|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Суб 01 лют, 2020 22:41
shapo написав:Я гражданин Украины с 1989г и мне плевать на то что об этом думает какой-то галицкий малообразованный рагуль.
А давай подивимось В 1989 було 2,6 млн євреїв в Україні В моєї мами і тата було двоє дітей-тобто четверо українців В твоєї мами і тата нехай також було 2 дітей-тобто четверо чистокровних єврея Зараз 2020 В мене з дружиною - 4 дітей = 6 українців +150% українців В тебе в Україні 0 дітей=1 єврей -75% євреїв Загальна кількість євреїв мінус 2,5 млн=0,1 млн От і виходить 1 Українці будують Україну не тільки в Україні , а й відновлюючи популяцію українців в Польщі ( в моєї сестри троє дітей) 2 Євреї або помирають , або виїзжають з України , звільнюючи для мене і моїх дітей життєвий простір Питання на засипку Я дуже буду переживати що за 30 років кількість євреїв в Україні зменшилась на 2,5 млн осіб? Я тільки радий А як тебе , справжнього єврея по мамі, буде годувати в Ізраїлі твій син полукровка єврей( ти ж сам казав що по татові-то вже не єврей) Мені якось по барабану. Тому можеш вважати себе ейнштейном а мене рагулем - але я і мої діти витіснили тебе і твоїх дітей з України без війни,погромів і погроз. Ви самі чухнули. І в цьому немає нічого дивного Що чекати від нації перекотиполя?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 лют, 2020 22:46
zРадио написав: budivelnik написав: zРадио написав:Ну дык с таким поведением галичан, как ты продемонстрировал в своем комментарии - ничего удивительного. По твоему, у нас это спор галичанина с ватаном, а на самом деле - галичанина с киевлялином. Научитесь уважать мнение остальных украинцев, не обвиняя их во всех смертных грехах, и не будете косточкой в горле
1 У киянина-полтавчанина - така сама думка про агресію проти України як і в Галичанина. І як доказ цьому - той самий Зеленський,який забрав голоси і в проросійських і ультранаціоналістичних партій. Те що ти видаєш за думку киянина - є думкою переїхавшого з ордло в Київ ватана
Лжец! Моя позиция в части российской агрессии ничем от твоей не отличается!
Моя позиція - це глухий кордон з педерацією до моменту поки вона не відмовиться від окупованих територій і не сплатить контрибуцію При чому кордон на всіх рівнях економічному-культурному-релігійному Ти хочеш збрехати що твоя така сама?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 лют, 2020 22:49
shapo написав: flyman написав:до чого арабська, якщо питання стояло так (з легким натяком на ідиш):
Да до того, что арабов в Израиле 20%, примерно как русских в Украине А эта к чему? Право на репатриацию имеют атеисты к коим относится большинство бывших советских граждан, и не только, так что про веру можешь заткнуться. Израильских арабов из Израиля тоже никто не изгоняет и они в армии не служат.
чого ти ліпиш арабів і їх мову. Вони там жили з покон віків а до них не землю понаїхали євеї, бо то тепер земля держави Ізраїль. Питання стояло, чому витісняється ідиш, і нав"язується іврит. Це більш подібно до повернення руськомовних українців до мови.
Востаннє редагувалось flyman в Суб 01 лют, 2020 22:49, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:01
flyman написав:чого ти ліпиш арабів і їх мову. Вони там жили з покон віків а до них не землю понаїхали євеї, бо то тепер земля держави Ізраїль. Питання стояло, чому витісняється ідиш, і нав"язується іврит. Це більш подібно до повернення руськомовних українців до мови.
Не пиши очередного бреда. Про испокон веков расскажи тем кто описывал Эрец-Исраэль в конце 19 века когда началась эмиграция европейских евреев, а также откуда там в 20-30-х годах появились большинство арабских кланов. Кроме бедуинов которые и не считали себя арабами на этой пустынной , болотистой земле убитой за 2000 лет мало кто жил. Идиш - язык европейский евреев уничтоженных Гитлером и исчезнувший в СССР в результате ассимиляции советских евреев. В Израиле на нем говорят малочисленные религиозные общины литваков и харедим в Меа-Щарим в Иерусалиме и Бней-Браке в Тель-авиве
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:04
budivelnik написав:Моя позиція - це глухий кордон з педерацією до моменту поки вона не відмовиться від окупованих територій і не сплатить контрибуцію При чому кордон на всіх рівнях економічному-культурному-релігійному Ти хочеш збрехати що твоя така сама?
Але! Ты только что смешал вопрос российской агрессии и абсолютно, подчеркиваю, абсолютно не зависящий от него вопрос внутренней гуманитарной политики. Есть КП-шные и украиноязычные коллаборанты, есть МП-шные и русскояычные патриоты. Не натягивай сову на глобус - ни язык, ни вера ни от чего не защищают и ни к чему не обязывают! Так вот - твоя позиция в части российской агрессии полностью совпадает с моей. Твоя позиция в части мовира - полностью НЕ совпадает с моей
-
Радіо
-
-
- Подякував: 3336 раз.
- Подякували: 7219 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
8
1
4
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:08
zРадио написав: budivelnik написав:я і мої діти витіснили тебе і твоїх дітей з України без війни,погромів і погроз. Ви самі чухнули. І в цьому немає нічого дивного Що чекати від нації перекотиполя?
Ну ты и больной на всю голову ксенофоб! Украина - свободная от расовых, национальных, культурных и религиозных предрассудков страна. По крайней мере должна быть таковой по Конституции. И если кто в ней - нежелательный, так это экстремисты, которым нужно "выживать" из страны непохожих на себя людей...
Як все запущено 1 Де хоч в одному моєму повідомленні є погрози в сторону євреїв? Мені особисто - не подобається риторика славека/шапо на цих сторінках...але я двома руками За по позиції євреїв як нації. 2 Їх було 2,6 млн(1990) - стало 0,1 млн(2020) При цьому в Україні за цей час не було жодного погрому чи інших насильницьких дій в сторону Євреїв Ті з громадян України ,які вважали себе євреями - при першій ліпшій можливості переселились в Ізраїль (Не кричали Натаньяху прийди , не плакались про утискання івриту і іідш) - просто зібрали речі і виїхали... в країну в якій вже 80 років йде війна 3 Та частина євреїв,які не виїхали - стала українцями. Все, деякі з них навіть займали(займають)найвищі посади серед політичних і наукових лідерів України А от тепер про відмінність російськомовних Вони як євреї також могли виїхати(особливо ті хто вважав що їх притісняють) При чому росія має на два порядки більшу кількість території на особу,як заявляє волгарь в 4 рази вищий рівень життя... То чого почали махати триколорами і просити пуйло прийди?
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:09, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:09
innamax2008 написав:ВФЯ вкрали москалі, це був перший етап окупації України, а наша прикордонна служба не захистила гаранта. Деякі люди при цьому захопили владу в Києві та злили Крим. На мою особисту думку, це була їх угода з рфією. раші Крим, а їм влада в Україні.
дуже цікава версія, продовжуйте
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:16
shapo написав:Заодно расскажи им как ты их удачно вытеснил и как тебе теперь вольно дышится в опустевшей Галичине.
Ти хоч би статистикою поцікавився рік___к-сть населення Львівської області в сьогоднішніх кордонах 1939__2 457 000 1959__2 107 858 1970__2 428 868 1979__2 583 853 1989__2 747 703 2001__2 626 543 2014__2 538 436 А тепер національний склад________1931____1959____1970____1979____1989____2001 українці_56,8____86,3___87,9____89,5____90,4____94,8 росіяни__0,03____8,6_____8,2____7,6____7,2 ____3,6 поляки___30,0____2,8 ____1,7 ____1,3____1,0 ____0,7 євреї____12,0____1,4____1,1____0,8______0,5 ____0,1 білоруси________0,4____________0,5 ____ 0,4______0,2 Як бачиш українці в Галичині замінили поляків і євреїв А населення на одному і тому ж рівні вже майже 100 років
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:20, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:18
budivelnik написав:1 Де хоч в одному моєму повідомленні є погрози в сторону євреїв?
За исключением того что все мои "беседы" с тобой заканчиваются твоим советом покинуть мне Украину budivelnik написав:При цьому в Україні за цей час не було жодного погрому чи інших насильницьких дій в сторону Євреїв
Попробуй - познакомишься с спецслужбами Израиля
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 848 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 01 лют, 2020 23:23
shapo написав:А почему коренные жители Левобережья
А чого корінні жителі СРСР в росії,Україні,Казахстані,Білорусії - покинули місце свого народження і переїхали в Ізраїль? Виходить Ізраїль для євреїв краще ніж росія для росіян Тільки в Ізраїлі треба воювати з арабами ,вчити єврейську.... а в росії можна робити те саме що в Україні Подумай - може зрозумієш Ти ж чомусь спиш і бачиш себе в Ізраїлі а не в Україні А про ізраїльскі спецслужби... Так нафіга мені вас лякати ,якщо 96% і так здриснули? В 1939 - було 300 000 євреїв на території Львівської області В 2020 - стало 25000 ( з 100 000 по всій Україні) Тепер бачиш Як мінус три єврея і плюс 2 українці змінюють національний склад України і це всього за 20 років. Ще трошки і ми будемо мононацією...яка поважає 5% мешканців ,які будуть вважати себе іншими національностями ...але громадянами України. ПС Ізраїль робить практично те саме що і ми Тільки Ізраїль - снарядами А у нас пуйло допомагає сліпим прозріти.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 01 лют, 2020 23:29, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1