Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
1. Открытие и обслуживание именных карт бесплатное? 2. MC или Visa? Контакт или безконтакт для бесплатных? 3. ИБ сэп и оплата коммуналки без комиссии? Гиоц, газенерджи, КТЭ есть? 4. Не нужно делать количество покупок для безкомиса?
1. Открытие и обслуживание именных карт бесплатное? 2. MC или Visa? Контакт или безконтакт для бесплатных? 3. ИБ сэп и оплата коммуналки без комиссии? Гиоц, газенерджи, КТЭ есть? 4. Не нужно делать количество покупок для безкомиса?
Спасибо!
Халява, Сэр, карты и обслуживание. Сэп платно , Коммуналка, вероятно, платно.
АО "Первый украинский международный банк" (ПУМБ) временно прекратил рассмотрение новых заявок на оформление кредитов наличными и кредитных карт. Как сообщает пресс-служба банка, такое решение принято "с целью уменьшения количества посетителей отделений и минимизации контактов" в связи с распространением коронавируса, передает БизнесЦензор.
АО "Первый украинский международный банк" (ПУМБ) временно прекратил рассмотрение новых заявок на оформление кредитов наличными и кредитных карт. Как сообщает пресс-служба банка, такое решение принято "с целью уменьшения количества посетителей отделений и минимизации контактов" в связи с распространением коронавируса, передает БизнесЦензор.
А от за сторнуванням тех. овера мене відправили до відділення: не зміг вирішити поштою, ні у чаті, ні дзвінком на сайті. Щоправда, вони хочуть від мене секретне слово, яке я або задав у 2014-му або не задавав взагалі. Завтра доведеться таки йти розбиратись до відділення, поки вони взагалі ще працюють. Вважаю, що сторно комісії - це не підняття лімітів, могли б піти на зустріч.
klug написав:А от за сторнуванням тех. овера мене відправили до відділення: не зміг вирішити поштою, ні у чаті, ні дзвінком на сайті. Щоправда, вони хочуть від мене секретне слово, яке я або задав у 2014-му або не задавав взагалі. Завтра доведеться таки йти розбиратись до відділення, поки вони взагалі ще працюють.
А Вы какой почтой пользовались? E-mail'ом? Я всегда в своем десктопном кабинете пишу (текстовку беру с предыдущего отправленного аналогичного сообщения, меняя только дату и сумму). Как правило к вечеру (если написал с утра) или на следующий день (если писал днем) все уже возвращено взад. И никаких секретных слов.
klug написав:А от за сторнуванням тех. овера мене відправили до відділення: не зміг вирішити поштою, ні у чаті, ні дзвінком на сайті. Щоправда, вони хочуть від мене секретне слово, яке я або задав у 2014-му або не задавав взагалі. Завтра доведеться таки йти розбиратись до відділення, поки вони взагалі ще працюють.
А Вы какой почтой пользовались? E-mail'ом? Я всегда в своем десктопном кабинете пишу (текстовку беру с предыдущего отправленного аналогичного сообщения, меняя только дату и сумму). Как правило к вечеру (если написал с утра) или на следующий день (если писал днем) все уже возвращено взад. И никаких секретных слов.
Написав на e-mail (підтверджений у PUMB Online) - відповіли, що будуть розмовляти лише голосом і запитали, куди мені подзвонити (це при тому, що у я їм у листі навів IBAN рахунку, ПІБ так РНОКПП - достатньо даних, щоб знайти номер клієнта у базі), написав у чат, авторизувавшись у веб-версії PUMB Online (я так розумію, що саме це ви називаєте "десктопним кабінетом") за годину до кінця операційного часу - не відповіли взагалі. Тож у відділення усе одно доведеться йти розбиратись, що там за дівоче прізвище номера паспорта вони мовчки вписали в анкету, а от чи піднімати у відділенні питання про сторно я ще не вирішив, бо можу зламати їм мозок або собі нерви.
Спасибо!
Вопросы все еще актуальны
1 Да 2. Можно обе. Безконтакт. 3. Да 4. Не нужно. Это чудо, правда?!