|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:35
detroytred написав:И нюанс в том, что перейдёт он на мову, не будет снимать вышиванку и т.д. -- всё равно докопаются, что неправильный украинец.
От хай, спочатку, зробить це, а потім вже буде качати права. Хоч я сильно сумніваюсь, що якомусь російськомовному, в кафе, не дали горнятко кави. Можна шукати виправдань своїй "неповноцінності" чи, принаймі, усвідомлювати це. Це особиста справа кожної людини. Але не можна вчити інших, що українська мова і культура - це вчорашній день, а зараз потрібна російська/англійська. Якщо ти сам манкурт, то хоч інших не навертай в релігію окупантів.
-
lapay
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1203 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:37
detroytred написав:Я с простым шахтером в санатории отдыхал в начале 2000-х. Так от него шла только злость ... на богатеньких. Переключить ее на бандеривцив раз плюнуть. Людина -- обыватель. Советы тоже хотели советского человека)) Вы хотите украинца. Но в обществе большинство - обыватели. Фундамент)))
Зате зараз вони отримали ідеальне суспільство - без Ахметових, української мови - заможне і безпечне.  Який фундамент (бандитський), таке і суспільство собі побудували...
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:42
detroytred От знаєте , що Ваші погляди мені нагадують - насправді у мене до них більше позитивного , ніж я висловлюю - але вони все одно не сприяють консолідації . Ну навряд чи у Вас чи мене можуть бути спільні інтереси з Ахметовим чи Порошенко в більшості пунктів . Відповідно - як тільки починають говорити про економіку - це вже класова боротьба . А тут у нас якось виникає відраза і несприйняття . Тому так і виходить - з одного боку - ..., але з іншого ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:43
lapay написав: detroytred написав:И нюанс в том, что перейдёт он на мову, не будет снимать вышиванку и т.д. -- всё равно докопаются, что неправильный украинец.
От хай, спочатку, зробить це, а потім вже буде качати права. Хоч я сильно сумніваюсь, що якомусь російськомовному, в кафе, не дали горнятко кави. Можна шукати виправдань своїй "неповноцінності" чи, принаймі, усвідомлювати це. Це особиста справа кожної людини. Але не можна вчити інших, що українська мова і культура - це вчорашній день, а зараз потрібна російська/англійська. Якщо ти сам манкурт, то хоч інших не навертай в релігію окупантів.
Вы меня с кем-то спутали. Я ни в коем случае не за то, чтобы кому-то навязывать (вчити iнших) по языковому, религиозному вопросу. Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали. Я Вам такой пример крайности привёл, что незнание или не использование мови викорастили, как инструмент. У Вас зачастую получается, что украиноговорящие прям все патриоты. Обыватели....
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:44
Мені цікаво - тут є хто-небуть з відмінним знанням іспанської ? Бо прості переклади будуть незрозумілими до кінця . Сленгу забагато . Цікавить мене - ось такі розмови в Латинській Америці ведуть ? Чи може хтось пожив там трохи ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:49
Вакарчук во второй раз сильно разочаровался в политике, с одной стороны его влияние в Раде близко к нулю, а с другой стороны все критикуют, подсматривают, скандал с неуплатой налогов, концерты давать тяжело, все надо декларировать под микроскопом. Видно по его резкому общению с журналистами, что нервы на пределе. Имхо, в этом году повторит финт и уйдет из Рады.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:49
detroytred написав:Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали. Я Вам такой пример крайности привёл, что незнание или не использование мови викорастили, как инструмент.
Трохи розбираючись в людях, можу припустити, що йому відмовили не через мову, а через певні риси характеру, тим паче, якщо його добре знали. 
-
lapay
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:54
Puente написав:detroytred От знаєте , що Ваші погляди мені нагадують - насправді у мене до них більше позитивного , ніж я висловлюю - але вони все одно не сприяють консолідації . Ну навряд чи у Вас чи мене можуть бути спільні інтереси з Ахметовим чи Порошенко в більшості пунктів . Відповідно - як тільки починають говорити про економіку - це вже класова боротьба . А тут у нас якось виникає відраза і несприйняття . Тому так і виходить - з одного боку - ..., але з іншого ...
Это так, потому что я выоажаюсь не столько лично за себя. Если бы я рассматривал с позиции лично себя, То без проблем: прям сейчас бы перешёл на мову, одел вышиванку и пошёл бы под УПЦ МП выражать своё несогласие с их нахождением. Если бы это решило проблему. Я не считаю возможным принцип: а вот каждый, если бы услышал, взял и сделал так, то и был бы результат. Ну не возьмутся люди всей Земли за руки)) А на роль Прометея я не претендую... Больше доверяю объективным законам развития общества. Есть 10-15% прометеев, которым в кайф, которые такие по своей сути... Но им-то в кайф, а мне-то лично зачем?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 17:59
lapay написав: detroytred написав:Насчёт примера не сомневайтесь. И там не какому-то русскоговорящему, а тому, которого отлично знали. Я Вам такой пример крайности привёл, что незнание или не использование мови викорастили, как инструмент.
Трохи розбираючись в людях, можу припустити, що йому відмовили не через мову, а через певні риси характеру, тим паче, якщо його добре знали. 
Так я так и указал. Использовали, как инструмент. О том и речь веду, что легализируя данный инструмент, больше принесёте вреда, чем пользы. Пользоваться будут редиски)) С обеих сторон причём.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 29 січ, 2020 18:11
Таня Черновол неожиданно тепло высказалась о временах Януковича :
«В 2013 году, когда я так же проникла на пресс-конференцию Януковича, охрана тоже набросилась на меня, но я все же смогла задать свой вопрос. Тогда была хоть какая-то свобода слова».
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-