Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 55985599560056015602 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:02

Козак-характерник написав:.....
Не зрозумів, до чого Ви цю інформацію навели? Ви не зрозуміли, що я мав на увазі?

Сначала проверял Ваш ответ Волгарю - дату создания УПА.
А потом увлекся и выбрал ещё пару цитат.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:04

ЛАД написав:Уже на днях писал (удалили) - Вы быстро прогрессируете.
Поддерживаете фашистские идеи "Свободы"?
1 А ви комуністичні гулагу?
І чим концтабір від комуністів відрізнявся від концтабору в нацистів німеччини?
2 Яке відношення мають фашисти (німці-італійці) 1945 року до націоналістів Свободи 1990-2020?
3 Коли останній раз ви отримували по фейсу за використання російської?
Ніколи - то може в нас націоналісти не достатньо націоналістичні?
4 Який звязок мають націоналісти 1940 року до сьогоднішнього пріорітетного напрямку від росії до Європи?
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 27 лют, 2020 15:06, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:06

budivelnik написав:
  Starikan написав:Дровишки подбрасывает провокатор Шапо, роющийся в помойках и систематически тянущий разное г..но на ветку. И его записной адвокат - профессиональный борец с нацизмом.
Загадили ветку по самые...
1 В Україні менше 1% євреїв
2 Останні 30 років я не чув(не бачив) жодного випадку ,коли б євреїв принижували по національній ознаці
3 Станом на сьогодні.в світі є дві Держави президентами яких є єврей
Це Україна і Ізраїль.
Як на мене - чудова ілюстрація того де євреям жити добре.

Прочитайте мой пост viewtopic.php?p=4881465#p4881465.
Вопрос совсем не евреях и их жизни.
ЛАД
2

Подякував: 5343 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:08

Re: Політичні дискусії

ЛАД написав:Нам надо решать свои проблемы. А не переводить разговор на "А у вас негров линчуют!"
так питання
1 Чи не заважає шапо своїми вкидами проєвреїв - вирішувати нам свої питання?
2 Чи не заважаєте ви своїми вкидами про дії ОУН-УПА в 1930-1957 - вирішенню питань нагальних для 2020?
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:13

ЛАД написав:
  Козак-характерник написав:.....
Не зрозумів, до чого Ви цю інформацію навели? Ви не зрозуміли, що я мав на увазі?

Сначала проверял Ваш ответ Волгарю - дату создания УПА.
А потом увлекся и выбрал ещё пару цитат.

Повторю свою думку. Волгарь написав, що "В журналах боевых действий немецких частей НЕ ЗАРЕГИСТРИРОВАНО НИ ОДНОГО БОЕСТОЛКНОВЕНИЯ С ЧАСТЯМИ УПА". Я написав чому, бо для регулярної німецької армії, УПА, як окремої сили не існувало. Бо українські повстанці не були регулярною армією від визнаної світом держави. Це був партизанський рух, що лише виборював власну державу. І тому в повідомленнях німців, дії повстанців характеризували як бандитські. Для них то були бандити. І червоні, і коричневі біси так їх обзивали. Удивительное единодушие! :D

П.С. І взагалі Ваші опуси про вимогу непримиренної боротьби з боку повстанців, це дійсно натягувати сову на глобус. Особливо коли треба боротися одночасно з трьома силами: нацистами, червоними і Армією Крайовою. Тут головне - уникнути прямого бою і берегти людей. А Ви хочете, щоб вони діяли, як регулярна армія.

ЛАД написав:Опять выкручиваетесь?

Ваши 4 пункта даже комментировать не буду - словоблудие и опять "дьявол".

Викручується диявол, що Вас полонив. Він і ховається в дрібничках і маніпуляціях. У нього бажання принизити повстанців і на цьому фоні возвеличити червоного диявола. А Ви слухаєте його козні і шепотіння.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 27 лют, 2020 15:21, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:21

Starikan написав:Дровишки подбрасывает провокатор Шапо, роющийся в помойках и систематически тянущий разное г..но на ветку. И его записной адвокат - профессиональный борец с нацизмом.

Ну вот и бывший советский учёный отметился для полноты картины социума, а то тут все какие-то христиане, мелкие лавочники и остальные которым даже стыдно признаться чем они зарабатывают на жизнь.
Моя "провокация" последних недель касалась выяснения отношения пребывающих тут к термину "титульная нация" взятому будивельником в качестве аргумента. Не будете так любезны открыть свое отношение к этому понятию в Украине взятому партией Свобода в качестве краеугольного в проекте Конституции Украины?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 848 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:23

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Нам надо решать свои проблемы. А не переводить разговор на "А у вас негров линчуют!"
так питання
1 Чи не заважає шапо своїми вкидами проєвреїв - вирішувати нам свої питання?

Человек который по поводу и без повода приплетает мне Израиль, Москву и Казахстан меня же обвиняет в каких-то вбросах про евреев
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:26

shapo написав:

Ну вот и бывший советский учёный отметился для полноты картины социума, а то тут все какие-то христиане, мелкие лавочники и остальные которым даже стыдно признаться чем они зарабатывают на жизнь.
Моя "провокация" последних недель касалась выяснения отношения пребывающих тут к термину "титульная нация" взятому будивельником в качестве аргумента. Не будете так любезны открыть свое отношение к этому понятию в Украине взятому партией Свобода в качестве краеугольного в проекте Конституции Украины?

Ваша провокація показала лише одне, що Ви, пан Лад є полоненими диявола. І Ваша гординя не дозволяє Вам покаятися і прийти до Бога. Тому і підстрибуєте як вужі на пательні від Правди. :D Не навернетеся на правильний шлях, то велика пательня і казанок забезпечені вам обом, як бонус від диявола! :)
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Чет 27 лют, 2020 15:29, всього редагувалось 1 раз.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:27

Кармелюк написав:
  shapo написав:
Да какая разница что они там приняли если на уровне государства Австралия это ничто и ,значит,ничто для Украины кто бы тут и как не пыжился рассказывая как нас поддерживает мир.
Я понимаю что ты не знаешь что такое принятие решения на уровне государства и что такое юридические и финансовые последствия какого-либо государственного решения, но хотя бы элементарный смысл и элементарную логику даже тебе не лишне включать.
Если бы решение было принято на госуровне в США и Австралии зачем еще были бы нужны какие-то решения по отдельным штатам?
Это ведь международный документ, а не налоги внутри штата.
PS Хотя у тебя уже есть подвижки - прочитал сколько сенаторов от штатов выбирают в Сенат Австралии.
Еще немного и узнаешь где их столицы находятся

"Да какая разница" - а Ви я бачу таки з почуттям гумору! Феєричний початок відповіді!
Зацінив! :D
"Я понимаю что ты не знаешь", що будь який процес прийняття рішення має свій початок і кінець. Зрозумій, процес іде і ніякий shapo, навіть якщо він вважає себе розумнішим за всіх сенаторів і конгресменів США, законодавців Австралії і навіть за саму Ганну Герман :D , його не зупинить!
Так, що "хотя бы элементарный смысл и элементарную логику даже тебе не лишне включать." :D
"Еще немного и узнаешь" такі, здавалось би очевидні, речі.

А, ну тогда это из области "процесс пошёл" как говорил незабвенный первый и последний президент СССР.
Видимо, это и есть основные достижения дипломатии нынешней Украины - главное, процесс, а не результат.
Молодец, что и ты наконец это понял после моих уточнений
shapo

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 лют, 2020 15:28

Козак-характерник написав:
  ЛАД написав:Опять выкручиваетесь?

Ваши 4 пункта даже комментировать не буду - словоблудие и опять "дьявол".

Викручується диявол, що Вас полонив. Він і ховається в дрібничках і маніпуляціях. У нього бажання принизити повстанців і на цьому фоні возвеличити червоного диявола. А Ви слухаєте його козні і шепотіння.

Антикхриста :lol:
Аlександр

Заблокований
Подякував: 124 раз.
Подякували: 276 раз.

Профіль

#<1 ... 55985599560056015602 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему