Політичні дискусії

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
  #<1 ... 56515652565356545655 ... 7855>
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 13:15

Как пытался объяснить ранее..., результат начинает проявляться - жаль не до конца, но уже есть ПОНИМАНИЕ - понимание происходящего:

От Филатова!

Квартал 95 начинается с 60й минуты.
Конкретное с 1 час 18 минут, ну дальше не удержитесь пол часа.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Суб 29 лют, 2020 14:39, всього редагувалось 1 раз.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 13:20

Ще не вмерла Україна!

Kudrjavuy написав:Зачётно!

Козак-характерник
2

Подякував: 2195 раз.
Подякували: 2294 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 13:35

Невыгодно стало антикоррупционером работать.
Не размахнешься, как при Пете.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль
1
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:07

Козак-характерник написав:
  budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Я б переносив диверсійну діяльність на територію ворога.
1 ОРДЛО і Крим - це наша територія
2 Диверсії в росії викличуть диверсії в Україні.
Для росії теракти явище звичне - для України - це чергова тема для розганяння зради...

Мав на увазі, власне РФ, а не наші окуповпні території. Так, розумію, це страшно. Але допоки ми не проявимо дух, непримиремну боротьбу до фанатізму, навряд чи ця агресія припиниться. І такі, як Shapo, насміхатимуться над українцями, мовляв слабачки. Треба характер проявити. Буває стая розступається перед одним вовком, бо відчувають лють.

Он вторит Восточному Геббельсу
- а Враг где?
- Практика стабильна "Разделяй и властвуй"
Kudrjavuy

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:15

Козак-характерник написав:Мав на увазі, власне РФ, а не наші окуповпні території. Так, розумію, це страшно. Але допоки ми не проявимо дух, непримиремну боротьбу до фанатізму, навряд чи ця агресія припиниться. І такі, як Shapo, насміхатимуться над українцями, мовляв слабачки. Треба характер проявити. Буває стая розступається перед одним вовком, бо відчувають лють.

Вот наконец речь не мальчика, но мужа.
Так только зачем было бегать из Донбасса во Львов чтобы вещать о будущих диверсиях в Московском метро( кстати, Гриценко московская прокуратура за такие призывы в 2014г уже дело шьет)?
Что, в Донецке или Луганске взорвать нечего?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 820 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:18

yanyura написав:Когда начнете? В смысле покажете личный пример "диверсионной деятельности на территории врага"?

Більшість не хоче. Як я можу проти більшості йти? Хочуть миру. І я хочу, але не за будь яку ціну. І що робить? Тут лише хтось повинен взяти відповідальність на себе: взяти повноту влади на себе, оголосити війну, заборонити будь яку політичну діяльність партій. Оголосити загальну мобілізацію. І не питати мене, чи Вас, хочемо ми того чи ні. Під ружжо і баста! :) А так граємося в демократію. Хоча відомо, що під час війни - це шлях до прірви. Якщо немає бажання воювати, то треба домовлятися про почесну капіталяцію. І треба розуміти, що умови тієї капіталяції, будуть не на користь України.

П.С. Моя професія минула, не забов'язує мене приймати рішення, а лише провести аналіз поточної ситуації і дати рекомендації, тому хто має приймати ті рішення.
Козак-характерник
2

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:21

yanyura написав:Когда начнете? В смысле покажете личный пример "диверсионной деятельности на территории врага"?

Козак-характерник написав:Більшість не хоче. Як я можу проти більшості йти? Хочуть миру. І я хочу, але не за будь яку ціну. І що робить? Тут лише хтось повинен взяти відповідальність на себе: взяти повноту влади на себе, оголосити війну, заборонити будь яку політичну діяльність партій. Оголосити загальну мобілізацію. І не питати мене, чи Вас, хочемо ми того чи ні. Під ружжо і баста! :) А так граємося в демократію. Хоча відомо, що під час війни - це шлях до прірви. Якщо немає бажання воювати, то треба домовлятися про почесну капіталяцію. І треба розуміти, що умови тієї капіталяції, будуть не на користь України.

П.С. Моя професія минула, не забов'язує мене приймати рішення, а лише провести аналіз поточної ситуації і дати рекомендації, тому хто має приймати ті рішення.

Хотел бы сказать помягше, но ничего другого в голову не приходит.
На бойнях есть козел-провокатор который ведет стадо на смерть, а сам выбегает в последний момент из очереди на убой.
Вот это вы, христианин
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 820 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:27

shapo написав:Хотел бы сказать помягше, но ничего другого в голову не приходит.
На бойнях есть козел-провокатор который ведет стадо на смерть, а сам выбегает в последний момент из очереди на убой.
Вот это вы, христианин

Я нікого не веду, бо не маю повноважень відповідних. І не хочу тих повноважень. :) Але це ієзуїтська логіка, згідно якої будь який провідник повстанського руху є провокатором, що веде людей на смерть. Тоді не треба взагалі чинити опір, а стати рабами, бо страшно і смерть на війні. Перемогає той, в кого дух! В цьому я впевнений.
Козак-характерник
2

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:29

Re: Політичні дискусії

budivelnik написав:1 Ердоган проти окупації Криму
2 Ердоган проти посилення росії на Близькому Сході
3 Ердоган хоче контролювати Чорне море...
4 Ердоган знищуючи російську військову техніку в Сірії - надає збитків російському ВПК
Тільки цього досить - щоб вважати Турцію союзником в боротьбі з росією.
ПС
В України і Турції відсутні спільні кордони

Ердоган і Путін брати-близнюки, як Гітлер і Сталін. Але воювати не будуть - нема спільного кордону. В Сирії трохи пободаються, якщо Ердоган дотягнеться до їх літаків.
lapay

Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль
Повідомлення Додано: Суб 29 лют, 2020 15:33

Просто не удержался:
https://defence-line.org/2020/02/rzha-chast-2/
Как многие помнят, примерно год назад на наших улицах появились плакаты, на зеленом фоне которых были написаны набившие оскомину и теперь выглядящие как издевательство, лозунги. А плюс к тому, из телевизора на публику упали крылатые фразы, как то: «Хуже не будет» и «Будет весело».

В общем, еще тогда этот анонс выглядел как пародия на сталинское «Жить стало лучше, жить стало веселее», но вот прошел год и теперь уже становится четко понятно, кому именно стало жить лучше и кому, глядя на все это, стало веселее. Далее мы предлагаем такой себе коллаж на эту тему.

-По ситуации на фронте. Как вы намерены вести страну в условиях войны на Донбассе?
-Я считаю, что надо просто перестать стрелять.
-А кто должен перестать стрелять?
-Вы же наверняка журфак заканчивали, а вопросы формулируете неправильно. Правильно вопрос должен звучать так: «Что должно перестать стрелять?» И на него я вам отвечу: «Оружие должно перестать стрелять!»
-И чем все должно закончиться?
-Мы встретимся посередине.
-Посередине чего? Или может по середине кого?
В ответ – ржание.

-Скажите, вы правда глава правительства?
-Правда, а почему вы спрашиваете? Вы не узнаете новые лица?
-Да нет. Вы просто уже двадцать первый круг вокруг микрофона на самокате делаете.
-Даже не сомневайтесь! Я – глава. А 21 круг пускай вас не смущает. В день я не меньше 100 кругов делаю, так что это еще не все. Задавайте ваши вопросы, пока двадцать второй нарежу.
-Многих интересует вопрос коррупции в правительстве, что вы можете сказать на этот счет?
-Могу сказать прямо и четко: коррупции в правительстве нет.
-Откуда у вас такая уверенность?
-Видите ли, у нас проведен очень тщательный кадровый отсев. Так что в правительство попали люди, которые не смогут коррумпироваться ни при каких обстоятельствах.
-Вы имеете в виду высокие моральные качества? Но как их можно измерить в принципе?
-Вот то, что вы сейчас сказали – запишите мне, я в Гугле посмотрю, а отбор был очень простым. Те, кто работает в правительстве, даже понятия не имеют, как сделать так, чтобы тебе занесли, а если занесут – как спрятать и вынести. Более того, любой взяткодатель, пообщавшись с нашими людьми, сразу поймет, что чиновник просто не сможет понять, чего от него хотят. Мы намеренно не завышали уровень интеллекта наших людей. Они действуют по принципу: «меньше знаешь – крепче спишь». Некоторые настолько четко придерживаются этого правила, что до сих пор не решились открыть букварь.
-Но если они не открывали букварь, они же…
-Именно!
Ржание.

-Какая самая насущная проблема стоит перед Верховной Радой прямо сейчас и что нужно решать в первую очередь.
-Поскольку мы решили все сделать по-новому, без вот этих всех старых барыжных схем, то и нас это должно коснуться непосредственно.
-Вы хотите себе урезать зарплаты?
-Урезать? Зачем? Нет, конечно! Зачем их урезать?
-Тогда что же?
-Мы хотим изменит собственное название. Мы не хотим быть законодателями, а хотим быть законобрателями.
-В смысле?
-Ну вот мы берем законопроект и смотрим на него, стоит принимать или нет? Поэтому – законобратели.
-А вот с короновирусом как бороться думаете?
-Мы его поборем на следующей неделе.
-Каким образом?
-Проголосуем против него и запретим. Большинством голосов!
-А людям-то что делать? Ведь все сразу и война, и вирус?
-Надевать маску и каску!
Ржание.

В самом деле, ведь год назад сто, тысячу, десятки тысяч раз говорили и писали очень многие о том, что если вы любителей поржать хотите сделать властью, то вместо того, чтобы решать проблемы страны и ее граждан, они качественно смогут сделать то, в чем имеют опыт и знания – ржать. Вот они и ржут. Чему тут удивляться?
Kudrjavuy

Профіль
  #<1 ... 56515652565356545655 ... 7855>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор