Зебра, ось не врублюсь. Що ти вперся в той халвінг. То 20к вангував ізза халвінгу? Пару днів назал був халвінг у кеша та СВ і що? Рік назад у Лайта. Всі очікуюсть на на цей халвінг і моляться на нього, а отримають дулю. Нові майнери від Бітмайн і при 4-5к можуть майнити в прибуток.
Зебра, ось не врублюсь. Що ти вперся в той халвінг. То 20к вангував ізза халвінгу? Пару днів назал був халвінг у кеша та СВ і що? Рік назад у Лайта. Всі очікуюсть на на цей халвінг і моляться на нього, а отримають дулю. Нові майнери від Бітмайн і при 4-5к можуть майнити в прибуток.
Долго я в этом рынке. И вот мои выводы. Биткоин это не трешкоины. Купившие сейчас по 7000 через пару лет продадут по 20000+, сомнений в этом уже нет. Хомячки неистребимы.
Zebra А я вирішив жити по новому, не чекати туземуну, чи тузедна, а торгувати інтрадей і щодня мацяти живу копійочку.... Так і спокійніше, і прибутковіше...А ціна - це лише рівень для торгів, а не священна корова. Тре мацяти копійочку і з падіння, і зі зростання.
Козак-характерник написав:Zebra А я вирішив жити по новому, не чекати туземуну, чи тузедна, а торгувати інтрадей і щодня мацяти живу копійочку.... Так і спокійніше, і прибутковіше...А ціна - це лише рівень для торгів, а не священна корова. Тре мацяти копійочку і з падіння, і зі зростання.
З почином! +17$ безнаЛОХових. Дякую Боже! І вам всім того же!