|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 06 лис, 2009 13:44
Elelja написав:334249880 написав:Только что звонил в укрпром на счет вкладов по суд.решениям. Сказали, что будут рассматриватся по окончанию моратория, тоесть после 21/01. Тоесть просто вклады переводим и отдаем (по теории), а по суд. решениям побоку и второстепенно. Ось вона правова країна !!!
А ПОКА.... вклады по суд решениям нам не отдают, исполнительная их штрафует. ( факты у меня на руках, банк не отвертелся со стандартной формулировкой- мораторий). Так 2 раза. Потом заявление исполнительной в прокуратуру и возбуждение уголовного дела ( дал бы Бог- они этого заслужили)
ействия со стороны
Закошмарить исполнителей: ГПУ, УБЕЗ..... Ссылаясь на корупционные действия со стороны
исп.службы. Другого выхода не вижу !!!!
-
334249880
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 13:56
Alex549 написав:думаю ніхто не образиться якщо я відповім ya_lox На рахунок пролонгованих, я так розумію Вас цікавить чи буде Ваш вклад переведений під нові ставки. Нажаль такою інформацією не володію. Як тільки щось проясниться, обовязково відпишуся. На рахунок відсотків, то звичайно вони будуть виплачуватись в повному обсязі вже в Родовіді.
Дякую, мене цікавить в основному не ставки, а фізичне отримання відсотків. Буде додаткова угода якась, випущена нова картка, це окрема черга по запису, якщо можна коротко процес описати. Наступні відсотки повинні начислитися 26.11 коли їх буде можливо отримати і чи не начисляться вони на карту Укрпрома, який вже нічого нікому не віддає?
-
ya_lox
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:06
Зараз йде активний випуск нових карт для клієнтів Укр Прома,
На рахунок пролонгованих вкладів нюансів по переведенню ще не знаю. Як тільки буде відома більш повна інформація, відпишусь
-
Alex549
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:08
Alex549 написав:думаю ніхто не образиться якщо я відповім olegvv, чесно кажучи, загалом по банку я вам не назву цифру. Я не працюю в Києві, але точно що об'єм в укрпромі більший. Якщо ви маєте на увазі тих у кого закінчився строк у УкрПромі, то так, з цією категорією вже є точний механізм згідно вн. програми.
ya_lox На рахунок пролонгованих, я так розумію Вас цікавить чи буде Ваш вклад переведений під нові ставки. Нажаль такою інформацією не володію. Як тільки щось проясниться, обовязково відпишуся. На рахунок відсотків, то звичайно вони будуть виплачуватись в повному обсязі вже в Родовіді.
Шановний Алекс,буду дуже вдячний якщо Ви відповісте мені на просте питання.Отже,за рахунок чого ваш банк буде сплачувати відсотки за переведеними депозитами укрпрома?Підкреслюю,саме відсотки,бо з тілом все більш-менш зрозуміло-ці гроші монетизує нбу під облігації
-
Motorolla
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:20
Motorolla, тобто за рахунок чого? А за рахунок чого банки платять %% по депозитах? Якщо ви розмістили в банку депозит, банк Вам за це платить%%. ваші ж кошти використовує для надання кредитів і т.д. по пунктах банківської ліцензіїї, тобто використовує на свій розсуд для отримання прибутку, яким з Вами по суті і ділиться. Да і звідки Ви взяли, що НБУ монітизує облігаціії тільки по 2630, 2635, 2620? %% - це теж зобов'язання (2628, 2638).
-
Alex549
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:21
Банк предложил перевести кредит в гривну
http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/176935
что скажете? стоит это делать? прогнозов по доллару нет (достоверных), но, видимо, в НБУ что-то знают, если Раевский это внедряет.
И какой курс перевода?
-
alessandro23
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:27
Дякую за відповідь. Але є деякі сумніви,що нбу буде покривати ще й зобов"язання за %.Щодо кредитування,то коли воно відновиться спрогнозувати зараз важко,в 10-му році,в 11-му??
-
Motorolla
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:31
Alex549
А что за карты? Зачем?
-
альтвижен
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:32
Alex549 написав:думаю ніхто не образиться якщо я відповім olegvv, чесно кажучи, загалом по банку я вам не назву цифру. Я не працюю в Києві, але точно що об'єм в укрпромі більший. Якщо ви маєте на увазі тих у кого закінчився строк у УкрПромі, то так, з цією категорією вже є точний механізм згідно вн. програми.
Вот именно по объемам выплат и и их источникам и волнуемся. Если вопрос недель или месяца с начала выплат - то, конечно, вопросов нет. А вот если раааастянется опять на месяцы - полгоды- годы... - т.к. людей намного больше чем было до этого - то очень плохо. Потому и кажутся сказкой текущие заявления Родовид Банка. Дай Бог конечно, если до Нового Года всем вкладчикам с просроченным депозитом - будет закрыт долг.
------
А тем у кого есть судебные решения - очередная лотерея.... - не позавидуешь...
Может спецом выкручивают руки чтобы на мировые шли - это же ... реальные миллионы хоть в конце января... а может и действительно стоит...
Вообщем время в очередной раз покажет, каждый раз кормят: полгода, три месяца... месяц.
-
olegvv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 лис, 2009 14:57
Alex549
маленький вопрос - вдруг знаете
депозит закончился ещё в мае ,не продлевал
таких как я наверно больше половины
будет ли при выдаче депозита учитываться когда он закончился в укрпроме, или кто первый в электронную очередь встал тот и раньше получит ?
-
Vladibor
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
|