Кредобанк (2005 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 2425262728 ... 281>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Кредобанк (2005 - 2021) 3 5 171
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
45
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
27
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
42
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
21%
36
Всього голосів : 171
Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2009 15:40

бориска написав:
Igor75 написав:Заключайте Рантьє і не морочте собі голову.....
При достроковому розірванні втрачаєте тільки додаткову ставку і то не за повний рік.

Я какраз на рантье и погорел...они тихонечко снизили базовую...и сгорели процики за весь срок...а лежали три года.. :(

Тут щось трохи не так.....
При Рантьє в прнципі не можуть згоріти відсотки за минулі роки.
Крім того Вас повинні були подомити (або самому треба слідкувати, хоч раз ва квартал).
І як тільки міняється базова ставка - розривати угоду.
Встрачається тільки додаткова ставка.

Опишіть ситуацію - самому цікаво, може я щось не так зрозумів?
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2009 16:37

Igor75 написав:
бориска написав:
При достроковому розірванні втрачаєте тільки додаткову ставку і то не за повний рік.

Я какраз на рантье и погорел...они тихонечко снизили базовую...и сгорели процики за весь срок...а лежали три года.. :(

Крім того Вас повинні були подомити (або самому треба слідкувати, хоч раз ва квартал).

у них все продумано...
Как вы предлагаете следить за ставками?....Допустим вы открыли депо и у вас ставка 20%....через квартал заходите а по такому депо уже не 20 а 15%...вы что будете с договором бежать и спрашивать а у меня тоже изменилась или нет?...вы надеетесь что банк вас как то предупредит об изменении...
...а вот теперь возмите договор и прчтите как это прописано в договоре...и все поймете...если нет то продолжим...
...Кстати мое доставалово на них чуток подействовало...они немного подкорректировали эту позицию в договоре...об этом я убедился позвонив им сегодня...но суть не изменилась...тоже жульничество только припудренное...На мой прямой вопрос зачем такое писать? они говорят что такое в головной придумывают... :(
бориска

Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2009 21:28

бориска написав:
Igor75 написав:
бориска написав:

у них все продумано...
Как вы предлагаете следить за ставками?....Допустим вы открыли депо и у вас ставка 20%....через квартал заходите а по такому депо уже не 20 а 15%...вы что будете с договором бежать и спрашивать а у меня тоже изменилась или нет?...вы надеетесь что банк вас как то предупредит об изменении...
...а вот теперь возмите договор и прчтите как это прописано в договоре...и все поймете...если нет то продолжим...
...Кстати мое доставалово на них чуток подействовало...они немного подкорректировали эту позицию в договоре...об этом я убедился позвонив им сегодня...но суть не изменилась...тоже жульничество только припудренное...На мой прямой вопрос зачем такое писать? они говорят что такое в головной придумывают... :(

Ну я трохи інакше робив - я щомісяця заходив забирати нараховані відсотки і приєднував їх до суми вкладу(плюс ще якісь гроші докидав, поки були). Якщо би сума нарахованих відсотків за місяць викликала в мене підозру - перевірив би ставку.
Igor75

Повідомлення Додано: Вів 03 лис, 2009 23:19

Igor75 написав:
бориска написав:
Igor75 написав:
бориска написав:

у них все продумано...

Ну я трохи інакше робив - я щомісяця заходив забирати нараховані відсотки і приєднував їх до суми вкладу(плюс ще якісь гроші докидав, поки були). Якщо би сума нарахованих відсотків за місяць викликала в мене підозру - перевірив би ставку.

Тут хитрость в другом...допустим ставка на год 20%...через пол года они меняют на 10% если вы в теч пяти дней не пришли (а это практически невозможно...для этого надо звонить каждые пару дней в банк :shock: ) ставка принята...что будете делать??? забрать нельзя -досрочное расторжение...не получите %...останитесь и тогда пол года сидите под 10%...Вот поэтому они не хотят менять договора и при этом держат приличные ставки по длинным депо...они понимают что сейчас наберут лохов а потом понизят ставки и никто и пикнуть не успеет :(
бориска

Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2009 07:51

бориска написав:
Igor75 написав:
бориска написав:
Igor75 написав:
бориска написав:

у них все продумано...

Тут хитрость в другом...допустим ставка на год 20%...через пол года они меняют на 10% если вы в теч пяти дней не пришли (а это практически невозможно...для этого надо звонить каждые пару дней в банк :shock: ) ставка принята...что будете делать??? забрать нельзя -досрочное расторжение...не получите %...останитесь и тогда пол года сидите под 10%...Вот поэтому они не хотят менять договора и при этом держат приличные ставки по длинным депо...они понимают что сейчас наберут лохов а потом понизят ставки и никто и пикнуть не успеет :(

Читайте ГК. Все пункты о 5 (10) днях в договорах - ничтожны. В одностороннем порядке - низззяяяя :lol:
amc2000

Подякував: 12 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 04 лис, 2009 10:46

Читайте ГК. Все пункты о 5 (10) днях в договорах - ничтожны. В одностороннем порядке - низззяяяя :lol:[/quote]
Вы правы, но судиться дело хлопотное и длительное. Лучше подписывать договора без ничтожных пунктов.
darmet

Подякував: 51 раз.
Подякували: 168 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:33

Працівники львівського банку Дністер, які запускають тільки тих відвідувачів, що мають аптечні пов язки, стверджують, що Кредобанк взагалі закрився на карантин і нікого не обслуговує. Наскільки це правда? Дякую.
omontana

Заблокований
Подякував: 182 раз.
Подякували: 512 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 18:52

omontana написав:Працівники львівського банку Дністер, які запускають тільки тих відвідувачів, що мають аптечні пов язки, стверджують, що Кредобанк взагалі закрився на карантин і нікого не обслуговує. Наскільки це правда? Дякую.

Не хотят честно работать пусть закрываются...велика потеря :)
бориска

Повідомлення Додано: П'ят 06 лис, 2009 19:48

omontana написав:Працівники львівського банку Дністер, які запускають тільки тих відвідувачів, що мають аптечні пов язки, стверджують, що Кредобанк взагалі закрився на карантин і нікого не обслуговує. Наскільки це правда? Дякую.

Неправда, звичайно ж. Працює Кредобанк як і завжди.
Працівники, правда, більшість в масках. Але так і треба - і себе захищають, і клієнту спокійніше.

А "дністер" - жартівники. Вони б з своїм тимчасовим адміністратором пожартували б краще :)
lir

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 лис, 2009 00:30

jikax написав:Igor75
"Кредобанк": поляки проти українців
Відповідальність за свою некомпетентність ці керівники намагаються перекласти на рядових працівників та керівників середньої ланки, називаючи їх "ukraińskie kabany".

Ситуація, яка склалася у ВАТ "Кредобанк", викликає у нас, працівників банку, не лише стурбованість за долю фінансової установи, але й обурення тими процесами, які були започатковані новим її керівництвом.

Багато хто з нас працює в банку більше десяти років, дехто - з року заснування банку. Як фахівці, ми розуміємо, що банк - це перш за все кваліфікований персонал, який працює, як одна команда. Наш банк завжди на перше місце ставив порядність і чесність - як в стосунках з клієнтами, так і між працівниками. Співробітники банку до цього часу були впевнені в тому, що їх багаторічна віддана праця є належним чином оцінена керівництвом.

Банк за роки свого існування пройшов різні випробування, проте завжди ми всі працювали як одна команда для досягнення спільної мети. І це дало змогу саме цій команді вивести банк з регіонального на загальнонаціональний рівень. Ще донедавна банк був серед перших 20-ти великих банків України.

Нинішнє керівництво банку (що представляє PKO Bank Polski) "успішно" вивело банк у лідери за збитковістю. Відповідальність за свою некомпетентність ці керівники намагаються перекласти на рядових працівників та керівників середньої ланки, називаючи їх "ukraińskie kabany", що в перекладі - українські свині (цитуючи представницю інвестора, заступника Голови Правління).

Замість запровадження нових напрямків бізнесу та вдосконалення існуючих, вигадуються різні способи "оптимізації" діяльності банку за рахунок скорочення видатків.

Особливе обурення викликає так зване "скорочення чисельності персоналу", яке полягає фактично в заміні висококваліфікованих працівників на громадян Польщі. І цим процесом керує представник інвестора, який на сьогодні не має дозволу на роботу в Україні.

Не кажучи вже про вищу на порядок різницю в заробітній платі, фаховість цих працівників викликає в нас обґрунтований сумнів. Про це свідчить і статистика зайнятості таких працівників - багато хто з них, пропрацювавши 7-8 місяців, повертається до Польщі, отримуючи високі премії за "вагомий внесок у розвиток банку", а на їх місце приїздять інші.

Нам незрозуміло, чим ці працівники кращі від нас? У складі нового керівництва працюють "фахівці" за освітою: філолог, біолог та інші, тільки не економісти. Чи Україна - це країна для легких заробітків громадян інших держав?

Особливістю нового керівництва є також те, що з ними на роботу в банк беруться їх родичі - мабуть, для комфортнішого проживання в Україні. Кожен з цих працівників забезпечується автотранспортом, квартирами та іншими матеріальними благами.

На все це кошти в бюджеті банку знаходяться - нема лише коштів на заробітну плату працівникам, які збудували цей банк та є фахівцями. Різниця є настільки разючою, що працівники банку перебувають у шоці від такого способу ведення бізнесу.

Скорочення персоналу в банку - це окрема тема. Чи внаслідок незнання законів України, чи внаслідок зневаги до цих законів, нове керівництво банку розпочало цей процес із повним ігноруванням прав як трудового колективу, так і кожного окремого працівника.

Незважаючи ні на що, скорочують інвалідів, батьків, діти яких залишилися без годувальника, багатодітних батьків. Вишукуються способи викинути людей на вулицю без виплати жодних компенсацій.

Те, що банк буде втягнутий у велику кількість судових позовів, "фахове" керівництво не турбує - адже до того часу їх вже тут може й не бути, вони, як великі "фахівці" будуть "рятувати" черговий банк.

Нажаль, не можемо поки що вказати свої прізвища під цим листом. Наведене вище, сподіваємося, дає зрозуміти, чому.
epravda.com.ua/columns/495114b61a99d/

Да читали мы эту статейку уже, аж слезы наварачивались. Бедные украинские овечки!
Только ситуация немного отличается от реальности.
Во- первых, кто такие польские хозяева?

Только на западе Украины верять в то, что Польша желает видеть западную часть страны в своих границах, как полноправного участника.
Чего же хотят на самом деле польские товарищи видно из этого письма. Перевожу на русский кто не понимает по украински. Поиметь украинских товарищей и заодно насолить России.

В Европу граждане из Польши приезжают поработать на огородах, подстричь деревья. Они в Евросоюзе никто. Так, дешевая рабочая сила из Восточной Европы.

У нас в Украине это западные инвесторы из Евросоюза. Звучит, не правда ли?

Но при всем при этом они - Хозяева Кредобанка. Они, что хотят, то и делают в банке и никакой хозяин, даже если он плохо ведет хозяйство не допустит, чтобы кто- то другой хозяйничал в его доме.

В 2003 году один мой товарищ из ... банка провожал меня из аэропорта в ....... на машине. По дороге было много рекламы Кредобанка (тогда еще Кредитбанка). На мой вопрос- у вас, что Кредобанк процветает? Он ответил: специалистом по рекламе работает жена одного из замов этого банка. Директор ей не отказывает, если нужны деньги на рекламу.
Так. как она не имеет экономического образования, Кредобанк оплачивает ей учебу в институте.
За что такие привилегии?
А муж этой барышни ворует на ....операциях и делится с директором.
-А что в головной конторе во Львове говорят?
Да он (директор) у них на хорошем счету. Наверно, там (во Львове) он тоже отстегивает.

Мы посмеялись...

Это было еще при Кубеве - "очень хорошем" менеджере!
Так, что "бедные украинские овечки" не надо валить на польское руководство. У самих рыло в пуху.
В Кредобанке давно работают филологи, биологи, зоотехники и другие неспециалисты.
Зарплаты своих людей-родственников еще при Кубеве были в 3 (!) раза выше зарплаты людей с улицы на аналогичных должностях.
Вам не нравится сейчас, то что делают с вами польские инвесторы? Уходите с работы.Боитесь остаться без работы? А почему вы молчали, когда мою хорошую знакомую выпер украинский директор из банка за то, что она не вписалась в одну из его схем? Это история уже из моего региона, не по слухам, а из первых уст .
Женщина была в шоковом состоянии с малолетним сыном на руках из-за того, что ее ни за что "попросили". Может быть она попросила силы свыше наказать вас за ваше молчание и бездушие? Ведь все знали что она хороший специалист, а директор- ворюга. А вы боялись за свои задницы и подачки от директора? Что хотели, то и получили. Да ладно, это все лирика.

Сейчас хочется только сказать, что Кредобанк (как впрочем и некоторые другие банки) задолго до кризиса и нового руководства своим УКРАИНСКИМ, НЕ ПОЛЬСКИМ неумелым, не рыночным руководством давно подпилил сук на котором сидит.
til

#<1 ... 2425262728 ... 281>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє