Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Друзі, ще питання в догонку. Як правильно гасити КоКо грейсовику? Я так розумію, першу РД після отримання картки я пропускаю і нічого не плачу. А перед кожною наступною РД де можна побачити суму,яку треба буде загасити, щоб залишитись в грейсі? Самому формувати виписку і рахувати? 2. Volena71 писала, що на сумах понад 10к накидають пару копійок відсотків. Їх треба самому приплюсовувати, щоб не попасти? Дякую наперед.
apostol написав:Друзі, ще питання в догонку. Як правильно гасити КоКо грейсовику? Я так розумію, першу РД після отримання картки я пропускаю і нічого не плачу. А перед кожною наступною РД де можна побачити суму,яку треба буде загасити, щоб залишитись в грейсі? Самому формувати виписку і рахувати? 2. Volena71 писала, що на сумах понад 10к накидають пару копійок відсотків. Їх треба самому приплюсовувати, щоб не попасти? Дякую наперед.
Мінімальний платіж потрібно 2-гий місяць заплатити. А в третьому посити все за перші два.
apostol написав:. А перед кожною наступною РД де можна побачити суму,яку треба буде загасити, щоб залишитись в грейсі? Самому формувати виписку і рахувати? 2. Volena71 писала, що на сумах понад 10к накидають пару копійок відсотків. Їх треба самому приплюсовувати, щоб не попасти
Після рд шлють смс з сумою і виписку на мило, там теж є сума до наступної рд. Копійки мабуть самому, завжди на пару гривень більше кидаю
Перед РД 24.01 у меня был положительный остаток, но после него в приложении написано МП 4,47 грн. После РД я потратился в минус, несколько раз закидывал по 5 грн, оставаясь в минусе, а МП так и висит 4,47. Как его гасить?
andreyiskra написав:Перед РД 24.01 у меня был положительный остаток, но после него в приложении написано МП 4,47 грн. После РД я потратился в минус, несколько раз закидывал по 5 грн, оставаясь в минусе, а МП так и висит 4,47. Как его гасить?