Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Так а шо в відповіді Вас не задовольнило? Рефералка тут ні до чо го.[/quote]
Я питаю: коли зявиться кешбек для виведення після розрахунку карткою (через який час?) і при розрахунку в останній день кварталу чи встигаєте вивидити кошти до списання кеш беку в перший робочий день кварталу? А Ви на що відповідали?
Rimlyanin1 написав:Доброго дня. Коли тас нараховує кешбек? Наприклад, сьогодні був розрахунок, в повідомленні бачу суму кеш беку, а коли він зявиться для виведення на картку? І що робити з кешбеком в кінці кварталу, він своєчасно зявляється, щоб вивести, до того як тас списує в перший робочий день кварталу?
Кешбек начисляется после проведения по счету, после 21:00. Т.е. если сегодня оплатили, то послезавтра после 21:00 должно быть в общем случае.
Так а шо в відповіді Вас не задовольнило? Рефералка тут ні до чо го.
Я питаю: коли зявиться кешбек для виведення після розрахунку карткою (через який час?) і при розрахунку в останній день кварталу чи встигаєте вивидити кошти до списання кеш беку в перший робочий день кварталу? А Ви на що відповідали?[/quote] Так і відповів, що коли сума покупки спишеться з рахунку то і можна виводити. Якщо в кінці кварталу не встигнете списане вивести то пропаде...і так зрозуміло. В останній день кварталу сума не встигає списатися...це заділ на наступний квартал.
yoggik написав:народ, обратил внимание что по операциям по пудре перестали давать кеш бек, уже неделю в сообщениям пишет кеш бек 0.00 хотя точно аптека и точно был кеш бек, платили в разных местах. Я один такой счастливчик?
докладываю итог разборок с горячкой. Сначала, мне начали вещать про то что кеш бека нет по пудре, потому что не прошло 3 дня, и типа подождите. После того, как мы назвали сумму и дату операции которая была 10 дней назад, на горяке призадумались, и после паузы сказали что передадут нашу заявку на обработку специалистам в какой то там тех отлел, и все начислят. Отак от, комсомолец тырит по мелочи! Но нас, свинорылов не проведешь ))) Посмотрим, когда сделают начисление, и сделают ли.
yoggik написав:народ, обратил внимание что по операциям по пудре перестали давать кеш бек, уже неделю в сообщениям пишет кеш бек 0.00 хотя точно аптека и точно был кеш бек, платили в разных местах. Я один такой счастливчик?
докладываю итог разборок с горячкой. Сначала, мне начали вещать про то что кеш бека нет по пудре, потому что не прошло 3 дня, и типа подождите. После того, как мы назвали сумму и дату операции которая была 10 дней назад, на горяке призадумались, и после паузы сказали что передадут нашу заявку на обработку специалистам в какой то там тех отлел, и все начислят. Отак от, комсомолец тырит по мелочи! Но нас, свинорылов не проведешь ))) Посмотрим, когда сделают начисление, и сделают ли.
Мне уже третью неделю не делают по "нулевым" операциям