Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 53565357535853595360 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:41

Re: Політичні дискусії

shapo написав:Я гражданин Украины с 1989г и мне плевать на то что об этом думает какой-то галицкий малообразованный рагуль.
А давай подивимось
В 1989 було
2,6 млн євреїв в Україні
В моєї мами і тата було двоє дітей-тобто четверо українців
В твоєї мами і тата нехай також було 2 дітей-тобто четверо чистокровних єврея
Зараз 2020
В мене з дружиною - 4 дітей = 6 українців +150% українців
В тебе в Україні 0 дітей=1 єврей -75% євреїв
Загальна кількість євреїв мінус 2,5 млн=0,1 млн

От і виходить
1 Українці будують Україну не тільки в Україні , а й відновлюючи популяцію українців в Польщі ( в моєї сестри троє дітей)
2 Євреї або помирають , або виїзжають з України , звільнюючи для мене і моїх дітей життєвий простір

Питання на засипку
Я дуже буду переживати що за 30 років кількість євреїв в Україні зменшилась на 2,5 млн осіб?
Я тільки радий
А як тебе , справжнього єврея по мамі, буде годувати в Ізраїлі твій син полукровка єврей( ти ж сам казав що по татові-то вже не єврей)
Мені якось по барабану.

Тому можеш вважати себе ейнштейном а мене рагулем - але я і мої діти витіснили тебе і твоїх дітей з України без війни,погромів і погроз.
Ви самі чухнули. І в цьому немає нічого дивного
Що чекати від нації перекотиполя?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:46

zРадио написав:
  budivelnik написав:
  zРадио написав:Ну дык с таким поведением галичан, как ты продемонстрировал в своем комментарии - ничего удивительного. По твоему, у нас это спор галичанина с ватаном, а на самом деле - галичанина с киевлялином. Научитесь уважать мнение остальных украинцев, не обвиняя их во всех смертных грехах, и не будете косточкой в горле
1 У киянина-полтавчанина - така сама думка про агресію проти України як і в Галичанина.
І як доказ цьому - той самий Зеленський,який забрав голоси і в проросійських і ультранаціоналістичних партій.
Те що ти видаєш за думку киянина - є думкою переїхавшого з ордло в Київ ватана
Лжец! Моя позиция в части российской агрессии ничем от твоей не отличается!
Моя позиція - це глухий кордон з педерацією до моменту поки вона не відмовиться від окупованих територій і не сплатить контрибуцію
При чому кордон на всіх рівнях економічному-культурному-релігійному

Ти хочеш збрехати що твоя така сама?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 22:49

shapo написав:
  flyman написав:до чого арабська, якщо питання стояло так (з легким натяком на ідиш):

Да до того, что арабов в Израиле 20%, примерно как русских в Украине

flyman написав:http://firtka.if.ua/blog/view/ak-vidrodzuvavsa-ivrit-i-izrail48888Євреї + юдаїзм + іврит = держава Ізраїль.
той же "армовір", євреям можна, а українцям ні. Що за ?

А эта к чему?
Право на репатриацию имеют атеисты к коим относится большинство бывших советских граждан, и не только, так что про веру можешь заткнуться.
Израильских арабов из Израиля тоже никто не изгоняет и они в армии не служат.

чого ти ліпиш арабів і їх мову.
Вони там жили з покон віків а до них не землю понаїхали євеї, бо то тепер земля держави Ізраїль. Питання стояло, чому витісняється ідиш, і нав"язується іврит.
Це більш подібно до повернення руськомовних українців до мови.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 01 лют, 2020 22:49, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:01

flyman написав:чого ти ліпиш арабів і їх мову.
Вони там жили з покон віків а до них не землю понаїхали євеї, бо то тепер земля держави Ізраїль. Питання стояло, чому витісняється ідиш, і нав"язується іврит.
Це більш подібно до повернення руськомовних українців до мови.

Не пиши очередного бреда.
Про испокон веков расскажи тем кто описывал Эрец-Исраэль в конце 19 века когда началась эмиграция европейских евреев, а также откуда там в 20-30-х годах появились большинство арабских кланов.
Кроме бедуинов которые и не считали себя арабами на этой пустынной , болотистой земле убитой за 2000 лет мало кто жил.
Идиш - язык европейский евреев уничтоженных Гитлером и исчезнувший в СССР в результате ассимиляции советских евреев.
В Израиле на нем говорят малочисленные религиозные общины литваков и харедим в Меа-Щарим в Иерусалиме и Бней-Браке в Тель-авиве
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:04

budivelnik написав:Моя позиція - це глухий кордон з педерацією до моменту поки вона не відмовиться від окупованих територій і не сплатить контрибуцію
При чому кордон на всіх рівнях економічному-культурному-релігійному

Ти хочеш збрехати що твоя така сама?

Але! Ты только что смешал вопрос российской агрессии и абсолютно, подчеркиваю, абсолютно не зависящий от него вопрос внутренней гуманитарной политики. Есть КП-шные и украиноязычные коллаборанты, есть МП-шные и русскояычные патриоты. Не натягивай сову на глобус - ни язык, ни вера ни от чего не защищают и ни к чему не обязывают!

Так вот - твоя позиция в части российской агрессии полностью совпадает с моей. Твоя позиция в части мовира - полностью НЕ совпадает с моей
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:08

zРадио написав:
  budivelnik написав:я і мої діти витіснили тебе і твоїх дітей з України без війни,погромів і погроз.
Ви самі чухнули. І в цьому немає нічого дивного
Що чекати від нації перекотиполя?
Ну ты и больной на всю голову ксенофоб! Украина - свободная от расовых, национальных, культурных и религиозных предрассудков страна. По крайней мере должна быть таковой по Конституции. И если кто в ней - нежелательный, так это экстремисты, которым нужно "выживать" из страны непохожих на себя людей...
Як все запущено
1 Де хоч в одному моєму повідомленні є погрози в сторону євреїв?
Мені особисто - не подобається риторика славека/шапо на цих сторінках...але я двома руками За по позиції євреїв як нації.
2 Їх було 2,6 млн(1990) - стало 0,1 млн(2020)
При цьому в Україні за цей час не було жодного погрому чи інших насильницьких дій в сторону Євреїв
Ті з громадян України ,які вважали себе євреями - при першій ліпшій можливості переселились в Ізраїль
(Не кричали Натаньяху прийди , не плакались про утискання івриту і іідш) - просто зібрали речі і виїхали... в країну в якій вже 80 років йде війна
3 Та частина євреїв,які не виїхали - стала українцями.
Все, деякі з них навіть займали(займають)найвищі посади серед політичних і наукових лідерів України

А от тепер про відмінність російськомовних
Вони як євреї також могли виїхати(особливо ті хто вважав що їх притісняють)
При чому росія має на два порядки більшу кількість території на особу,як заявляє волгарь в 4 рази вищий рівень життя...
То чого почали махати триколорами і просити пуйло прийди?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:09, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:09

innamax2008 написав:ВФЯ вкрали москалі, це був перший етап окупації України, а наша прикордонна служба не захистила гаранта. Деякі люди при цьому захопили владу в Києві та злили Крим. На мою особисту думку, це була їх угода з рфією. раші Крим, а їм влада в Україні.

дуже цікава версія, продовжуйте
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:16

shapo написав:Заодно расскажи им как ты их удачно вытеснил и как тебе теперь вольно дышится в опустевшей Галичине.
Ти хоч би статистикою поцікавився
рік___к-сть населення Львівської області в сьогоднішніх кордонах
1939__2 457 000
1959__2 107 858
1970__2 428 868
1979__2 583 853
1989__2 747 703
2001__2 626 543
2014__2 538 436
А тепер національний склад
________1931____1959____1970____1979____1989____2001
українці_56,8____86,3___87,9____89,5____90,4____94,8
росіяни__0,03____8,6_____8,2____7,6____7,2 ____3,6
поляки___30,0____2,8 ____1,7 ____1,3____1,0 ____0,7
євреї____12,0____1,4____1,1____0,8______0,5 ____0,1
білоруси________0,4____________0,5 ____ 0,4______0,2

Як бачиш українці в Галичині замінили поляків і євреїв
А населення на одному і тому ж рівні вже майже 100 років
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:20, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:18

budivelnik написав:1 Де хоч в одному моєму повідомленні є погрози в сторону євреїв?

За исключением того что все мои "беседы" с тобой заканчиваются твоим советом покинуть мне Украину

budivelnik написав:При цьому в Україні за цей час не було жодного погрому чи інших насильницьких дій в сторону Євреїв

Попробуй - познакомишься с спецслужбами Израиля
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 01 лют, 2020 23:23

shapo написав:А почему коренные жители Левобережья
А чого корінні жителі СРСР в росії,Україні,Казахстані,Білорусії - покинули місце свого народження і переїхали в Ізраїль?
Виходить
Ізраїль для євреїв краще ніж росія для росіян
Тільки в Ізраїлі треба воювати з арабами ,вчити єврейську.... а в росії можна робити те саме що в Україні
Подумай - може зрозумієш
Ти ж чомусь спиш і бачиш себе в Ізраїлі а не в Україні
А про ізраїльскі спецслужби...
Так нафіга мені вас лякати ,якщо 96% і так здриснули?
В 1939 - було 300 000 євреїв на території Львівської області
В 2020 - стало 25000 ( з 100 000 по всій Україні)
Тепер бачиш
Як мінус три єврея і плюс 2 українці змінюють національний склад України і це всього за 20 років.
Ще трошки і ми будемо мононацією...яка поважає 5% мешканців ,які будуть вважати себе іншими національностями ...але громадянами України.
ПС
Ізраїль робить практично те саме що і ми
Тільки Ізраїль - снарядами
А у нас пуйло допомагає сліпим прозріти.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:29, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 53565357535853595360 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему