що ще гіршого ніж війна може придумати педерація? жахне по Донецьку ядерною зброєю? Я так і не почув відповіді Будете виховувати своїх внуків виключно російськомовними , чи на всяк випадок віддасть їх в українську школу з посиленим вивченням англійської(німецької) ? Відповідь на це просте питання - у ватана а-ля ви - викоикає бажання вирвати собі на голові залишки волосся Бо сказати - що російськомовними - показати себе а - ідіотом б - ворогом своїх внуків Сказати що в Українську бо діти вована пітерського в голландії ,писаки-пискова- в США а ваші що в росію чи китай?
![]() Re: Політичні дискусії
Читал сразу после вашей выкладки ссылки и согласен с автором. При разговоре с молодежью, выросшей при доступности Интернета и устройств для общения в нем (смартфоны, планшеты, ноутбуки...) выясняется, что они: - не читают художественную литературу (кроме ширпотреба-однодневок распиаренных авторов и, в основном, только в электронном, не бумажном, виде); - не знают известных людей прошлого (в различных отраслях); - не знают терминов (тут же начинают искать их в Инете); - словарный запас ограничен, часто применяются слова-паразиты, мат считается нормальным способом общения; - не могут сделать элементарных операций (элементарных для предыдущих поколений) - выполнение арифметических вычислений в уме, замена прокладки в кране, замена розетки, правильно забить гвоздь (взять соотв. молоток), завернуть/вывернуть шуруп, если нет соотв. отвертки ...; - основная активность в Инете - сделать "селфи", тут же переслать остальным, пересылка третьим лицам полученных от вторых лиц каких-то картинок, фото, сообщений; - стремление выделиться от других не собственными знаниями и умениями, а навороченностью "гаджетов"; - свою работу в будущем представляют как сидение в кабинете с постоянным общением по Инету со сверстниками (часто им известными только по их описанием из Инета), с приличной зарплатой и минимумом обязанностей; ........ Разве это не говорит о снижении IQ? Ответы из РФ (многие с "георгиевской ленточкой":
Ответы на вопросы - Сколько времени Наполеон держал блокаду Ленинграда? - Назовите фамилию Гитлера. поражают.
А это просто жесть! Интервьюер просто издевается над опрашиваемыми:
Подобных опросов в Украине не нашел, то ли не удалось найти, то ли их не существует. ![]()
Не знаю, какого возраста внуки ЛАДа, но я регулярно нанимаю выпускников ВУЗов, и адаптироваться тяжелее украиноговорящим, чем русскоговорящим. Компания у нас с европейским капиталом и преимущественно европейским менеджментом, но языки бизнеса - русский и английский. Хозяйственные договора тоже двуязычные - русский и английский. Переписка с украинскими поставщиками - русский, с иностранными - английский, и иногда - русский (китайцы-сэйлзы, например, им очень недурно владеют). Не готов ответить, меньше ли шансов построить карьеру у украиноязычных - вероятнее всего, что нет. Их просто меньше среди руководства, потому что меньше приходит из университетов. PS: какой средний возраст менеджмента точно не скажу - думаю, что порядка 37-38 лет, но средний возраст всех сотрудников HR подсчитывает - 29 лет. ![]() 1 Я писав Ми 300 років не запускали маховик контрпропоганди. По різним причинам(відсутність окремого державного утворення.віра що росіяни брати...) 2 Прийшов 2014... Рік ,коли пуйло пітерське заради своїх амбіцій використав мову-церкву-армію - щоб загарбати наші території При цьому - погіршив життя свого населення(вплив санкцій) і нашого населення(впоив війни) 3 Ми запустили маховик контрпропоганди Спочатку армія, потім віра і останнім - мова. Те що комусь здається що 20-30 років це багато - це багато для окремої людини і мить для церкви чи Держави. 4 Тому Обмеження викладання російської в школах - почне давати свої плоди через 10 років Власна церква - через 20 років Сильна армія - дає вже. От і виходить , наш багатостаночник який знає все про батончики/електрику/цигарки і виявляється ще й набирає людей - сьогодні користується послугами населення вихованими без запущеного маховика суть якого раССейське=зло(армія,мова,церква,продукція) Тому ті батьки ,які зрозуміють цей посил сьогодні - віддадуть своїх дітей в Українські школи , через 12 років ці діти підуть в Українські ВУЗи . ще через 4-6 прийдуть на співбесіду... Але ті батьки (дідусі/бабусі0 які впруться і поведуть дітей(внуків) у школи з російською мовою викладання - через 12 років зіштовхнуться з проблемами українських репетиторів або змушені будуть своїх дітей відправити за кордон І в той час коли всі очільники педерації+всі говорячі голови раші тудей - своїх дітей відправляють з педерації в Європу(США) , нашим русофілам прийдеться відправляти своїх дітей з мікроЄвропи(Україна) в АзіЖопу(росія) Цікаво - чи будуть тоді вони кусати лікті... ПС Європейські правила/традиції/ментальність за 20 років просунулись від кордонів Галичини до кордонів ОРДЛО Таким чином російські правила/традиції/ментальність за 28 років тільки виключно з допомогою військової сили просунулись на кримський перешийок і також з східних кордонів України до ОРДЛО.... Як бачите Європа без військової сили пройшла за 28 років своїми ідеями 1000 км Педерація.шляхом 5 років військових дій - 100 км. Питання на засипку Може треба бути дурнем в квадраті щоб ставити на росію?
![]()
ви придумали 10 років а я повинен кудись звертатись? ви точно нічого не переплутали?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|