Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 58075808580958105811 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2020 23:31

detroytred написав:
  Sommer написав:Я рассказываю про каких-то дамочек, вы рассказываете про какого-то мужичка.
В чем разница? Или это "один ваш знакомый"? :D

---------
Что значит или?
Я сразу озвучил, что знакомый. Я знаю его.

Разница с *дамочками* из фейсбучечика есть. Вы же с ними, я так думаю, вообще не знакомы. Даже не видели))

Для меня ваш знакомый и дамочки из фейсбучика - одна и та же степень незнакомого. Но у дамочек хотя бы скриншоты есть. :)
Sommer

Подякував: 428 раз.
Подякували: 541 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 кві, 2020 23:54

Sommer написав:
  detroytred написав:
  Sommer написав:Я рассказываю про каких-то дамочек, вы рассказываете про какого-то мужичка.
В чем разница? Или это "один ваш знакомый"? :D

---------
Что значит или?
Я сразу озвучил, что знакомый. Я знаю его.

Разница с *дамочками* из фейсбучечика есть. Вы же с ними, я так думаю, вообще не знакомы. Даже не видели))

Для меня ваш знакомый и дамочки из фейсбучика - одна и та же степень незнакомого. Но у дамочек хотя бы скриншоты есть. :)

------------
Так я Вам сразу на эту ошибку обобщения лично знакомого мне человека с лично незнакомыми ни мне, ни Вам дамочками из фейсбучика.

У Вас есть мои слова (скриншоты) о данном человеке. Я в определённой степени ручаюсь за свои слова.
Ноль доверия к моим словам?
Без проблем.
Тогда так прямо сразу и написали бы, вместо сложной схемы уравнивания с дамочками с фейсбучика)))

Я тоже без проблем уравняю степень моего (пусть и форумного на этих страницах) знакомства с Вами с любыми незнакомыми мне людьми.

Что в фейсбучике какие-то дамочки, что Вы))
Степень знакомства одинакова.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 00:27

Re: Політичні дискусії

flyman написав:
  freeze написав:
flyman написав:шас шапо, лад, фріз і сочувствующі накидають фоток зігуючого По, распятих мальчиків і кучі авна.

Смотрю у тебя эротические фантазии начались
Не приучен работать, тунеядец ?
Арбайтен

ніхт арбайтен,
кейне аусвайс хабе

п.с.
З понеділка ваша коханий Зе усіх як собак на вулицю тільки у намордніку,
хіба нє, собакам можна без немордніка.

Кушай тє.

Кушай, кушай, ты ж вроде на выборы не ходишь, значит со всем заранее соглашаешься, поэтому кушай свой выбор.
freeze
4
Форумчанин року

Подякував: 4794 раз.
Подякували: 7757 раз.

Профіль

9
23
5
1
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 08:08

freeze написав:Кушай, кушай, ты ж вроде на выборы не ходишь, значит со всем заранее соглашаешься, поэтому кушай свой выбор.

так уже каоліція, того, що є предметом теореми ескобара
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 10:21

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 11:50

Підтримую
Очень хорошо ответил недавно студенту Портников, в ответ на его вопрос:
а что нам хорошего сделал ПАП?
- тебе 18 лет, а ты уже совок. И пока ты будешь мыслить категориями, что тебе кто-то должен (в особенности - президент) - то ты будешь приговором моим детям и моим внукам
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 12:01

budivelnik написав:Підтримую
- тебе 18 лет, а ты уже совок. И пока ты будешь мыслить категориями, что тебе кто-то должен (в особенности - президент) - то ты будешь приговором моим детям и моим внукам

Тоже поддерживаю.

Ведь тут абсолютно видна вся суть предыдущей украинской власти.

Вопрос из народа - что сделал для страны Порошок?

Ответ от проплаченного блогхера - своими раздумьями и вопросами ты угрожаешь хорошей жизни детей и внуков Порошка и тех кто ему подлизывает. Заткнись и не думай, молча впитывай величие Порошка.
Shram

Подякував: 174 раз.
Подякували: 980 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 12:18

Shram написав:
Тоже поддерживаю.
Ответ от проплаченного блогхера - своими раздумьями и вопросами ты угрожаешь хорошей жизни детей и внуков Порошка и тех кто ему подлизывает. Заткнись и не думай, молча впитывай величие Порошка.
Відповід народу від не проплаченого симпатика Порошенка
1 У 18 річного раніше було два варіанти
працювати в Україні
працювати в Росії
Зараз до них додався ще й третій
Працювати в Європі
2 За роботу в Росії ,висококваліфікованому працівнику платили стільки ж ,скільки в Європі платять підтирачам дуп...
Тобто 18-річному, без кваліфікації краще їхати в Європу ніж в Росію . а кваліфікованому працівнику (наприклад Європа спрощує нострифікацію дипломів наших медиків/будівельників і спрощує варіанти отримання робочих віз) - сам Господь Бог велів повернутись до педерації дупою

Таким чином
Порошенко створив додаткові умови для розвитку цього 18-річного ,але Порошенко не приймав на себе зобовязань замість нього працювати
Зобовязання все і для всіх зробити - прийняв на себе Зеленський...
Поки що ні для кого і нічого...крім закону про землю і ту виключно з Підтримкою ЄС+Голос....
Але тепер той самий 18-річний має право купити до 100 га Землі....а педераційник чи іноземець не має....
Так що справ багато ,великих і малих.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 12:44

Shram написав:

Тоже поддерживаю.

Портников ловко воспользовался оплошностью студента, переведя вопрос к личному долгу.

Портникову нужно открыть обязанности президента. Там определено, что и кому он должен.

У Портникова семь пятниц на неделе)))
То он о совках говорит и нападает на феномен ЗЕ,то:
* Если бы Владимира Зеленского не было, его нужно было бы придумать, для того чтобы показать, на какое немыслимое расстояние разошлись Россия и Украина за эти 30 лет. Зеленский, сам того не понимая, бросил личный вызов не Петру Порошенко, готовому бороться за свою должность на честных демократических выборах, а Владимиру Путину, Александру Лукашенко, Нурсултану Назарбаеву и другим вечным правителям совкового электората.

То есть какие же избиратели ЗЕ совки?!))
Наоборот. Не совковый электорат.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 04 кві, 2020 12:48

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:У Портникова семь пятниц на неделе)))
1 Не погоджусь про сім пятниць...
Феномен Зе - це коли Порошенко(сильний і вольовий керівник) не використовував адмін ресурс ,щоб погасити явного клоуна.
Тобто Порошенко своїми діями показував що таке демократія
2 З іншого боку
Виборці Зе - вже переконались( як мінімум половина з них) що ніякий популіст ,замість них нічого не зробить.
3 Тепер чекаємо наступного етапу у трансформації свідомості виборця
Треба вибирати не того ,хто пообіцяє для виборця,а того хто дасть можливість виборцю самому для себе щось зробити.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 58075808580958105811 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему