Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
clientage загасити заборгованість. Лудший - це КоКо? Є там картки. З нього можна перевести в ТАС? А наче ж була якась магічна "пімпа" в tas2u - для загашення зовнішньою картою?
Rebel написав:clientage загасити заборгованість. Лудший - це КоКо? Є там картки. З нього можна перевести в ТАС? А наче ж була якась магічна "пімпа" в tas2u - для загашення зовнішньою картою?
задолженность нуна гасить пимпой, адназначна! Подвязывайте отот Конкорд и гасите Пимпой у Б5 -- пару сек и все довольны, куруглосутоШНа, но лучше с 9:00 до 21:00. А Конкорд ото с бегемота и пополняйте, они любят др. др.
ПС. КоКо теперь Цыпа из Форварда. А то теперь Лушый
Stringer написав:По умолчанию смс банкинг включён, если вы после получения карты специально его не выключали, значит он был включён все это время
я не памятаю може виключав але факт э фактом , я заходив в додаток і там зразу по середині екрану червоними світилось що GSM банкінг виключений , а зараз зеленим пише включений , і я це точно не включав якщо він бесплатний то мені всеодно включений чи виключений , але от сам факт не менше цікавий - просто це не дуже комфортно якщо банк сам тобі включив якусь послугу навіть якщо вона бесплатна