... дайте вгадаю - посередині Долярчик!

... на жаль, на фото я покищо зліва

- тут, "колега по цеху" - посередині, так як вклав туєву хучу грошей і ВЖЕ вивів! - і ВЖЕ отримує зверху шалені %!
- шкода, що скріни не викладає

|
|
![]() ...птаха щастя завтрашнього дня!©®™... дайте вгадаю - посередині Долярчик! ![]() ... на жаль, на фото я покищо зліва ![]() - тут, "колега по цеху" - посередині, так як вклав туєву хучу грошей і ВЖЕ вивів! - і ВЖЕ отримує зверху шалені %! - шкода, що скріни не викладає ![]() ![]() ![]()
![]() ... за крок до перевороту думок ©... от і розкрили всіх учасників на фото від Мінзантропа ![]() п. с. ... Ви про які "суперечливі цифри"? - що не сходиться? (про ай-ді - я вже писав, що номер може бути не порядковий, а хаотичний) - враховуйте, що ті, що зайшли 6-5-4 міс. тому - частина їх могла реінвестувати.... - далі, майже кожен заманює своїх колег, а особливо своїх родичів(жінку/дорослих дітей/брата/сестру і т. д) (...я теж хотів свою жінку підписати, але реферальні порізали і я ненасмілився) ...отак і "наповнюється" піраміда... - а так, як вони масштабують магазини - то піраміда зростає ще з більшим темпом.... п. с. 2. - тож, на мою думку до літа мають точно тримати! ... по двох причинах: 1) - випитляли з тих затримок виплат і виплачують далі ![]() 2) - масштабують свої магазини! - і то, навіть, в країні-агресора ![]() ... але, це лише МОЯ думка ![]() - і, навіть, виходячи з вищенаписаного, як би мені не кортіло і не хотілось туди ще влити.... - вливати, покищо, не буду! - так, як треба хоч трохи помацяти ПРИБУТОК!(а я тільки чекаю і ще буду чекати 2 міс, щоб тільки вийти в 0 ) - бо, як показала недавня "затримка виплат" - ви можете лише тупо дивитись на свій баланс і розуміти, що, на моменті, - ви просто тупо ПОПАЛИ на гроші! - що просто - зробили вас разом! ![]() ![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?Зашло сегодня в пирамиду 2 моих знакомых. Сумма потерь 5 и 12 тысяч долларов. Говорят перед ними вкидывала тетя 10 000 баксов. Чувствую пирамида еще поживет.
![]() Re: В2В - як дізнатись, коли кінець цій "піраміді"?Выходных не бывает у них. Не нужно дезу лить.
|
|