Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
выход с Альфы на А-банк с комиссией будет,не в курсе?[/quote]СЭПом - нет.[/quote] И дерганье манисендом из Шапита -- тоже, НЕТ[/quote] имелось ввиду если в приложении пополнить карту картой Альфы,Альфа возьмёт комисс?Это оно и есть?За сэп я знаю.
Анюта написав:выход с Альфы на А-банк с комиссией будет,не в курсе?
СЭПом - нет.[/quote] И дерганье манисендом из Шапита -- тоже, НЕТ[/quote] имелось ввиду если в приложении пополнить карту картой Альфы,Альфа возьмёт комисс?Это оно и есть?За сэп я знаю.[/quote] Не візьме, але може заблокувати картку
Анюта написав:выход с Альфы на А-банк с комиссией будет,не в курсе?
СЭПом - нет.[/quote] И дерганье манисендом из Шапита -- тоже, НЕТ[/quote] имелось ввиду если в приложении пополнить карту картой Альфы,Альфа возьмёт комисс?Это оно и есть?За сэп я знаю.[/quote] если в приложении Абанка будете пополнять с карты Альфы, то Альфа ничего не возьмет
greenozon написав:Було б класно і дуже корисно скласти якусь інтерактивну карту маршрутів по БСУ... напр - заходимо на сторіку, там в графічному режимі усі банки України, вибираємо два і програма показує можливі шляхи мандрівки коштів СЕП п2п комісї на виході. на вході, можливі продукти і різні вартості по них (різні карти, поточні рахунки і тд)
якщо нема комісів - зелена жирна лінія, якщо дорого - червона єдине що інформація ця не статична і треба буде її підтримуавти і оновляти постійно
Ничего себе у вас запросы! Ося бы по по этому поводу точно заметил бы, что