Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 10431044104510461047 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 21:57

Puente написав: От навіть не знаю , як на це реагувати :
За оцінками з країн Європейського регіону, до 50% тих, хто помер від COVID-19, знаходилися у закладах соціального піклування довгострокового перебування.

То же самое в Израиле (только что общался с приятелем).
Механизм простой: общие столовые и другие помещения + обслуживающий персонал, заносящий вирус снаружи и переносящий между жильцами.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 22:05

Re: Эпидемия коронавируса в мире

yama написав:тут вопрос +187 к обычному числу или из обычного количества

А разве есть разница? Даже если всех больных переловят, изолируют, и будет +0 заражённых, +0 смертей, всё равно из за границы свежей вирусятины завезут и всё начнётся по новой. Нужно смириться с тем, что с вирусом столкнутся все. Ну, а там, как кому повезёт. Кто-то в 80+ хлебнёт мизерную дозу, и получит бессимптомно какой-то иммунитет. А кто-то может и в 25 лет поцеловать больную жену с лёгкой формой, схватив от неё смертельную дозу вируса.
safonovstanislav

Подякував: 375 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 22:15

Статистика по COVID-19 викликає більше запитань, ніж дає відповідей – Елла Лібанова
...статистика, яку друкують, не тільки українська, а всіх без винятку країн, у мене викликає більше запитань, ніж дає відповідей. Я – фаховий статистик. Я показники начебто вмію читати. І коли я бачу, що в країні один день до другого вдвічі може стрибнути і захворюваність і того ж дня смертність, то в мене більше питань, ніж відповідей. Так не може бути. Я погоджуюся, може, пішли всі Пасху святкувати, а після того захворюваність зросла. Припустимо. Але ж смертність не може зрости того ж дня.
Що, з моєї точки зору, зараз було би дуже корисно? Якби ми зробили тестування, скажімо, 10 тисячам українців, але цю вибірку мають сформувати статистики, демографи, щоб ця вибірка була репрезентативною. Ми тоді зрозуміли б (випадковим шляхом і так далі) реальні масштаби поширення вірусу в Україні...минуло майже 20 років після перепису. Ми й гадки не маємо, хто у нас і де живе. Побудувати вибірку вкрай важко. А вибірка – це зважування на генеральну сукупність. Тут по-іншому не відбувається. Якщо ми не знаємо, скільки людей хоча б якого віку і статі живуть по території, не просто в Україні в цілому, а по території, то вкрай важко побудувати нормальну вибірку.
Що я ще зробила би? Скажімо, ми будуємо дороги. Ми маємо подбати про те, щоб матеріали були виключно українського походження і робоча сила була українська. Менеджмент нехай буде який-завгодно. Фірма якась виграла, нехай вона набирає менеджмент, який вона хоче. Це мене не турбує. Не менеджмент формує зайнятість в Україні. Але робоча сила щоб була українська, тоді це буде зайнятість. Мені починають розповідати, що наші не зможуть працювати зі східною технікою. Не вірю я в це. Достатньо кваліфікована у нас робоча сила.
Повний текст: https://www.radiosvoboda.org/a/30572290 ... GTzI3LO0wQ
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:00

fler написав:Статистика по COVID-19 викликає більше запитань, ніж дає відповідей – Елла Лібанова

полста вопросов затронуто - ни один не раскрыт хотя бы на четверть...
я был лучшего мнения о журналистах Радио Свобода.
Но букв много, это не отнять.
juristkostya

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:03

Libo написав:
  greenozon написав:брєд сівой кабілі

ліки будуть пару років робити
від СНІДу ліки є?
від h2n2 є?
Тото же воно

інфа на лохів

Село неасфальоване забите трудоднями. Вже майже місяць Gilead жене remdisivir у Каліфорнії на повну потужність. Тема у Трампа на контролі. До речі, і від від СНІДу вже давно є ліки. :wink:

Ramping Up Manufacturing to Help Address COVID-19

https://www.gilead.com/stories/articles ... s-covid-19

Подивимося на наступному тижні на курс їх акцій и все стане зрозумілим. Може гайда та й ми на них підлатаємося. :D Доповідатиму по формі. :idea:

Заработали ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:21

И вместо того чтобы закрывать школы, магазины и фабрики, а граждан заставлять сидеть по домам, правительство страны оградило только пенсионеров, порекомендовав остальным соблюдать меры предосторожности.
.....
"В крупных районах Швеции вокруг Стокгольма мы достигли плато (по числу новых случаев), и мы уже видим эффект массового иммунитета, а через несколько недель мы увидим его еще в большей мере. И в остальной части страны ситуация стабильная", — сказал Андерс Тегнелл, главный эпидемиолог Агентства общественного здравоохранения
.....
По словам Тегнелла, сбор данных и моделирование показывают, что 20% населения столицы уже приобрели иммунитет к коронавирусу, а через несколько недель случаи заражения будут сокращаться, несмотря на увеличение объемов тестирования. "К сожалению, показатели смертности высоки из-за проникновения (вируса) в дома престарелых, мы расследуем причину", — добавил он.

Судя по статистике, в Швеции свыше 15 000 зараженных, почти в два раза больше, чем в соседней Дании, где введены строгие меры изоляции. Число умерших в Швеции — около 2000. Сейчас в стране тестируют на COVID-19 около 20 000 человек в неделю и намерены вскоре увеличить этот показатель до 100 000.

https://glavnoe.ua/news/n357024417-shvecija-cherez-neskolko-nedel-dostignet-massovoj-immunizacii-bez-karantina
Население Швеции - 10,23 млн. по данным Евростата.
На сегодня у них 16.755 случаев заболевания (активных 14.184), 2021 умерших, сделано тестов 94.500.
Если сравнивать с Данией по числу умерших на 1 млн. - 200 против 68 в Дании - в 3 раза. По заболевшим разница существенно меньше - 1659 против 1394 - всего на 19% больше.
Похоже, Тегнелл не врёт и относительно высокая смертность в Швеции действительно объясняется серьёзным объёмами заражения в домах престарелых.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:25

У Нью-Йорку кожен п'ятий житель має антитіла до коронавірусу - дослідження
https://www.dw.com/uk/%D1%83-%D0%BD%D1% ... l-3816-xml
гуляйполе

Подякував: 135 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:32

Re: Эпидемия коронавируса в мире

ЛАД написав:
Похоже, Тегнелл не врёт и относительно высокая смертность в Швеции действительно объясняется серьёзным объёмами заражения в домах престарелых.

Аналіз по Швеції. Там все досить складно і неоднозначно. Врачі й уряд по різні сторони.
https://youtu.be/abiCZuMiyNo
stryzhko

Подякував: 412 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:51

Эпидемия коронавируса в мире

Ukrainian написав:
  Libo написав:
  greenozon написав:брєд сівой підлатаємося. :D Доповідатиму по формі. :idea:

Заработали ?
ліки будуть пару років робити
від СНІДу ліки є?
від h2n2 є?
Тото же воно

інфа на лохів

Село неасфальоване забите трудоднями. Вже майже місяць Gilead жене remdisivir у Каліфорнії на повну потужність. Тема у Трампа на контролі. До речі, і від від СНІДу вже давно є ліки. :wink:

Ramping Up Manufacturing to Help Address COVID-19

https://www.gilead.com/stories/articles ... s-covid-19

Подивимося на наступному тижні на курс їх акцій и все стане зрозумілим. Може гайда та й ми на них підлатаємося. :D Доповідатиму по формі. :idea:

Заработали ?
choca

Подякував: 0 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 23 кві, 2020 23:55

fler написав:Статистика по COVID-19 викликає більше запитань, ніж дає відповідей – Елла Лібанова
...статистика, яку друкують, не тільки українська, а всіх без винятку країн, у мене викликає більше запитань, ніж дає відповідей. Я – фаховий статистик. Я показники начебто вмію читати. І коли я бачу, що в країні один день до другого вдвічі може стрибнути і захворюваність і того ж дня смертність, то в мене більше питань, ніж відповідей. Так не може бути. Я погоджуюся, може, пішли всі Пасху святкувати, а після того захворюваність зросла. Припустимо. Але ж смертність не може зрости того ж дня.
Що, з моєї точки зору, зараз було би дуже корисно? Якби ми зробили тестування, скажімо, 10 тисячам українців, але цю вибірку мають сформувати статистики, демографи, щоб ця вибірка була репрезентативною. Ми тоді зрозуміли б (випадковим шляхом і так далі) реальні масштаби поширення вірусу в Україні...минуло майже 20 років після перепису. Ми й гадки не маємо, хто у нас і де живе. Побудувати вибірку вкрай важко. А вибірка – це зважування на генеральну сукупність. Тут по-іншому не відбувається. Якщо ми не знаємо, скільки людей хоча б якого віку і статі живуть по території, не просто в Україні в цілому, а по території, то вкрай важко побудувати нормальну вибірку.
Що я ще зробила би? Скажімо, ми будуємо дороги. Ми маємо подбати про те, щоб матеріали були виключно українського походження і робоча сила була українська. Менеджмент нехай буде який-завгодно. Фірма якась виграла, нехай вона набирає менеджмент, який вона хоче. Це мене не турбує. Не менеджмент формує зайнятість в Україні. Але робоча сила щоб була українська, тоді це буде зайнятість. Мені починають розповідати, що наші не зможуть працювати зі східною технікою. Не вірю я в це. Достатньо кваліфікована у нас робоча сила.
Повний текст: https://www.radiosvoboda.org/a/30572290 ... GTzI3LO0wQ

Финны еще в 10-х числах запустили тестирование по рандомной выборке. Сам с нетерпением жду результатов.

https://europost.eu/en/a/view/finland-t ... ting-27980
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
  #<1 ... 10431044104510461047 ... 5004>
Форум:
+ Додати