Перелік фінансових компаній, які були під підозрою в шахрайстві. Фінансові піраміди та лохотрони в Україні. Все, що пов'язано з фінансовими схемами, націленими на обман довірливих учасників.
uaprofi написав:тогда - если в пятницу деньги не на карте - нужно бежать в магазин и брать серебро? у них товара на всех хватит?
в пятницю гроші зараховуються на баланс, виплачуються, як правило, в понеділок. Товара не хватить навіть для 1% власників сертифікатів (здається, що це і секрет, про який нам не встиг розповісти Долярчик :))
В десятку! Коротше, я хотів жінці взяти срібне кільце, і звичайно, потрібно був певний розмір кільця. І тут шок! Продавчиня З ВПЕВНЕНІСТЮ каже, що "у них все в одному розмірі!" - я кажу -"а оце" і показую на кільце у іншій вітрині. - "у нас все, що є на вітрині!" Я в шоці!!! Такий великий крутий магазин, а товару в ньому - "лише те, що на вітрині"!!! А на вітрині то, зовсім НЕ ГУСТО!
І ще вчора було таке: (прийшло на Вайбер) Информация от В2В В связи с изменениями в программе выведенные Вами бонусы вернулись к Вам на баланс, просим Вас повторить вывод. С уважением В2В
Вчора пів дня пробував зайти в кабінет - не пускало(технічні роботи) Зранку - те саме! Аж 2 години тому зайшов і знову натиснув "вивести на карту"(бо повернули на баланс) 19-го має прийти.
Ідеальний варінант для піраміди. Виступаємо з заявою, що в звязку з карантином, і так як ми дбаємо про здоровя наших влошенців. Всі магазини закриваємо на карантин. А щоб вам компесувати не зручності, за цей час, буде нарахованно подвійний (що там в вас). Всі "партнери" п****ь від щасття, щоб карантин тривав хочаб місяця три, підраховують прибутки. Ну а далі по обставинах, після карантину буде видно. Легенд море, щей події надихають...
uaprofi написав:тогда - если в пятницу деньги не на карте - нужно бежать в магазин и брать серебро? у них товара на всех хватит?
в пятницю гроші зараховуються на баланс, виплачуються, як правило, в понеділок. Товара не хватить навіть для 1% власників сертифікатів (здається, що це і секрет, про який нам не встиг розповісти Долярчик :))
В десятку! Коротше, я хотів жінці взяти срібне кільце, і звичайно, потрібно був певний розмір кільця. І тут шок! Продавчиня З ВПЕВНЕНІСТЮ каже, що "у них все в одному розмірі!" - я кажу -"а оце" і показую на кільце у іншій вітрині. - "у нас все, що є на вітрині!" Я в шоці!!! Такий великий крутий магазин, а товару в ньому - "лише те, що на вітрині"!!! А на вітрині то, зовсім НЕ ГУСТО!
Информация от В2В В связи с карантином и вынужденным закрытием торговых центров, в целях Вашей безопасности, выдача бонусов в кассах магазинов временно прекращена, выведенные вами бонусы вернутся вам на баланс, повторите вывод на банковские карты. С уважением В2В
Долярчик написав:- "у нас все, що є на вітрині!" Я в шоці!!! Такий великий крутий магазин, а товару в ньому - "лише те, що на вітрині"!!! А на вітрині то, зовсім НЕ ГУСТО!
Технічно лоховодять. Класична схемка
"пил в очі"
Невже не було цікаво про асортимент "до" запитати а не "потім"?
Для лоховодів карантин чи наїзд влади лише на руку. Будуть мати оправдання перед своїми "партнерами"
ST_11 написав:Невже не було цікаво про асортимент "до" запитати а не "потім"?
Так мені з самого початку було наплювати на їхній товар А тут просто хотів халявний сертифікат на 600грн отоварити, - от і зіткнувся з їхнім асортиментом