Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
ПС Докази штука специфічна - можна опротестувати що зорі на небі більші від Землі..бо це все видумки вчених Джордано Бруно всього 420 років тому був спалений за заявку що Земля обертається навколо сонця. а не навпаки
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 01 кві, 2020 21:49, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Це не проблема - було б бажання ПС Докази штука специфічна - можна опротестувати що зорі на небі більші від Землі..бо це все видумки вчених Джордано Бруно всього 420 років тому був спалений за заявку що Земля обертається навколо сонця. а не навпаки
гроші просто так нікуди не діваються, в бюджеті МО не було ні про які гроші Порошенка.
freeze написав:Хотя как по мне, я бы Зеленского тоже в отставку отправил, не его это дело президентствовать, не получается, плюс не фартовый, за год его каденции столько проблем накатило.
А эдак годик назад ты что постил? "по приколу", "лишь бы не порох" или "хуже не будет"?
zРадио написав:прогноз динамики ВВП на 2 следующих квартала?
-15-30% в зависимости от "гениальность" правительства...
Хочу услышать от политикана песикота и критикана Юрия. А потом сравним с фактом. Хотя скорее всего, что кроме оскорблений и пропаганды ничего добиться от них не удастся
Чоловіка оштрафували на 17 000 гривень за те, що був в магазині без маски.
это лишь показывает уровень некомпетентности судей после судебной реформы. в других городах, где судьи более компетентны они закрывают подобные дела, так как нет законных оснований требовать от человека находящемся в общественном месте надеть маску...