Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ananas1start написав:втретє повторюю я карту відкрив в квітні а відключив смс в травні от зараз !!! це різні місяці . а те що в перший місяць користування смс бесплатні я знаю
Так тогда о каком отсутствии снятия 15 грн сейчас из-за отсутствия денег шла речь? Сейчас Укрсибу совершенно не интересно, есть ли у Вас на счету деньги.
Ananas1start написав:втретє повторюю я карту відкрив в квітні а відключив смс в травні от зараз !!! це різні місяці . а те що в перший місяць користування смс бесплатні я знаю
Так тогда о каком отсутствии снятия 15 грн сейчас из-за отсутствия денег шла речь? Сейчас Укрсибу совершенно не интересно, есть ли у Вас на счету деньги.
типу воно в кінці місяця знімає ? а якщо не буде на рахунку )
типу воно в кінці місяця знімає ? а якщо не буде на рахунку )
за апрель у вас абонплату снимать не будут, т.к. она начинает начисляться только со второго месяца. Раз отключили в мае,значит за май абонплату в конце мая снимут. Можно включить назад до конца месяца, всёравно абонплату за май возьмут .
всплила реклама оцієї нової типу нюкарт, зайшов почитати заради цікавості , по середині реклами великими буквами пише карта з кешбеком 5% назажди і стоїть зірочка , прокрутив в сам низ , малими буквами пише напроти зірочки - кешбек дійский протягом року - фейспалм - такого безглуздого маркетингу я ще не зустрічав цікаво, це тільки в одного мене викликає замість бажання отримати карту відштовхування такий наї...й маркетинг
Кб по ньюкард необходимо самому выводить, или оно в конце месяца автоматически начисляется? Есть ли минимальная сумма КБ за месяц (например, если начисленно меньше какой-то суммы, то КБ сгорает, как, например, в Идее)? Можно ли человеку с улицы, который не являлся никогда клиентом Укрсиба, получить эту карту, ибо сказано:
Для отримання картки необхідно:
- Отримати рекламну пропозицію від UKRSIBBANK оформити картку NEW card. - Перейти по запропонованому банком посиланню на сторінку оформлення для заповнення анкети. - Отримати дзвінок від співробітника банку для визначення часу та відділення UKRSIBBANK для отримання картки.