Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 53555356535753585359 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:14

budivelnik написав:Сидять два діда...
Повз них проходить класна жіночка
Перший - от були часи , як тільки - так відразу все стоїть
Другий - і не кажи ,дівки тепер пішли не такі....

1 Вниз ми йдемо тільки очима пристаркуватого емігранта,який ніяк не може виїхати ,бо йому як поганому танцюристу щось заважає.
2 Я чудово памятаю що я їв , як вдягався, куди міг поїхати в 1970-1995 роках
І можу тепер порівняти з тим як це виглядає в моїх дітей

Тому бери в охапку тих 100000 які залишились і їдь в ізраїль...
Просто нагадаю тобі
Тут ти хоч щось зробив і можеш вимагати хоч якоїсь поваги , а там ти полукровка, яка нічого вже не може створити для Ізраїля і приїхав на солодкі хліба...

думаю, він таки досить орусився, так що українську не може сприйняти, а там прийдеться вчити іврит. Дивно чому шапо не осуджує процес євреїзації.
Тобто євреям можна іврит в своїй державі просувати, а українцям в Україні українську не можна.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:21

budivelnik написав:1 Вниз ми йдемо тільки очима пристаркуватого емігранта,який ніяк не може виїхати ,бо йому як поганому танцюристу щось заважає.

Ненадолго же тебя хватило, прапорщик, опять перешел на привычное хамство.
Я гражданин Украины с 1989г и мне плевать на то что об этом думает какой-то галицкий малообразованный рагуль.
Эмигрантка - твоя сестра с детьми и еще десятки тысяч твоих земляков сбежавшие в отличие от евреев совсем не на историческую родину

budivelnik написав:2 Я чудово памятаю що я їв , як вдягався, куди міг поїхати в 1970-1995 роках
І можу тепер порівняти з тим як це виглядає в моїх дітей

И какое будущее ждет здесь твоих детей кроме тряпок и возможности поехать в западном, а не в восточном направлении?
Будут такими же мелкими торговцами как ты если не успеешь к тому времени сбанкрутовать

budivelnik написав:Тому бери в охапку тих 100000 які залишились і їдь в ізраїль...

Зови свою сестру,племянников и десятки тысяч земляков разбудовывать державу вместо москалей и жидив

budivelnik написав:Просто нагадаю тобі
Тут ти хоч щось зробив і можеш вимагати хоч якоїсь поваги , а там ти полукровка, яка нічого вже не може створити для Ізраїля і приїхав на солодкі хліба...

По обыкновению неуч пишет о том о чем понятия не имеет.
В Израиле абсолютно безразлично кто ты - полу-,четверть- кровка или вообще араб или русский.
Если ты работаешь,платишь налоги, ведешь себя прилично ,то ты -уважаемый гражданин.
Русская жена моего сына добилась там в профессиональной карьере больше чем сабры
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:22

zРадио написав:
  lapay написав:Так ватанам галичани як кістка в горлі. Однім євреї навкруги ввижаються, іншим галичани. :)
Ну дык с таким поведением галичан, как ты продемонстрировал в своем комментарии - ничего удивительного. По твоему, у нас это спор галичанина с ватаном, а на самом деле - галичанина с киевлялином. Научитесь уважать мнение остальных украинцев, не обвиняя их во всех смертных грехах, и не будете косточкой в горле
1 У киянина-полтавчанина - така сама думка про агресію проти України як і в Галичанина.
І як доказ цьому - той самий Зеленський,який забрав голоси і в проросійських і ультранаціоналістичних партій.
Те що ти видаєш за думку киянина - є думкою переїхавшого з ордло в Київ ватана
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:24

flyman написав:думаю, він таки досить орусився, так що українську не може сприйняти, а там прийдеться вчити іврит. Дивно чому шапо не осуджує процес євреїзації.
Тобто євреям можна іврит в своїй державі просувати, а українцям в Україні українську не можна.

Ты бы вначале узнал о статусе арабского языка в Израиле, а потом писал очередную чушь
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:26

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Если ты работаешь,платишь налоги, ведешь себя прилично ,то ты -уважаемый гражданин.
Ти не будеш ні працювати - ні платити
Ти будеш тільки споживати...
Тому для тебе ще раз
Тут ти хтось , бо працював і платив і можеш спробувати покачати права
Там ти гой,який примазався і приїхав щоб комфортно померти.
  shapo написав:Ты бы вначале узнал о статусе арабского языка в Израиле, а потом писал очередную чушь
Мені щось не віриться що ти знаєш арабський...
А от вимагати щоб з тобою там спілкувались російською - ти не ризикнеш... бо швиденько витурять за такі вимоги і навіть слухати не захочуть про твої досягнення в стройбаті Казахстана
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:29

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Ну дык с таким поведением галичан, как ты продемонстрировал в своем комментарии - ничего удивительного. По твоему, у нас это спор галичанина с ватаном, а на самом деле - галичанина с киевлялином. Научитесь уважать мнение остальных украинцев, не обвиняя их во всех смертных грехах, и не будете косточкой в горле

Ватани можуть бути і киянами, і євреямі, і взагалі, інтернаціоналістами і антинацистами. :)
Ти, з ярликами направо і наліво, про толерантність взагалі б мовчав в тряпочку.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:29

shapo написав:
  flyman написав:думаю, він таки досить орусився, так що українську не може сприйняти, а там прийдеться вчити іврит. Дивно чому шапо не осуджує процес євреїзації.

Ты бы вначале узнал о статусе арабского языка в Израиле, а потом писал очередную чушь

до чого арабська, якщо питання стояло так (з легким натяком на ідиш):

Євреї + юдаїзм + іврит = держава Ізраїль.

http://firtka.if.ua/blog/view/ak-vidrodzuvavsa-ivrit-i-izrail48888

Всі євреї з розумінням віднеслися до примусового вивчення мови своєї національності. І вивчення івриту для єврея це не право, а обов’язок.

той же "армовір", євреям можна, а українцям ні. Що за ?
Востаннє редагувалось flyman в Суб 01 лют, 2020 22:41, всього редагувалось 4 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:31

shapo написав:Если ты работаешь,платишь налоги, ведешь себя прилично ,то ты -уважаемый гражданин.

budivelnik написав:Ти не будеш ні працювати - ні платити
Ти будеш тільки споживати...
Тому для тебе ще раз
Тут ти хтось , бо працював і платив і можеш спробувати покачати права
Там ти гой,який примазався і приїхав щоб комфортно померти.

Еще один "знаток" Израиля который в очередной раз рассказывает что мне делать сейчас и что я буду делать в будущем и где.
Для справки.
По законам галахи я как раз еврей т.к. у меня мать еврейка, вот сын уже не считается евреем хотя имел право на репатриацию.
Но на это в Израиле всем наплевать в отличие от убогих западенских рагулей застрявших в 19 веке
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:39

budivelnik написав:
  zРадио написав:
  lapay написав:Так ватанам галичани як кістка в горлі. Однім євреї навкруги ввижаються, іншим галичани. :)
Ну дык с таким поведением галичан, как ты продемонстрировал в своем комментарии - ничего удивительного. По твоему, у нас это спор галичанина с ватаном, а на самом деле - галичанина с киевлялином. Научитесь уважать мнение остальных украинцев, не обвиняя их во всех смертных грехах, и не будете косточкой в горле
1 У киянина-полтавчанина - така сама думка про агресію проти України як і в Галичанина.
І як доказ цьому - той самий Зеленський,який забрав голоси і в проросійських і ультранаціоналістичних партій.
Те що ти видаєш за думку киянина - є думкою переїхавшого з ордло в Київ ватана

Лжец! Моя позиция в части российской агрессии ничем от твоей не отличается!
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:40

flyman написав:до чого арабська, якщо питання стояло так (з легким натяком на ідиш):

Да до того, что арабов в Израиле 20%, примерно как русских в Украине

flyman написав:http://firtka.if.ua/blog/view/ak-vidrodzuvavsa-ivrit-i-izrail48888Євреї + юдаїзм + іврит = держава Ізраїль.
той же "армовір", євреям можна, а українцям ні. Що за ?

А эта к чему?
Право на репатриацию имеют атеисты к коим относится большинство бывших советских граждан, и не только, так что про веру можешь заткнуться.
Израильских арабов из Израиля тоже никто не изгоняет и они в армии не служат.
shapo

Профіль

#<1 ... 53555356535753585359 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор