Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
ПС Докази штука специфічна - можна опротестувати що зорі на небі більші від Землі..бо це все видумки вчених Джордано Бруно всього 420 років тому був спалений за заявку що Земля обертається навколо сонця. а не навпаки
Востаннє редагувалось budivelnik в Сер 01 кві, 2020 21:49, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Це не проблема - було б бажання ПС Докази штука специфічна - можна опротестувати що зорі на небі більші від Землі..бо це все видумки вчених Джордано Бруно всього 420 років тому був спалений за заявку що Земля обертається навколо сонця. а не навпаки
гроші просто так нікуди не діваються, в бюджеті МО не було ні про які гроші Порошенка.
freeze написав:Хотя как по мне, я бы Зеленского тоже в отставку отправил, не его это дело президентствовать, не получается, плюс не фартовый, за год его каденции столько проблем накатило.
А эдак годик назад ты что постил? "по приколу", "лишь бы не порох" или "хуже не будет"?
zРадио написав:прогноз динамики ВВП на 2 следующих квартала?
-15-30% в зависимости от "гениальность" правительства...
Хочу услышать от политикана песикота и критикана Юрия. А потом сравним с фактом. Хотя скорее всего, что кроме оскорблений и пропаганды ничего добиться от них не удастся
це лише слова. але вже виявляється не Порошенко, а Рошен типу щось давав і в результаті виявиться, що це вони списали на витрати і менше податків заплатили.
freeze написав:Хотя как по мне, я бы Зеленского тоже в отставку отправил, не его это дело президентствовать, не получается, плюс не фартовый, за год его каденции столько проблем накатило.
А эдак годик назад ты что постил? "по приколу", "лишь бы не порох" или "хуже не будет"?
Ну, а что ты хотел, кому легко ? Порошенко - не способен выигрывать выборы, самый большой антирейтинг, флёр неудачника - пришел юнец и уделал зубра в три оборота, один раз на популистских лозунгах в мае 2014 году он выиграл выборы, всё, алес, уже не верят. Зеленский - просто не фартовый, притягивает неприятности, всё, алес.