Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 57415742574357445745 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:09

Re: Політичні дискусії

zРадио написав:PS: а еще смешно слушать гуманные наставления налогового уклониста, не стестяющего писать, что его чернокнижный учет не совпадает с фискальным
Дурень обовязково якщо чогось не знає - то збреше...
1 Є загальна система оподаткування - є спрощена
Я використовую дві(я на загальній,син на спрощеній) - а так як правила оподаткування в цих системах - різне, то й цифри відрізняються
2 В мене звичайно відсутня медстраховка і так далі...але середній дохід працівника(враховуючи і мій з сином-але ж ти також приводих середню зарплату включаючи зарплату директора і двірника) становить 23000
3 Можна скільки завгодно маніпулювати цифрами ,але станом на сьогодні в мене капіталовкладень приблизно на 5-7 млн грн(ринок гойдається-точно не скажу)
Прикинь ,якщо 25 років тому я почав з 2000 доларів(4000 грн) позичених коштів...Який там в мене CAPEX/SALES вийде?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:14

zРадио написав:Повторюсь - лучше молчи как бухгалтер, чем говори как бухгалтер)))

Надо в анналы записать :)

zРадио написав:У нас раз в 2 недели ExCo (Executive Committee), на котором каждый из директоров направлений делает доклады по всей части, в том числе СFO и HRD. Но даже если бы я не слушал их доклады, то все равно бы знал весь P&L, потому что отвечаю за бизнес-планирование.

На этом обо мне ВСЕ - ДОСТАТОЧНО! Не переводи стрелки с обсуждаемой темы!

Да я столько же умных слов знаю. А вот ты - слился.
Тебе по твоей легенде, цифры ЗП, дохода, распределения сумм недоступны.
Не твой уровень, если даже по легенде
Поэтому ты и съехал с этой темы.

zРадио написав:Отвечай, где твой автомайдан, когда медиков нужно развозить по больницам из-за остановки метро? :roll:

Это исходит из вышесказанного. Ты лахтинский бот
Которому, автомайдан уже 6 лет покоя не даёт
Угомонись, убогий.
Есть акция "Подвези врача", без твоих добрых людей
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:17

zРадио написав:Отвечай, где твой автомайдан, когда медиков нужно развозить по больницам из-за остановки метро?
На дивись
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%D0%9B%D1%8C%D0%B2%D1%96%D0%B2+%D0%BF%D1%96%D0%B4%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D1%83+%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D0%B0
Як я розумію - ти як високооплачуваний менеджер з Києва - приєднався до цього руху? і навіть якщо не маєш свого авто - то оплачуєш Убер/Уклон/Болт..
на
https://www.facebook.com/groups/uforum/
на ще
МОЗ та Uber домовилися про безкоштовне перевезення лікарів на час карантину

За домовленістю з Міністерством охорони здоров’я України та органами місцевого самоврядування, Uber буде безкоштовно доставляти до лікарень медичних працівників, задіяних у запобіганні та ліквідації коронавірусної інфекції в Україні. Ця домовленість включає 10 000 поїздок, які медичні працівники можуть здійснити, щоб дістатися до своїх лікарень та робочих місць.

Ця опція буде доступною в містах, де функціонує сервіс Uber: Київ, Одеса, Львів, Дніпро, Харків, Запоріжжя та Вінниця.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:18

budivelnik написав:
  zРадио написав:PS: а еще смешно слушать гуманные наставления налогового уклониста, не стестяющего писать, что его чернокнижный учет не совпадает с фискальным
Я використовую дві(я на загальній,син на спрощеній) - а так як правила оподаткування в цих системах - різне, то й цифри відрізняються

Чушь собачья! Выручка, ФОТ и доналоговая прибыль АБСОЛЮТНО одинаковы во всех системах налогообложения! Разными будут лишь налогооблагаемые базы и ставки налогов, но не сами сущности.

budivelnik написав:3 Можна скільки завгодно маніпулювати цифрами ,але станом на сьогодні в мене капіталовкладень приблизно на 5-7 млн грн(ринок гойдається-точно не скажу)
Прикинь ,якщо 25 років тому я почав з 2000 доларів(4000 грн) позичених коштів...Який там в мене CAPEX/SALES вийде?

А я ж откуда знаю? Это ты скажи. Сначала и у нас CAPEX/SALES был много выше 100% - так все бизнесы развиваются. Последние 10 лет мы стабилизировались на отметке 22-32%. С девальцией гривны - выше, по мере стабилизации - ниже (все оборудование покупается за валюту, а потребитель то платит в гривнах)
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:29

zРадио написав:
  budivelnik написав:
Чушь собачья! Выручка, ФОТ и доналоговая прибыль АБСОЛЮТНО одинаковы во всех системах налогообложения! Разными будут лишь налогооблагаемые базы и ставки налогов, но не сами сущности.
Видно що москалики тобі добре мізки промили своєю пропогандою
1 Ти не знаєш ,що батончики в Україну завозяться офіційно і не з російської фабрики
2 Ти не знаєш ( і навіть не можеш припустити) що суми доходів про які ти тільки мрієш в ольгіно - в Україні отримують прості люди і навіть не власники Газпрому...
3 Ти не можеш припустити ,що мікробізнес(з оборотом в якихось 1000 доларів в день) в Україні може генерувати пристойні доходи...а в московії для цього потрібні на порядок більші обороти
4 Ти не можеш припустити що проста людина,без тендерів і лизання дупи пуйла - може мати CAPEX/SALES -вищий ніж якась суперпупер організація в московії
5 Ти навіть не знаєш про масовий рух Підвези медика... без примусу від центральної влади
6 Ти не знаєш , що оподаткування підприємця на єдиному(заплатив 40 000 грн в рік і можеш показати 2 млн грн прибутку) - відрізняється від оподаткування ФОПа на загальному(22Єсв+18ПДФО, тобто покажи останній 2 млн брудного прибутку-і розмір оподаткування буде 800 000 )

тобто ти в себе в ольгіно - ще багато чого не знаєш , а тому я тобі і таким як ти це показую...
Щоб ви там в себе замість побєдоносія і вялічія - задумались про Державу в якій живете..вам ще не довго залишилось (Нехай Аллах допоможе Саудитам)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:41

Посмотрел несколько свежих видеоблогов Шария (чтобы быть, так сказать, ближе к отчаявшемуся и уставшему населению (с) ).
Фигляр и кривляка. Которого интересует только заработок на блоге.
С его "юмором" его бы даже в 95 квартал не взяли.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:44

Starikan написав:Посмотрел несколько свежих видеоблогов Шария (чтобы быть, так сказать, ближе к отчаявшемуся и уставшему населению (с) ).

А кто из украинских журналистов достоин похвалы за честность и объективность?
Есть такие в наличии?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 847 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:51

shapo написав:
  Starikan написав:Посмотрел несколько свежих видеоблогов Шария (чтобы быть, так сказать, ближе к отчаявшемуся и уставшему населению (с) ).

Есть такие в наличии?

Як хто, Гордон жеж
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 22:59

shapo написав:

Есть такие в наличии?

Роман Скрыпин, Янина Соколова, Денис Казанский

А ты и дальше продолжай кушать помои от Шарика
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 20 бер, 2020 23:06, всього редагувалось 1 раз.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 20 бер, 2020 23:06

pesikot написав:Роман Скрыпин, Янина Соколова

Это же примитивные пропагандистские тормоза

Назвали бы кого нибудь поумнее типа Портникова
freeze