Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 55335534553555365537 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 01:53

budivelnik написав:1 Був поділ 30% проєвропейських і 70% проросійських - це вважалось добре
2 В 2004 поділ став 48 на 52% при чому проєвропейські чи проросійські вигравали - залежало від того хто рахував голоси
3 Тепер поділ 80% проєвропейських на 20% проросійських...

так хто ділив на сорти? наша влада -чи росія?

Вот вы и делите - прямо сейчас.
Tegularius

Заблокований
Подякував: 238 раз.
Подякували: 255 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 01:59

Tegularius написав:
  budivelnik написав:1 Був поділ 30% проєвропейських і 70% проросійських - це вважалось добре
2 В 2004 поділ став 48 на 52% при чому проєвропейські чи проросійські вигравали - залежало від того хто рахував голоси

Делит статистика.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 02:00

budivelnik написав:3 Питання
Яка організація буде шкодити Україні більше?

Вот видишь - ты даже сам сводишь дискуссию к меньшему из зол. Значит твоя позиция соответствует моей, но я просто атеист, а ты - атеист Киевского патриархата )) Т.е. не совсем атеист, а скорее агностик, подверженный идеологической обработке.

budivelnik написав:Та що з центром керування в Києві, чи та яка в Москві?

Не комментируя твою манипулятивную подводку (ты без этого жить не можешь, все уже поняли), остановлюсь на вопросе сферической власти в вакууме - бывает очень по-разному, в том числе и так, что чужой лучше своего.

Поэтому ответ на вопрос, который ты ставишь, изменчив. Сейчас в РФ власть, у которой Украина в черном списке. Но, вопреки пропаганде вятровичей, так было не всегда - мы были у них и в белом списке. Были периоды в истории, когда московский центр был менее кровожадным и более щедрым, чем киевские наместники...

Все зависит от конъюнктуры, от конкретных держателей власти, от геополитики и т.д. Была бы наша местная власть систематически лучше московской, никакая внешняя пропаганда не отвернула бы украинцев от нее...
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 02:03

Starikan написав:
  Tegularius написав:
Делит статистика.
А чому ділить ?
Статистика-визначає як голосують люди.
Цифри - це відображення голосування, а голосування це відображення вподобань...
Таким чином чітко видно - росія зробила все, щоб кількість її симпатиків в Україні зменшилась в 4 рази.
При чому тут наші політики?
Наші політики-це дзеркало людських вподобань.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 02:06

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:Были периоды в истории, когда московский центр был менее кровожадным и более щедрым
Я коли мишоловку ставлю - я щедро чіпляю шматочок сиру..
Якщо мишка зїла і втікла - я значить великодушний і її годую
Якщо ж попалась - я кровожадний.
зараз росія яка? великодушна чи кровожадна?
а в 1654 ? а в 1700? а в 1917? а в 1933-35 ?
далі продовжувати?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 02:48

budivelnik Я коли мишоловку ставлю - я щедро чіпляю шматочок сиру..
Якщо мишка зїла і втікла - я значить великодушний і її годую
Якщо ж попалась - я кровожадний.
зараз росія яка? великодушна чи кровожадна?

Россия - капиталистическая страна, притом - Олигархического уклада.
Соответственно, "рашенская власть" - защищает интересы правящего класса, олигархата.
Житиё простого украинца или даже рассеянина, не входит в сферу инетесов рашенского олигархата. Они просто платят за работу и получают прибыль.

То есть, олигархи - как волки, которые поедают овец.
С какой стати ждать от волка милосердия к овцам из соседнего пастбища, ума не приложу.
Если "местные олигархи", типа Наши, теоретически -должны были бы быть заинтересованы в сохранении численности своих овец(надо же жрать и дальше, а не только сегодня?), то вот олигархам соседнего государства, на наших овец -плевать, они их давили и давить будут, "очень даже кровожадно".

Ваше сравнение с мышками - некорректно, т.к. Вы не заинтересованы в сохранении Ваших же мышек и "смачний кусок сиру" Вы нанизываете не от своей щедрости и милосердия а "Шоб наверняка укусила", по своему пониманию психологии мышкиной, мол Жадная Жирная Мыша - полезет за толстым куском сыра!
Ну и пишете ою этом на форуме, чтобы Показать свою "доброту".
Заметно, очень хорошо заметна - психология... :D
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 05:49

budivelnik написав:
  yanyura написав:Я не возражаю против учебы их чад в любой стране мира, я возражаю против лицемерия, когда с одной стороны отправляют учиться своих детей за пределы своей страны, а с другой картинно прижимают руку к сердцу при исполнении гимна Украины и восклицают по поводу и без повода "Слава Украине!"
Маніпулюєте
Лицемірстово - це коли путін називає Європу загниваючою .росію процвітаючою - а дітей відправляє в Європу
А от коли Порошенко заявляє що нам треба йти не в Росію ,а в Європу і навіть дітей відправляє вчитись в Європу (а не в Росію) - це нормально і правильно
Якщо я кажу що в Європі кращі умови і підтверджую свої слов тим що дітей відправляю де по МОЇМ словам краще - то де ж тут лицемірство?

+++
Гарно відповів кремлеботам. Замовкли відразу.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 09:43

yanyura написав:Итак, из 7 позиций только по 2-м можно сказать, что ассоциация сыграла положительную роль в торговле с ЕС, это food & drink (еда и напитки) и raw materials (сырье). И то не уверен, что "food & drink" это действительно "еда", а не кукуруза и пшеница, т.е. то же сырье, только биологического происхождения.

Гордиться тем, что Украину признали сырьевой страной, не радует.

Ви не слідкуєте за дискусією. Тут деяки експерди стверджували, що Яник правильно не підписав Асоціацію, бо це було нам не вигідно.
По факту, підписавши Асоціацію, вже без нього, ми збільшили свій експорт і зменшили імпорт з ЄС.
Те, що збільшили сировинний експорт, так в нас економіка така, сировинна. Не ЄС винен, що ми не можемо випускати і, головне, ПРОДАВАТИ, конкурентноспроможню продукуцію з високою доданою вартістю, як Китай.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 09:58

Tegularius написав:И называть проевропейскими Порошенко и тем более националистов я бы не стал. Например, везде в европейских странах, подписавших Хартию о языках меньшинств, меньшинство, имеющее 20% в каком-то регионе получает официальный статус своего языка в этом регионе.

Отримує, і не тільки статус:
https://www.uifuture.org/publications/n ... orsku/movu
Рада Румунії у боротьбі з дискримінацією(CNCD) оштрафувала трансільванське село у Румунії за публікацію свого інформаційного бюлетеня на угорській мові. Село, розташоване у східній частині Трансільванії, має населення трохи більше 6000 осіб, 99,2% з яких – етнічні угорці.

Румунський блогер Дан Танаса, відома фігура в країні за його дії проти етнічної угорської меншини, подав скаргу до Ради Румунії у боротьбі з дискримінацією(CNCD) на тій підставі, що сільська газета публікується лише угорською мовою. Таким чином, вони не використовують мову держави і позбавляють румунську меншість місцевих новин. У відповідь CNCD затвердила штраф у розмірі 420 євро, який необхідно сплатити протягом 15 днів.

Міський голова повідомив угорському інформаційному агентству MTI, що в селі є 46 мешканців румунської національності, всі з яких чудово володіють угорською мовою, і раніше питання про те, що вони не розуміють щомісячний інформаційний бюлетень, ніколи не піднімалися.

Він додав, що публікація газети на румунській мові також вимагатиме «нереалістичних зусиль». Це вже третій раз село було оштрафовано за використання мови або символів етнічної угорської меншини. «Ми змушені вступати в символічні політичні бої, замість того, щоб мати справу зі значущими питаннями», - сказав міський голова.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 лют, 2020 10:59

Волгарь написав:Я, любезный, в это время уже отправляюсь ко сну - МНЕ ЗАВТРА РАБОТАТЬ.
(Это добрый юмор!)
- Неужели Вы уже не сидите в 1,5 км от центральной проходной завода ГАЗ-?

Волгарь написав:Но вообще, вся эта вакханалия ярко характеризует нынешнее состояние украинского общества.

И Вам это объясняют - у нас Война, которой "нет" Для 27% населения.
Остальные под непрерывными военными действиями и влиянием РФ и Западных ....

Волгарь написав:В РФ эту проблему решили элементарно и гораздо раньше - привезли 150 человек из Уханя/разместили в санатории/закрыли на карантин и УЖЕ ВСЕХ ВЫПУСТИЛИ ПО ДОМАМ.

Достаточно хватило такта эти вопросы не затрагивать.
НО мы уже не имеем контроль над Вашими санаториями - официально с 91го года. Не официально с момента смерти Брежнева.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 55335534553555365537 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор