|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 09 лис, 2009 17:44
Alex549 написав:Без заяви клієнта перераховувати кошти не можна. А як ви уявляєте собі зараз текст заяви? На сьогодні ж ще не відомі транзитні рахунки і т.д
Если вопрос мне. Поясню. Просто идете в банк отрываете карт счет, т.е даете им 10 или 100гр. и вам открывают счет.
-
la-zar47
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 17:47
unusual написав:Код счета... 2620 - текущие счета
Можно по подробнее. 
-
la-zar47
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 17:59
е-мае )))
бумажник электронный... дебитная карта... деньги положил, деньги снял (в банкомате, в магазине, в кассе любого другого банка) что-бы не носить бумажник полон бумажек )))
Т.е. обычна кешкарта ) Ну не знаю как еще вам обяснить...
-
unusual
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 18:53
Интересно. У меня был небольшой депозит в Родовиде. Я его забрала, но на карте остались проценты, я их потом забрала за исключением 20 грн, т.к. были банкноты только по 50 грн. Карта действительна до декабря месяца, т.е. карточный счет в банке есть. Так вопрос - я клиент Родовида или нет  ?
Уточняю - у меня в Укрпроме депозит закончился в день окончания моратория. Т.е., я его планирую забрать... Или его перечислять на ЭТУ карточку и выдадут минус 1%?
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 19:08
la-zar47 написав:Alex549 написав:Без заяви клієнта перераховувати кошти не можна. А як ви уявляєте собі зараз текст заяви? На сьогодні ж ще не відомі транзитні рахунки і т.д
Если вопрос мне. Поясню. Просто идете в банк отрываете карт счет, т.е даете им 10 или 100гр. и вам открывают счет.
Взагалі то тут говорили про можливісь по-швидше отримати гроші по депозиту. І різниця чи ви відкриєте картрахунок зараз чи в день початку виплат = нулю. Я ж вже писав що пластік є на відділеннях вже. Така карта персоналізується максимум за 15 хв (це з підписанням договорів).
-
Alex549
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 19:16
la-zar47
Згідно плану рахунків ранківського обліку
2620 - поточні рахунки фіз осіб
2625 - карткові рахунки фіз осіб
Вообщем це балансові рахунки. Між ними на побутовому рівні з точки зору клієнта різниця тільки в тому, що щоб зняти готівку з 2620 треба обов'язково в банк йти, з карткового можна і в банкоматах і в касах і просто оплачувати напряму в магазинах тощо. (наперед вибачте мене банківські працівники за таке неповне пояснення, і не кидайте пліз гнилими момідорами.)
Hella
Так, ви клієнт Родовіда. Але % по депозиту укрпрома швидше за все будуть на спец карті під укрПром
-
Alex549
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 19:30
А як бути вкладникам, які мають судове рішення про дострокове повернення вкладу і справа передана до виконавчої служби?
-
VVolk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 19:39
Alex549
Спасибо.
-
Hella
-
-
- Подякував: 146 раз.
- Подякували: 41 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 21:00
На среднюю область приходится около десятка банкоматов Родовида. Ни в Атмосферу, ни в Радиус он не входит. Если менеджер, как писалось, будет ждать зарегившегося вкладчика, то будет ли ждать банкомат? Больше неск. сотен из банкомата не вынимал. Кто сведущий, реально по 25 тыс. за раз (средний деп, где-то читал - 40 тыс. грн.)? Это технически осуществимо, при закончившихся депах на уровне 3 ярдов? О кассах других банков как-то не думается!!!!!!!!!!!
-
Dikoy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 09 лис, 2009 21:15
Народ! Че суетимся??? денежками пока и не пахнет...Да несколько дней назад казалось что они уже в руке...но только казалось...Нацбанк напечатает нам фантики только в обмен на МВФовские деньги...И пока ДВА ВИТЬКИ или хотябы один не перестанет шкодить вкладчикам мы свои деньги не получим...Ну еще разве Конституционный суд подмогнет
...А в такой ситуации какая разница как будут переводить...ДЕНЕГ ТО НЕТ! 
-
бориска
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему