М-да, странно... А я люблю!

|
|
![]() Re: А-БанкРаз вечір кіно, ось що кажуть прокатчики:
Уїк-енд №4 (23-26 січня 2020 року) на українському кінопрокатної ринку ознаменувався виходом чергового вітчизняного фільму ( «Екс» режисера Сергія Лисенка), який - на жаль! - успішним не назвеш навіть в порівнянні зі зборами інших українських фільмів. Перше місце в українському бокс-офісі цілком очікувано зайняла стрічка «Погані хлопці назавжди» з Уіллом Смітом і Мартіном Лоуренсом в головних ролях. На 395 стартових екранах ця стрічка зібрала майже 26 мільйонів гривень, які були заплачені 235 тисячами вітчизняних глядачів. На друге місце лише на третьому тижні прокату змістився «Дулітл» з Робертом Дауні-мол. За цей час він встиг зібрати понад 58 мільйонів гривень. Третє місце - за ще одним дебютантом уїк-енду: продовження пригод знаменитого баранчика Шона «Фрамагеддон» зібрала 2 мільйони 395 тисяч гривень на 229-ти стартових екранах. А тепер настав час поговорити про феноменальні показниках української комедії Антоніо Лукича «Мої думки тихі». Феноменальність їх полягає не в кількості зібраних гривень (хоча і воно досить солідне - майже 5 мільйонів гривень за 11 днів прокату), а в тому, що фільм режисера-дебютанта на другому тижні прокату зібрав не менш, а більше коштів, ніж на старті. Це говорить про те, що режисер зумів потрапити в якісь чутливі місця українського глядача. Прокат комедії «Мої думки тихі» - чи не перший приклад в історії сучасного українського кіно так званого «сарафанного радіо»: глядачі, які побачили фільм в перший уїк-енд, створили потужну хвилю позитивних відгуків, які в другий вік-енд привели в зали ще більше глядачів. Поліпшила своє становище в українському бокс-офісі ще одна стрічка українського виробництва - «Пекельна хоругва, або Різдво Козацьке». Вона з 12 місця тиждень тому піднялася на 10-е. Валові її збори становлять понад 9 мільйонів гривень. ![]() Re: А-БанкВоскресенье 16:00, "прекрасное" время для холодных звонков с предложением кеш-кредитов от А-банка
![]() Звонила девушка (не робот) с 0678498972, 067 8498972, 067 849 8972
|
|