Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 54715472547354745475 ... 7544>
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:24

https://112.ua/mnenie/schitaem-dengi-tu ... 25385.html

Считаем деньги: Туризм не заменит промышленность, в Украине так точно
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:24

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:З.Ы. Вы не ответили насчёт freeze. Жду подтверждения ... иначе брехня от Вас.

А что там я ? Я просто не читаю строителя.
Суд должен доказывать фейковость некоторых лжегероев ? Так прокуратура еще при Порошенко уже все доказала . Часть людей, затянутых в сотню, никаким боком к майдану, более того часть там даже ни разу не появлялась Претензии к генпрокурору при Порошенко.
Востаннє редагувалось freeze в Суб 15 лют, 2020 22:29, всього редагувалось 1 раз.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:28

zРадио написав:
  budivelnik написав:Перший - проєвропейськонастороєні виборці більше незадоволені діями СН

Не с чего делать такой вывод - это твои додумки

budivelnik написав:Другий - проєвропейськонастроєних виборців в СН більше ніж проросійськоорієнтованих

А вот это уже похоже на правду. Но хочу напомнить, что начинал эту дискуссию ты с утверждения, что весь электорат СН - проевропейский. И только после того, как тебя ткнули носом, скорректировал позицию

Так в этом вся структура аргументации от него.
Цифры, цифры или утверждения, утверждения и ... вывод, имеющий весьма отдаленную связь с ними.

Ему указываешь на ошибки в выводе, а он тыкает этими цифрами, утверждениями.

Конечно в данном случае это не столь отчётливо проявилось (бывало и на порядок нагляднее), но суть та же.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:29

shapo написав:
  shapo написав:Речь шла о фальшивых героях Небесной Сотни и вы утверждали что выводить их на чистую воду нецелесообразно из-за какой-то траты денег или еще чего-то.

Модератор Ирина, оппонент первый переходит на "ты" , я отвечаю симметрично

budivelnik написав:Бреши - та не забріхуйся
1 Поки що відсутня інформація про фальшивих героїв...
Це твоє враження.на підставі враження фріза.який отримав своє враження прочитавши замітку в жовтій пресі...
Дочекайся судового рішення - а вже потім розкидайся термінами...

Какие суды?

Забавно, что про суды вспомнил тот, кто громче всех обвинял неосужденных беркутовцев, кто без суда и даже следственного подозрения называл людей зрадныками, агентами и прочими "отличиями" врагов народа, кто оправдывал убийство Бузины, преследования Коцабы и Васильца, позволял себе клейлить целые регионы Украины...
Востаннє редагувалось Радіо в Суб 15 лют, 2020 22:29, всього редагувалось 2 разів.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4

freeze написав:
detroytred написав:З.Ы. Вы не ответили насчёт freeze. Жду подтверждения ... иначе брехня от Вас.

Суд должен доказывать фейковость некоторых лжегероев ? Так прокуратура еще при Порошенко уже все доказала . Часть людей, затянутых в сотню, никаким боком к майдану, более того часть там даже ни разу не появлялась Претензии к генпрокурору при Порошенко.
detroytred

Профіль

Re: Політичні дискусії

Скромно и со вкусом: https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/slug ... 70424.html
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:31

detroytred написав:Вы не ответили насчёт freeze. Жду подтверждения ... иначе брехня от Вас
Згідно моєї теорії
Перше - новина ,яка не підтверджена реальними джерелами -має статус фейк
Друге - особи,які розповсюджують фейки є або фейкометами.або корисними ідіотами
Третє - розповсюдження фейків, веде до розколу суспільства в питанні яке не має відповіді (адже фейк це не реальна подія,а придумана,а як можна правильно вирішити неіснуюче?)А раз вирішити не можна - значить суспільство витрачає свій час/нерви/кошти - на боротьбу з вітряками
Четверте - суспільство .в якого море реальних проблем.але яке відтягує свої сили на вирішення фейків - під час війни приречене на поразку
Пяте -що фейкомети(проплачені ворогом) . що корисні ідіоти(тупі невдахи) - збитки від них однакові.адже суспільство не в стані відрізнити фейк вкинутий фейкометом.від фейка поширеного корисним ідіотом.

Висновок
Ті хто розповсюджують не підтверджену реальними джерелами інформацію - є такими ж ворогами Держави( і ворогами для себе ,бо вони залежать від благополуччя яке буде в цій Державі) . як і ті хто отримують кошти за роповсюж\дження
Останнє
Я ще розумію чому діють проплачені фейкомети - вони отримують за це винагороду
А от навіщо це роблять корисні ідіоти? -розповсюдивши брехню про Державу , вони ж залишаються в цій державі і повним ротом потім всмоктують розповсюджене ними ж гівно.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:33

freeze написав:

Сорри, забыл.

Он утверждает, что Вы всего лишь ... прочитали заметку в желтой прессе.
Я же, насколько помню, что Вы ссылались на инфо из судебных дел или что-то такое.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:57

detroytred написав:Ещё раз: в чем зрада или корысть для рашки на то, что обратил внимание
Дискутуєм?
Якщо звертаємо увагу чиновника-на реальну річ, особливо коли вона саме в цей момент заважає зробити щось корисне - це тільки плюс...
А якщо даємо змогу чиновнику -звертати увагу на фейки(які не мають вирішення,бо не існують) і чиновник витрачає свій час на вирішення не існуючої проблеми...при цьому це зручно для чиновника-в нього є відмазка-він вирішував питання, підняте дейтройтом і ...це питання не підтвердилось..бо кінці відсутні, в дейтройта не має інформації
коли і на якому каналі і в якій годині він це почув- зате в чиновника відмазка шикарна - він витратив 1000 годин на перегляд каналів в яких ця інформація могла прозвучати.

А тепер друга частина марлєзонського балету
Чому ви вирішили .що ви маєте право вкидати не підтверджену інформацію...
але при цьому самі проти того ,щоб проти вас вкидали не підтверджену інформацію
Думайте...особливо про другу частину балету...адже якщо вам це заважає(задіває)-то можливо аналогічна ваша поведінка точно так само заважає й іншим?

ПС
Поясніть самі собі
Чому панікерів(в сьогоднішній назві-фейкометів) під час війни просто розстрілювали в переулку не проводячи навіть суду?
Може тому,що розуміли рівень шкодиякий вони приносять?
І були точно переконані ,що цей рівень шкоди перевищує на пару порядків ймовірні переваги(адже панікери не завжди панікували від фейків.деколи вони були праві)
Так що - розстрілювати вас я не закликаю .але роблю все щоб заохотити вас менше розповсюджувати брехню
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 15 лют, 2020 23:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2020 22:59

budivelnik написав:
  detroytred написав:Он утверждает, что Вы всего лишь ... прочитали заметку в желтой прессе.
що хлопчики-зашкварчало?
Не подобається коли до вас тим же кінцем
А чим відрізняється моє твердження що зрадіо - проплачений фейкомет
від інфи від дейтройта яку він почув по телевізору(або йому приснилось що почув) що комусь/хтось/десь/не так/заплатив?
Не любите коли проти вас використовують ваші ж методи?
У вас один варіант
Або не використовуєте фейки(по простому -не брешете) і тоді висловлюєте незадоволення коли проти вас вкидають щось без доказів
Або брешете самі - і з радістю слухаєте брехню проти себе.
За що боретесь - на те й напоритесь.

ПС
Зеленський це зрозумів і пробує ввести відповідальність за брехню в ЗМІ...

Нет, ну у Вас точно трудности с пониманием. Как у ребёнка...

Пояснюю: отличие в том, что в адрес форумчанина -- у Вас предположение. Ваше предположение. С потолка в адрес конкретного форумчанина. И Вы не признаёте, что оно с потолка.
Продолжаете и продолжаете голословно утверждать.

По буквам:
Я же на Вашу просьбу об аргументации сразу же указал, что инфа, увиденная по ТВ. И не более. Могу уточнить -- то есть -- тоже не имеющая доказательств.
Поэтому я ее больше не использую. Ни в качестве аргументации, никак.

Вы же проплаченностью и фейкометством оппонента размахиваете, как ...
Постоянно используете данное утверждение.
Мягко говоря, с потолка утверждение.
detroytred

Профіль

#<1 ... 54715472547354745475 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість