Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Приватбанк продовжить дію карток для виплат (зарплатні, пенсійні, соціальні картки) на 90 днів, якщо закінчення терміну дії картки припадає на період карантину.
greenozon Головне, щоб у нарахуванні комісій і штрафів проблем не виникало, а невидача вкладів... Ну, буває. Кому винен - усім прощає. Я от чув, що з Києва до Дніпра літаки вже теж не літають, якщо прокатить з валютою, то може і гривня закінчитись одного дня.
klug написав:greenozon Головне, щоб у нарахуванні комісій і штрафів проблем не виникало, а невидача вкладів... Ну, буває. Кому винен - усім прощає. Я от чув, що з Києва до Дніпра літаки вже теж не літають, якщо прокатить з валютою, то може і гривня закінчитись одного дня.
Думаете гривнемакулатуру банк возит по Украине самолетами ?
klug написав:greenozon Головне, щоб у нарахуванні комісій і штрафів проблем не виникало, а невидача вкладів... Ну, буває. Кому винен - усім прощає. Я от чув, що з Києва до Дніпра літаки вже теж не літають, якщо прокатить з валютою, то може і гривня закінчитись одного дня.
Думаете гривнемакулатуру банк возит по Украине самолетами ?
Як і у те, що у всіх банках синхронно закінчився кеш.