Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 56295630563156325633 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 12:27

budivelnik написав:Скритий совкофіл ....

Простите, весь этот бред даже не хочу комментировать.
И про Израиль в частности.
Ваши представления о мире сформированы армейскими политинформациями.
А что касается роста числа украинцев, откройте глаза и посмотрите статистику последних 30 лет и "не натягивайте сову на глобус".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 12:40

Kudrjavuy написав:Ещё один момент, который сегодня нельзя обойти стороной:
"В Украине стартует большое строительство
Только на дороги правительство планирует потратить 75 миллиардов гривень"
- Я бы назвал это так:
"В Украине стартует большое грабительство.
Только на трагедии Украины - дорогах - организованный криминал стырит и выведет 75 миллиардов гривень - зарплат всех, кому должны. "
Китайцы, турки, югославы, венгры, поляки, ... - в восторге!

Ну от цікаво мені - у нас ніби-то були спроби залучити іноземців до управління - але дуже швидко їх скрізь "пішли" . В деяких країнах такого не відбулося - і там "іноземні" структури запрацювали на користь держави . От чому і як це можна подолати ? Нічого реального не бачу ... Безвихідь якась ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 12:43

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Скритий совкофіл ....

Простите, весь этот бред даже не хочу комментировать.
И про Израиль в частности.
Ваши представления о мире сформированы армейскими политинформациями.
1 Я останній раз був в армії на політінформації в 1991 році.Це 29 років тому
2 Я розумію ,що совкофіла в якого все дуже погано - сильно непокоїть мої порівняння(тим більше що вони досить не традиційні і не мають заготовлених методичок в росії ,як цим твердженням протистояти)
Але при цьому
Цифри річ вперта
Кількість Українців у світі за останні 80 років виросло в 1,5 рази
Кількість євреїв у світі за останні 80 років впало на 10%
Це є тим чим можуть гордитись українці,і це є тим за що повинні переживати євреї.
3 Найближча по населенню/території/клімату Держава - це Польща
Польща стала успішною всього за 20 років..і десятки мільярдів влитих в неї коштів.
Що заважає Україні повторити успіх Польщі?
При цьому - якщо Польщі для перетворення треба було 20 років, то нам вистарчить і десяти(по тій причині що останні 30 років ми перетворюємось ,може не так швидко як це робили поляки-але точно в тому ж напрямку)
І результати проросійських і проєвропейських партій на виборах - цьому яскраве підтвердження
82% - проєвропейскі
18% - проросійські
  ЛАД написав:А что касается роста числа украинцев, откройте глаза и посмотрите статистику последних 30 лет и "не натягивайте сову на глобус".
1 А чому 30років?
Тому що вам так краще виходить розповідати про страх і жахіття
2 А чому я не можу взяти від післявоєнного часу?
Адже здатність нації до відновлення-це показник життєздатності і перспективи цієї нації
3 У Другій світовій нас загинуло 8,9 млн осіб...Ці 8,9 млн ми відновлювали 25 років...
Може ми сьогодні якраз починаємо відновлюватись і ваших босів це непокоїть ,от вони з допомогою Вас і вирішили нас полякати?
4 Чим більш тривалі терміни ми розглядаємо - тим до точніших висновків можемо прийти.
Наприклад
В 1991ми стали незалежними і в Україні було 50,5 млн населення
А в 1993 нас було 52,3 млн
Чи можу я на цьому цифровому ряді говорити що незалежність створила умови різкого росту населення України?
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 02 бер, 2020 12:54, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 12:50

Re: Політичні дискусії

От про населення і статистику ... Це такі слизькі речі ...
Для прикладу візьму Німеччину - про неї дуже легко перевірити інформацію . Згідно офіційної статистики - майже 92 % населення - німці . Але як виявляється - зараз в Німеччині - вже більше 20 % населення - емігранти та їх нащадки . Причому реально вони не асимілюються . Ну і скільки ж там "арійців" реально ? Кількість їх росте чи зменшується ? А ви у нас щось намагаєтеся порахувати з офіційних джерел ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:01

budivelnik написав:масово почнуть повертатись в Україну...і при цьому не будуть розповідати що їм потрібне навчання на івритиі, а самі з радістю будуть здавати екзамени з знання української для отримання громадянства України.

Хорошо быть оптимистом, но увы, "за окошком" такового нет. Как уехать из Украины, сперва на работу, а потом... интeресует людей все больше.
Последний пример:

Позавчера, 11:02 - 45734 (просмотров)
В Польше украинцы смогут работать без разрешения на работу в два раза дольше

https://news.finance.ua/ru/news/-/46580 ... aza-dolshe
Зображення
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:04

6 На мою думку. через 10-20 років , приблизно 2 млн євреїв по мамі,згадають що вони українці по татові... і масово почнуть повертатись в Україну...і при цьому не будуть розповідати що їм потрібне навчання на івритиі, а самі з радістю будуть здавати екзамени з знання української для отримання громадянства України.
yanyura
А що таке 45734 переглядів?
У нас за кордоном працює 3 000 000 .
Ну буде працювати на 1,5% більше... і замість 12 млрд доларів пришле 12,18 млрд :D
Я особисто ,там де бачу можливі зміни в +/- 1-3% - навіть не звертаю уваги - це якраз в межах математичної похибки.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:14

Kudrjavuy написав:И всё же сдаётся мне, батенька, что Вы... - не правы.
Используя текст в тираде с больными людьми Он вынужден использовать текст, что не подлежит двоякому трактованию.
В борьбе за "душу больную", её излечение - все методы оправданы.

Да пусть пишет что хочет и берет откуда хочет. Я что-то запрещаю? От него требуется минимум - указать автора, то ли перед/после текста, то ли просто дать ссылку на статью. Т.е. всего лишь поступать так, как принято в порядочном обществе.

Да и Правила форума, с которыми мы все соглашались, когда регистрировались на форуме, прямо говорят:
5. URL посилання
5.1. Посилання на статтю або ін. інформацію (за винятком посилань на finance.ua) необхідно розміщати в такий спосіб і за таким порядком:
- текст, що розміщений за цим посиланням, у повному обсязі;
- автор (якщо є така інформація);
- посилання на статтю, де розміщена викладена інформація;
- коментар до викладеної інформації.

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ФОРУМІВ на FINANCE.UA
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:24

yanyura написав:
  Kudrjavuy написав:И всё же сдаётся мне, батенька, что Вы... - не правы.
Используя текст в тираде с больными людьми Он вынужден использовать текст, что не подлежит двоякому трактованию.
В борьбе за "душу больную", её излечение - все методы оправданы.

Да пусть пишет что хочет и берет откуда хочет. Я что-то запрещаю? От него требуется минимум - указать автора, то ли перед/после текста, то ли просто дать ссылку на статью. Т.е. всего лишь поступать так, как принято в порядочном обществе.

Да и Правила форума, с которыми мы все соглашались, когда регистрировались на форуме, прямо говорят:
5. URL посилання
5.1. Посилання на статтю або ін. інформацію (за винятком посилань на finance.ua) необхідно розміщати в такий спосіб і за таким порядком:
- текст, що розміщений за цим посиланням, у повному обсязі;
- автор (якщо є така інформація);
- посилання на статтю, де розміщена викладена інформація;
- коментар до викладеної інформації.

ЗАГАЛЬНІ ПРАВИЛА ФОРУМІВ на FINANCE.UA

1. Он не несёт текст, как свою тираду - он даёт содержание заблудшему.
- Не имейте мозги. Вы не правы!
- Я предоставлял ссылки и текст, в результате меня обвинили в неправде, а с источника, без мого ведения, как пользователя исчезало содержание.(при чём даже в кеше)
- Вы же вновь обвиняли меня в неправде, и ....
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:28

Борьба с неугодными сохранилась на прежнем уровне:
https://www.facebook.com/10000411163682 ... 944176611/

https://patrioty.org.ua/society/pohrozh ... 17878.html
- Через шизо.
Не задумываясь даже для кого.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 бер, 2020 13:28

Puente написав:
  Kudrjavuy написав:Ещё один момент, который сегодня нельзя обойти стороной:
"В Украине стартует большое строительство
Только на дороги правительство планирует потратить 75 миллиардов гривень"
- Я бы назвал это так:
"В Украине стартует большое грабительство.
Только на трагедии Украины - дорогах - организованный криминал стырит и выведет 75 миллиардов гривень - зарплат всех, кому должны. "
Китайцы, турки, югославы, венгры, поляки, ... - в восторге!

Ну от цікаво мені - у нас ніби-то були спроби залучити іноземців до управління - але дуже швидко їх скрізь "пішли" . В деяких країнах такого не відбулося - і там "іноземні" структури запрацювали на користь держави . От чому і як це можна подолати ? Нічого реального не бачу ... Безвихідь якась ...

Но в тех странах и не только законы антикоррупционные ввели, но и о верховенстве права не забыли. О последнем не просто говорят, а кричат, как европейцы, так и американцы. Независимые суды!
Вы думаете этот цирк от Зе, влияние на следственные органы и суды, мимо потенциальных инвесторов проходт? Об этом говорят и послы, и представители западных властей. Честное судопроизводство!
Renee

Подякував: 61 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

#<1 ... 56295630563156325633 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор