Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 53185319532053215322 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:35

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:И нюанс в том, что перейдёт он на мову, не будет снимать вышиванку и т.д. -- всё равно докопаются, что неправильный украинец.

От хай, спочатку, зробить це, а потім вже буде качати права. Хоч я сильно сумніваюсь, що якомусь російськомовному, в кафе, не дали горнятко кави.
Можна шукати виправдань своїй "неповноцінності" чи, принаймі, усвідомлювати це. Це особиста справа кожної людини.
Але не можна вчити інших, що українська мова і культура - це вчорашній день, а зараз потрібна російська/англійська. Якщо ти сам манкурт, то хоч інших не навертай в релігію окупантів.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:37

detroytred написав:Я с простым шахтером в санатории отдыхал в начале 2000-х.
Так от него шла только злость ... на богатеньких.
Переключить ее на бандеривцив раз плюнуть.

Людина -- обыватель.
Советы тоже хотели советского человека))
Вы хотите украинца.
Но в обществе большинство - обыватели. Фундамент)))

Зате зараз вони отримали ідеальне суспільство - без Ахметових, української мови - заможне і безпечне. :)
Який фундамент (бандитський), таке і суспільство собі побудували...
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:42

detroytred
От знаєте , що Ваші погляди мені нагадують - насправді у мене до них більше позитивного , ніж я висловлюю - але вони все одно не сприяють консолідації . Ну навряд чи у Вас чи мене можуть бути спільні інтереси з Ахметовим чи Порошенко в більшості пунктів . Відповідно - як тільки починають говорити про економіку - це вже класова боротьба . А тут у нас якось виникає відраза і несприйняття . Тому так і виходить - з одного боку - ..., але з іншого ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:43

lapay написав:
  detroytred написав:И нюанс в том, что перейдёт он на мову, не будет снимать вышиванку и т.д. -- всё равно докопаются, что неправильный украинец.

От хай, спочатку, зробить це, а потім вже буде качати права. Хоч я сильно сумніваюсь, що якомусь російськомовному, в кафе, не дали горнятко кави.
Можна шукати виправдань своїй "неповноцінності" чи, принаймі, усвідомлювати це. Це особиста справа кожної людини.
Але не можна вчити інших, що українська мова і культура - це вчорашній день, а зараз потрібна російська/англійська. Якщо ти сам манкурт, то хоч інших не навертай в релігію окупантів.

Вы меня с кем-то спутали.
Я ни в коем случае не за то, чтобы кому-то навязывать (вчити iнших) по языковому, религиозному вопросу.

Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали.
Я Вам такой пример крайности привёл, что незнание или не использование мови викорастили, как инструмент.

У Вас зачастую получается, что украиноговорящие прям все патриоты.
Обыватели....
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:44

Мені цікаво - тут є хто-небуть з відмінним знанням іспанської ? Бо прості переклади будуть незрозумілими до кінця . Сленгу забагато . Цікавить мене - ось такі розмови в Латинській Америці ведуть ? Чи може хтось пожив там трохи ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:49

Вакарчук во второй раз сильно разочаровался в политике, с одной стороны его влияние в Раде близко к нулю, а с другой стороны все критикуют, подсматривают, скандал с неуплатой налогов, концерты давать тяжело, все надо декларировать под микроскопом.
Видно по его резкому общению с журналистами, что нервы на пределе.
Имхо, в этом году повторит финт и уйдет из Рады.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:49

detroytred написав:Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали.
Я Вам такой пример крайности привёл, что незнание или не использование мови викорастили, как инструмент.

Трохи розбираючись в людях, можу припустити, що йому відмовили не через мову, а через певні риси характеру, тим паче, якщо його добре знали. :)
lapay

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:54

Puente написав:detroytred
От знаєте , що Ваші погляди мені нагадують - насправді у мене до них більше позитивного , ніж я висловлюю - але вони все одно не сприяють консолідації . Ну навряд чи у Вас чи мене можуть бути спільні інтереси з Ахметовим чи Порошенко в більшості пунктів . Відповідно - як тільки починають говорити про економіку - це вже класова боротьба . А тут у нас якось виникає відраза і несприйняття . Тому так і виходить - з одного боку - ..., але з іншого ...

Это так, потому что я выоажаюсь не столько лично за себя.
Если бы я рассматривал с позиции лично себя,

То без проблем: прям сейчас бы перешёл на мову, одел вышиванку и пошёл бы под УПЦ МП выражать своё несогласие с их нахождением.
Если бы это решило проблему.

Я не считаю возможным принцип: а вот каждый, если бы услышал, взял и сделал так, то и был бы результат.
Ну не возьмутся люди всей Земли за руки))

А на роль Прометея я не претендую...
Больше доверяю объективным законам развития общества.

Есть 10-15% прометеев, которым в кайф, которые такие по своей сути...
Но им-то в кайф, а мне-то лично зачем?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 17:59

lapay написав:
  detroytred написав:Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали.

Трохи розбираючись в людях, можу припустити, що йому відмовили не через мову, а через певні риси характеру, тим паче, якщо його добре знали. :)

Так я так и указал.
Использовали, как инструмент.

О том и речь веду, что легализируя данный инструмент, больше принесёте вреда, чем пользы. Пользоваться будут редиски))
С обеих сторон причём.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 29 січ, 2020 18:11

Таня Черновол неожиданно тепло высказалась о временах Януковича :

«В 2013 году, когда я так же проникла на пресс-конференцию Януковича, охрана тоже набросилась на меня, но я все же смогла задать свой вопрос. Тогда была хоть какая-то свобода слова».
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
  #<1 ... 53185319532053215322 ... 7544>
Форум: